Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor kleine parketvloer reparatie:

Kleine parketvloer reparatie

Door waterschade zijn enkele lamellen in mijn parketvloer verkleurd (zie foto). Die zou ik graag laten vervangen door restanten die nog heb.
Onze klant uit Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kleine parketvloer reparatie uit heel Nederland:

Waterschade aan parket herstellen

Door lekkage van de cv ketel is mijn parketvloer in de gang gaan golven. Mijn gang is 3 x 3 meter. Graag hoor ik wat de reparatie mogelijkheden zijn.

Parketvloer repareren

Circa twee weken geleden hebben wij door lekkage schade opgelopen aan onze parketvloer in de woonkamer. Betreft een vloer van in totaal circa 55 m2, in de serre (circa 18 m2) bevinden zich de beschadigingen. Een aantal planken staat krom en een aantal zijn beschadigd aan de uiteinden (bovenlaag is eraf gesprongen). Graag hoor ik of reparatie mogelijk is en welke kosten het met zich meebrengt (incl. Afvoeren van verwijderde materialen).

Reparatie aan een parketvloer

In mijn appartement ligt deels mozaïekparket. Door waterschade is het parket op enkele plaatsen omhoog gekomen. Graag zou ik bekeken willen hebben, of dit plaatselijk gerepareerd kan worden. Op basis van passende offerte vervolgens ook graag uitvoeren.

Waterschade in de keuken herstellen

Er is langdurige waterslaglekkage geweest bij onze Amerikaanse koelkast die op een parketvloer staat in de keuken. Viel aanvankelijk niet op totdat de tussenmuur naar de woonkamer bruin werd. Parketvloer onder de koelkast is behoorlijk aangetast en zelfs een stuk weggerot in de hoek. Lek heb ik ondertussen gedicht met een nieuwe pakking in de aansluiting. De verzekering vraagt een offerte voor het vervangen van het vloerdeel onder de koelkast en het herstellen van de kleur wit van de tussenmuur. Mijn vragen zijn: Wat kost een offerte als er geen vervolgopdracht tot reparatie komt? Wat kost de offerte met een vervolgopdracht tot reparatie?

Reparatie aan een parketvloer

Namens mijn moeder wil ik even een offerte aanvragen voor reparatie van een kleine beschadiging in haar massieve parketvloer. Er is iets scherps opgevallen en er is een beschadiging van ongeveer 2.50 x 2.50 cm in de toplaag ontstaan. We laten dit graag herstellen en ontvangen hiervoor een offerte. Het is mij onbekend uit welke houtsoort dit parket bestaat.

Waterschade aan de parketvloer herstellen

Er is door lekkage van buitenaf waterschade ontstaan aan onze parketvloer in de hal (ongeveer 1.50 meter bij 2.50 meter). Voor de verzekering ontvangen wij graag een offerte. Op de foto's is duidelijk te zien waar het nat is geweest en dat het niet meer strak ligt. Wij zouden graag op kort termijn, een prijs opgave betreffende de reparatie willen ontvangen voor herstel. Het huis wordt per 1 augustus verhuurd, indien mogelijk graag voor die datum.

Parket met waterschade repareren

Er is door lekkage van buitenaf waterschade ontstaan aan onze parketvloer Wij zouden graag op kort termijn, een prijs opgave betreffende de reparatie wilen ontvangen

Rowi parketvloer repareren

Vanwege waterschade is de vloer gaan bollen en ben ik op zoek naar iemand die de schade kan opnemen en de reparatie kan uitvoeren. Vanuit een eerdere schade hebben wij nog Merbau Rowi stroken over. Die moeten echter gelakt worden alvorens ze gelegd worden.

Reparatie van de buitenmuur ivm vochtdoorslag

Door een hoog niveau van de grondwaterstand is er via de buitenmuur en spouw water onze woning binnengedrongen. Door sponswerking is de betonnen vloer op de begane grond nat geworden met als gevolg dat de parketvloer daarop is gaan oprollen. Ik wil bedrijven graag uitnodigen om de situatie hier te beoordelen en een plan van aanpak voor te stellen voor werk aan de buitenmuur. Ik ontvang daarvoor graag een offerte.

Reparatie van de parketvloer

Twee stroken parket van de laminaatvloer in de woonkamer staan sinds enkele dagen enigszins schuin tegen elkaar omhoog. Ik heb geen idee wat de oorzaak zou kunnen zijn. De rest van de vloer is verder oké. Graag laat ik de oorzaak opsporen en het probleem verhelpen.

Partners

Partners van Casius