Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Zuid-Holland.

2645 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, zandcement vloer storten, gietvloer aanbrengen, vloeren en verwarming nieuwbouw aanleggen, kunststof gietvloer aanbrengen, gehele vloer plaatsen inclusief vloerverwarming, beton storten en tegels, graniet vloer, granieten gietvloer leggen, vloer fundering storten en afvlinderen voor buitenverblijf, nieuwe vloer of renovatie na waterschade, vloer leggen in nieuw appartement, vloer in nieuwbouwwoning egaliseren, vloer storten in schuur, laminaat schade herstel, siergrind volledige woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, vloerlegger of parketteur voor vloer leggen en vloeronderhoud in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Zuid-Holland:

maandag 6 juli 2020

Laminaatvloer leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen. Het gaat om een vloer van 39 m² en het liefst wil ik alpine eik. Ik ontvang graag een offerte inclusief het materiaal.
zondag 5 juli 2020

Een zandcementdekvloer over vloerverwarming leggen

We zoeken een zandcement vloer voor over een vloerverwarming. Die ligt op een isolatielaag, die ligt op een nieuwe betonvloer na funderingsherstel. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 45 m2. Het betreft de begane grond.
zondag 5 juli 2020

Opschuren en opnieuw behandelen van parketvloer

Woonkamer en keuken opp ongeveer 25 m2 opschuren en behandelen met ???? Wat zou dat moeten kosten en hoe lang neemt het in beslag?
zondag 5 juli 2020

Laminaat vervangen

Heb waterschade door een lekkende vaatwasser. Randen van de planken zijn opgezet. Vervangende planken zijn aanwezig. Is ongeveer 4 m2.
zondag 5 juli 2020

Tapijt verwijderen

Tapijt in werkruimte moet verwijderd worden en evt gelegaliseerd. Het gaat om een ruimte van 25,5 m2
zaterdag 4 juli 2020

Laminaat vloer leggen

Laminaat leggen in woonkamer en hal. Totaal 65 m2. Daarna wil ik het tapijt verwijderen en afvoeren.
zaterdag 4 juli 2020

Vloer schuren en lakken

grenen vloer 18 jaar niet behandeld dus beschadigd 43 m2, schuren en lakken. graag via sms of app offerte ik lees mijn mail niet .
zaterdag 4 juli 2020

Betonnen zoldervloer aanlengen met cementdekvloer

Wij willen een dakkapel laten plaatsen. Hierdoor krijgen we 110 cm x 490 cm meer vloeroppervlakte op onze betonnen zoldervloer. Nu ligt dit deel iets lager dan de rest omdat dit vloerdeel onafgewerkt is daar het momenteel achter het huidige knieschot zit. Knieschot en houten balkje verwijderen en dit stukje van de vloer dus met circa 5,5 m2 zandcementdekvloer gelijktrekken.
zaterdag 4 juli 2020

Zandcementdekvloer aanbrengen op begane grond

Op de begane grond vloer (44 m2) 5 cm dikke zandcementdekvloer aanbrengen op elektrische vloerverwarming (netten) en op de (aangebouwde) keukenvloer van 4 m2 ook een zandcementdekvloer aanbrengen maar daar wordt de vloerverwarming ingefreest dus andere dikte. Totale vloeroppervlakte 47 m2.
vrijdag 3 juli 2020

Kunststof gietvloer aanbrengen

Bij een woning in Lisse circa 57 a 58 m2 kunststof gietvloer (begane grond) aanbrengen.
donderdag 2 juli 2020

Laminaatvloer laten herstellen

Er is pas laminaat gelegd in de woonkamer en keuken, maar nu komt het op 2 plaatsen omhoog. We kunnen er niet achter komen wat de reden is en weten niet hoe we het kunnen oplossen Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 20 vierkante meter.
donderdag 2 juli 2020

Een nieuwe vloer aanleggen op de begane grond

Ik overweeg een pvc vloer te nemen of eventueel een tegelvloer, wat het meest slijtvast en onderhoudsvriendelijk is. Het betreft een oud huis met ongeveer 40 m2 aan vloer op de begane grond. Momenteel ligt er een tegelvloer die ik zelf zou kunnen verwijderen. Ik bespreek graag de verschillende mogelijkheden met de vakman.
donderdag 2 juli 2020

