Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Alphen aan den Rijn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Alphen aan den Rijn heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Alphen aan den Rijn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Alphen aan den Rijn of directe omgeving.


Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Alphen aan den Rijn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, zandcement vloer storten, gietvloer aanbrengen, vloeren en verwarming nieuwbouw aanleggen, kunststof gietvloer aanbrengen, gehele vloer plaatsen inclusief vloerverwarming, beton storten en tegels, graniet vloer, granieten gietvloer leggen, vloer fundering storten en afvlinderen voor buitenverblijf, nieuwe vloer of renovatie na waterschade, vloer leggen in nieuw appartement, vloer in nieuwbouwwoning egaliseren, vloer storten in schuur, laminaat schade herstel, siergrind volledige woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Alphen aan den Rijn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn:

Zandcementvloer aanleggen in schuur

Aanleggen op nieuwe betonvloer, aansluiten op huidige zandcementvloer (uitbouw schuur), 15 m2, 55 mm

Zandcementvloer aanleggen in schuur

Aanleggen op nieuwe betonvloer, aansluiten op huidige zandcementvloer (uitbouw schuur), 15 m2, 55 mm

Laminaat leggen

20m2 dit betreft keuken en gang. Ondervloer en plinten niet nodig

Eiken vloer schuren en olieen

Mijn 13 jaar oude massief Eiken vloer op de begane grond moet een keer geschuurd en opnieuw in de olie gezet worden.

Betonvloer storten voor een schuur

Ik ontvang graag een prijs voor het storten van een betonvloer t.b.v. een schuur. Afmetingen zijn 9,45 x 4,85 x 0,15. Na storten graag vlinderen. Het is goed bereikbaar en wordt de eerste vloer dus u kunt direct beginnen. Ik zorg dat de bekisting er ligt.

Vloer egaliseren en pvc leggen

In mijn toekomstige appartement (nov. 2020) Wil ik een pvc vloer leggen/laten leggen. De dekvloer is anhydriet en moet mogelijk geëgaliseerd worden. Opp. 90m2

Woonkamer laminaat en ondervloer leggen vanwege waterschade

Tijdens hevige regenval is water via rail van de schuifpui de woonkamer gestroomd. Een deel van de laminaatvloer in de woonkamer is bol komen te staan. Het laminaat is op de gehele benedenverdieping door gelegd. Het dient dus volledig eruit gehaald te worden en gelegd te worden. De ondervloer zal ook deels vervangen moeten worden. Het benodigde materiaal hiervoor zal al aanwezig. Het gaat om 45 m2.

Laminaat herstel na waterschade

Wij hebben lekkage gehad in de keuken. De vaatwasser heeft gelekt. Hierdoor is de gehele laminaat vloer in de keuken gaan uitzetten. De hele vloer op de begane grond zal vervangen moeten worden. De oppervlakte is ongeveer 40 vierkante te meter. De opdracht is dus een nieuwe laminaat vloer op de begane grond.

Vloer betegelen met keramisch parket in visgraat

Vloer betegelen met keramisch parket in visgraat ongeveer 55 m2. Ook inclusief het infrezen van vloerverwarming over het gehele oppervlakte.

Grindvloer realiseren op een balkon, waterdicht

Er liggen nu tegels weet niet of het handig is om ze te laten liggen of te verwijderen. Graag zouden wij een waterdichte grindvloer willen op ons balkon. de afmetingen zijn ongeveer 4,7 bij 2,6 meter. Welke afwerking hiervoor nodig is weten wij niet exact. Wel willen we dat de grindvloer aansluit op de afwatering. Graag ontvangen wij van u een advies met mogelijkheden en een offerte. Alvast bedankt voor de moeite.

Kleine parketvloer reparatie

Door waterschade zijn enkele lamellen in mijn parketvloer verkleurd (zie foto). Die zou ik graag laten vervangen door restanten die nog heb.

Laminaat repareren

Er is schade aan ons laminaat en wij willen dit laten vervangen. Het gaat om 1 of 2 planken in de woonkamer vervangen en 2 tot 4 planken in de hal vervangen.

Broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het leggen van een broodjesvloer van 45 m2 met vloerverwarming. Het is de gehele benedenverdieping. De houten balken die er nu liggen, haal ik er zelf uit.

Laminaat laten leggen

Ik wil ongeveer 40 m2 laminaat laten leggen. Dit is inclusief ondervloer en plinten.

Laminaat verwijderen en nieuw leggen

IK WIL GRAAG MIJN OUDE LAMINAAT VLOER LATEN VERWIJDEREN OP DE BENEDENVERDIEPING DAARBIJ WIL IK OOK GRAAG DAT HET OPGERUIMD WORD EN MEEGENOMEN WORD, AANSLUITEND WIL IK GRAAG EEN NIEUWE LAMINAAT VLOER LATEN LEGGEN INCL PLINTEN EN ONDERVLOER.

Laminaat leggen

Op de onderste verdieping in onze woning willen we graag laminaat laten leggen. Betreft een hoekwoning uit 2010 en er moet in de woonkamer/keuken en hal laminaat komen. Ik schat dat het 40 a 50 m2 is, graag opmeten. Op dit moment ligt er een vloerbedekking in we willen graag de laminaatvloer hier over heen leggen. Graag ontvang ik een offerte.

Cement dekvloer leggen over vloerverwarming

We willen over een op krimpnetten bevestigde vloerverwarming een cement dekvloer laten leggen. Het gaat om iets meer dan 40 m2.

Vloertegels verwijderen en egaliseren

In de woonkamer wil ik de vloertegels er uit hebben, volgens mij zitten ze in cement. Ongeveer 8 meter bij 5 meter. Wat zou dit gaan kosten. Afwerken met egaline.

Vloer laten egaliseren

Het laten egaliseren van de vloer 75 m2.

Beton over de vloerverwarming storten

Ik wil voor 56 m2 aan beton laten storten in de vloer. Dit moet voor de begane grond zijn en er is vloerverwarming.

Cementdekvloer storten

Cementdekvloer laten storten in leeg huis over vloerverwarming op krimpnetten. Begane grond 60 m2 binnen 2 weken

Laminaat op meerdere verdiepingen leggen

Ik wil ongeveer 85 m2 laminaat (extra breed) laten leggen. De ondervloer leggen we eventueel zelf. Optioneel het aanbrengen van plakplinten. Op 2 verdiepingen, respectievelijk ongeveer 22 en 63 m2 per verdieping. De sleutel van de woning krijgen we 15 november.

Vloer laten leggen

Keramisch houten vloer. Het gaat om stroken van 25 bij 150 cm voor de woonkamer en hal op de begane grond ongeveer 70 m2.

Laminaat, ondervloer en plinten laten leggen

In ons trefpunt op benedenwoning moet er een ondervloer, laminaat en plinten leggen. Ruimte is 40 m². Laminaat Siena 22 pakken in bezit. Ook ondervloer, tape en plinten. (1,98 m² per pak).

Egaliseren garagevloer en vloertje bij schuur

Het egaliseren en eventueel coaten van onze garagevloer, ongeveer 18 m2, en van een klein vloertje bij de schuur, ongeveer 5 m2.