Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Alphen aan den Rijn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Alphen aan den Rijn heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Alphen aan den Rijn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Alphen aan den Rijn of directe omgeving.


Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Alphen aan den Rijn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: het realiseren van een vloer op de begane grond, laminaat leggen plus ondervloer, siergrindvloer verwijderen en egaliseren, kwaaitaal vloer vernieuwen, dekvloer op vloerverwarming storten en afwerken, diverse vloeren leggen, laminaatvloer laten herstellen, rotte vloerbalken vervangen, pvc vissegraat vloer leggen in week van 5 augustus, laminaat corrigeren en hoge plinten plaatsen, zandcement voor vloerverwarming, schade na lekkage plafond, vloer egaliseren en tegels leggen, laminaat herstel na waterschade, zandcement dekvloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Alphen aan den Rijn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn:

Kleine parketvloer reparatie

Door waterschade zijn enkele lamellen in mijn parketvloer verkleurd (zie foto). Die zou ik graag laten vervangen door restanten die nog heb.

Laminaat repareren

Er is schade aan ons laminaat en wij willen dit laten vervangen. Het gaat om 1 of 2 planken in de woonkamer vervangen en 2 tot 4 planken in de hal vervangen.

Broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het leggen van een broodjesvloer van 45 m2 met vloerverwarming. Het is de gehele benedenverdieping. De houten balken die er nu liggen, haal ik er zelf uit.

Laminaat laten leggen

Ik wil ongeveer 40 m2 laminaat laten leggen. Dit is inclusief ondervloer en plinten.

Laminaat verwijderen en nieuw leggen

IK WIL GRAAG MIJN OUDE LAMINAAT VLOER LATEN VERWIJDEREN OP DE BENEDENVERDIEPING DAARBIJ WIL IK OOK GRAAG DAT HET OPGERUIMD WORD EN MEEGENOMEN WORD, AANSLUITEND WIL IK GRAAG EEN NIEUWE LAMINAAT VLOER LATEN LEGGEN INCL PLINTEN EN ONDERVLOER.

Laminaat leggen

Op de onderste verdieping in onze woning willen we graag laminaat laten leggen. Betreft een hoekwoning uit 2010 en er moet in de woonkamer/keuken en hal laminaat komen. Ik schat dat het 40 a 50 m2 is, graag opmeten. Op dit moment ligt er een vloerbedekking in we willen graag de laminaatvloer hier over heen leggen. Graag ontvang ik een offerte.

Cement dekvloer leggen over vloerverwarming

We willen over een op krimpnetten bevestigde vloerverwarming een cement dekvloer laten leggen. Het gaat om iets meer dan 40 m2.

Vloertegels verwijderen en egaliseren

In de woonkamer wil ik de vloertegels er uit hebben, volgens mij zitten ze in cement. Ongeveer 8 meter bij 5 meter. Wat zou dit gaan kosten. Afwerken met egaline.

Vloer laten egaliseren

Het laten egaliseren van de vloer 75 m2.

Beton over de vloerverwarming storten

Ik wil voor 56 m2 aan beton laten storten in de vloer. Dit moet voor de begane grond zijn en er is vloerverwarming.

Cementdekvloer storten

Cementdekvloer laten storten in leeg huis over vloerverwarming op krimpnetten. Begane grond 60 m2 binnen 2 weken

Laminaat op meerdere verdiepingen leggen

Ik wil ongeveer 85 m2 laminaat (extra breed) laten leggen. De ondervloer leggen we eventueel zelf. Optioneel het aanbrengen van plakplinten. Op 2 verdiepingen, respectievelijk ongeveer 22 en 63 m2 per verdieping. De sleutel van de woning krijgen we 15 november.

Vloer laten leggen

Keramisch houten vloer. Het gaat om stroken van 25 bij 150 cm voor de woonkamer en hal op de begane grond ongeveer 70 m2.

Laminaat, ondervloer en plinten laten leggen

In ons trefpunt op benedenwoning moet er een ondervloer, laminaat en plinten leggen. Ruimte is 40 m². Laminaat Siena 22 pakken in bezit. Ook ondervloer, tape en plinten. (1,98 m² per pak).

Egaliseren garagevloer en vloertje bij schuur

Het egaliseren en eventueel coaten van onze garagevloer, ongeveer 18 m2, en van een klein vloertje bij de schuur, ongeveer 5 m2.

Laminaat leggen inclusief plinten

Laminaat leggen inclusief plakplinten. Gaat om zo'n 43 m2. Optioneel is voorwerk en materiaal (ligt aan de meerkosten).

Tegelvloer verwijderen van een houten ondervloer

Ik heb een hoekwoning gekocht uit bouwjaar 1939 en krijg daarvan op 1 of 11 december de sleutel. Er ligt een tegelvloer in van ongeveer 45 m² die ik wil laten verwijderen. Ik heb mij laten vertellen dat die vloertegels verlijmd liggen op vloerplaten die op de originele houten vloerdelen liggen. Er moet zorgvuldig worden gesloopt, zodat de houten vloerdelen niet beschadigen. De tegels hebben diverse maten. U kunt dat bekijken op Funda. Ik ontvang graag uw plan van aanpak en een offerte.

Laminaat leggen en trap bekleden

1) Het laten leggen van laminaat +/- 50m2 Het betreft 2 verdiepingen. 2) Het bekleden van een trap met laminaat of met trapbekleding

Laminaat leggen op drie verdiepingen

Op 3 etage's van een nieuwbouwwoning dient een ondervloer, laminaat en plakplinten gelegd te worden. De oppervlakte is ongeveer 130 m2.

Lichte waterschade in V-groeven laminaat repareren

Door omgevallen bellenblaas is het laminaat met v-groef bij de groeven gaan bollen. Het is een klein oppervlakte van 1 m2 maar is doorgelegd op de gehele benedenvloer van 60m2.

Laminaat en ondervloer leggen

Voor de keuken graag een offerte vanwege waterschade aan huidige laminaat. Maten 4. 05 meter bij 2. 60 meter.

Laminaat leggen

Wij hebben 3 slaapkamers en een overloop waar we laminaat willen laten leggen, en ondervloer en plinten. In één kamer willen we graag muurplinten en de rest plakplinten. Het gaat om ongeveer 33 m2. Het laminaat, ondervloer en plinten hebben we al in huis.

Laminaat leggen

Betreft 92m2 laminaat leggen in een appartement, ondervloer is aanwezig alleen nieuwe vloer eroverheen. Het zijn 2 kleine slaapkamers, een grotere slaapkamer, woonkamer en een keuken. Tevens de hoge plinten a 56,4 meter vervangen. Uitvoer op 31 juli of 1 augustus. Graag ontvang ik een offerte.

Gietvloer storten

Ik zou graag de prijs willen weten voor een gietvloer voor 40 m2. Het zal gaan on de woonkamer en de keuken met een ondergrond van beton.

Laminaat in slaapkamers leggen

Ik wil in een paar slaapkamers laminaat laten leggen met een ondervloer en plinten. Wat kost dit ongeveer?