Zandcementvloer aanleggen in schuur

Aanleggen op nieuwe betonvloer, aansluiten op huidige zandcementvloer (uitbouw schuur), 15 m2, 55 mm
woensdag 1 juli 2020

Laminaat vervangen

Er is een gewicht op mijn laminaat laten vallen waardoor er een deuk in zit op 2 planken. Graag zou ik die 2 planken laten vervangen zonder dat de plinten of rest van het laminaat eruit moet. Ik heb nog een aantal reserve planken.
woensdag 1 juli 2020

Bamboe vloer laten leggen

Wij willen graag een bamboe vloer laten installeren. De specifieke vloer die we willen moet vastgelijmd worden aan de vloer. Bij deze de details en afmetingen. Het gaat om een totaal oppervlak van ongeveer 50m2 Verdeeld over 3 kamers en een halletje. Er is geen vloerverwarming. We zouden graag weten of u hier ervaring mee hebt (bamboe), wanneer u beschikbaar kunt zijn en wat de kosten zijn voor het leggen hiervan. Op dit moment zou er een betonvloer liggen.
woensdag 1 juli 2020

Verwijderen tapijt op twee trappen

Verwijderen tapijt op twee trappen met beide 16 treden. Het tapijt is volgens mij verlijmd met bruine lijm. Als u het ook kan afvoeren graag meenemen in de offerte, zo niet? dan doe ik het zelf.
woensdag 1 juli 2020

laminaat repareren

Ongeveer 27 gaten/putjes van 0,5 tot 1 cm na glad schade in laminaat
woensdag 1 juli 2020

PVC vloer repareren

Onze vloer is beschadigd nadat een plexiglas schilderij op de grond is gevallen. Nu zitten er stukjes glas in de vloer. Graag ontvang ik een offerte voor het repareren / vervangen van de vloer op de begane grond van om en nabij 55m2. Gaat om een verzekeringskwestie.
dinsdag 30 juni 2020

Betonvloer leggen voor veranda

Wij gaan een veranda 4 x 3 met schuifdeur plaatsen. De vloer willen we in beton, mooi egaal.
maandag 29 juni 2020

Laminaat herstel

Midden de keuken is er waterschade aangebracht aan het laminaat en het laminaat is opgezet. Het gaat om ongeveer 15m2 tot 25m2
maandag 29 juni 2020

Begane grond

een nieuwe zandcementvloer +/-45m2 +/- 5cm dik ondergrond kunststofplaat/vloerverwarming. rotterdam - heijplaat
maandag 29 juni 2020

Vloer in nieuwbouw appartement leggen

Wij bouwen een nieuw appartement. Ik heb interesse in een houten of stenen vloer. Graag aanbieding voor gehele appartement incl. balkon/terras. In totaal 127 m2.
zondag 28 juni 2020

Grindvloer aanbrengen

Ik wil graag een grindvloer aan laten brengen in mijn woning. Ik weet de exacte afmeting niet. Graag nodig ik iemand uit om langs te komen en de situatie te bekijken. De totale oppervlakte van de woning is 68m2. De grindvloer wil ik graag in de woonkamer en keuken.
zaterdag 27 juni 2020

Parketvloer verwijderen

Beste, De vloer is 60 m2, begane grond, en dient op 1 februari verwijderd te worden. Ik ontvang graag een prijsindicatie.
zaterdag 27 juni 2020

Het aanleggen van een visgraat vloer op de begane grond

Ik zoek een specialist die een visgraat vloer kan leggen op mijn begane grond. Momenteel alleen een houten ondervloer, die ik had geschuurd en geolied. Plinten en drempels zullen ook moeten worden overwogen bij de leg. Het betreft ongeveer 70m2 denk ik. Wil het al jaren, maar hik ook al jaren er tegenaan, hoe moet dat met al m’n spullen.

Partners

Partners van Casius