Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Zuid-Holland.

2652 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: geharde betonvloer storten in een bedrijfspand, gietvloeren leggen in meerdere ruimtes en garagevloer behandelen, tegelvloer van natuursteen leggen en vloerverwarming, 163 m2 betonlook vloer van nieuwbouwwoning realiseren, vloer storten tbv vloerverwarming, vloer leggen in winkelpand, een broodjesvloer aanleggen, vloer van schuimbeton en vloerverwarming aanbrengen, vloerverwarming met fermacell platen, laminaat laten leggen in meerdere ruimtes, vervangen houten vloer door betonvloer en vloerverwarming leggen, betonvloer egaliseren en vissengraatvloer leggen, aanleggen fundering en betonnen vloer voor tuinhuisje, granito vloer (jaren 30, zwart met wit) in gang en toilet (6,3 + 1 m2), broodjesvloer en vloerverwarming aanleggen. en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, vloerlegger of parketteur voor vloer leggen en vloeronderhoud in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Zuid-Holland:

maandag 17 februari 2020

Vloer van de hal opnieuw betegelen

Ik wil mijn vloertegels in de hal van ongeveer 5 m2 vervangen. Oude moeten eruitgehaald worden, afgevoerd en nieuwe moeten gezet worden.
maandag 17 februari 2020

Laminaat vervangen

Door waterschade moet ik mijn huidige laminaat vervangen. De laminaat ligt in de hele woning, ca 65 m2. Huidige moet verwijderd worden en de nieuwe moet geplaatst worden, inclusief ondervloer en plinten. Graag ontvang ik een offerte hiervoor. Ik wens een complete offerte inclusief materiaal (nieuw laminaat, plinten etc) voorrijkosten, leggen laminaat, btw etc.
zondag 16 februari 2020

Vervangen houten vloer door betonvloer en vloerverwarming leggen

De vloer is 8.2 x 4.7 meter en een stuk er tegen van 1.8 x 3 m deze vloer is nu hout en zouden we willen vervangen door een betonvloer met verwarming. Eventueel huidige vloer verwijderen en laten afvoeren. De vloerverarming wil ik graag op water hebben.
zondag 16 februari 2020

Laminaat leggen in een woning

Ik zou in mijn woning van 66 m2 graag een laminaatvloer die ik zelf heb aangeschaft laten leggen, inclusief een ondervloer. De huidige vloer is nu kaal.
zondag 16 februari 2020

Betonvloer egaliseren en vissengraatvloer leggen

Beste, Wij krijgen eind mei de sleutels, ik wil graag alvast oriënteren op de prijzen. Wij willen 132 m2 laten egaliseren. De vloer is beton en verwacht dat deze niet heel grof is en geen gaten heeft. De gehele vloer moet klaargemaakt worden zodat er pvc op geplakt kan worden. Wij willen 45 m2 vissengraat pvc door jullie laten leggen incl lijm. Wij kopen zelf het pvc. Dus graag alleen offerte voor het egaliseren van 132 m2 en plakken van 45 m2 vissengraat vloer. Ik hoor graag van u!
zondag 16 februari 2020

Laminaat herstel na waterschade

Wij hebben lekkage gehad in de keuken. De vaatwasser heeft gelekt. Hierdoor is de gehele laminaat vloer in de keuken gaan uitzetten. De hele vloer op de begane grond zal vervangen moeten worden. De oppervlakte is ongeveer 40 vierkante te meter. De opdracht is dus een nieuwe laminaat vloer op de begane grond.
zaterdag 15 februari 2020

Trap vloerbedekking verwijderen

Kunt u mij de totale kosten geven voor het verwijderen van vloerbedekking op 13 treden in stoot rand. Zijkant is geschilderd.
vrijdag 14 februari 2020

163 m2 betonlook vloer van nieuwbouwwoning realiseren

Hoi, wij willen ons nieuwbouw woning potentieel met de betonlook vloer bevloeren. Hoe duur zal het zijn voor een woning van 163 m2 minus de toilet en badkamer. In de aanhang heb ik onze bouwtekening meegedeeld. Graag willen we weten wat ons mogelijkheden zijn wat betreft de betonlook vloer.
donderdag 13 februari 2020

Vloer betegelen met keramisch parket in visgraat

Vloer betegelen met keramisch parket in visgraat ongeveer 55 m2. Ook inclusief het infrezen van vloerverwarming over het gehele oppervlakte.
donderdag 13 februari 2020

vloerbedekking verwijderen en afvoeren

Wij willen graag de vloerbedekking laten verwijderen. wat gaat dat kosten circa 90 per vierkante meter. Ook graag afvoeren.
donderdag 13 februari 2020

Leggen eiken houten vloer en een pvc vloer

Voor onze nieuwbouw woning te Waddinxveen zijn wij op zoek naar iemand die de houten vloer (circa 70 m2) en daarnaast een pvc vloer (circa 80 m2) zou willen komen leggen. Materialen hebben wij geregeld afkomstig van Heditex. Uitvoering medio of begin juni.
donderdag 13 februari 2020

Beton storten in de schuur

Ik wil graag 18 m2, 12-15cm dik beton laten storten. Vervolgens waterpas maken en gevlinderd af te leveren. Ik zorg dat de vloer klaar ligt voor stort.( foam/folie/wapening)
donderdag 13 februari 2020

Vloerbedekking van trap verwijderen

Ik zoek een vakman om mijn vloerbedekking van trap (met 14 treden) verwijderen en afvoeren.
woensdag 12 februari 2020

Tegelvloer laten leggen

Wij willen in de gang een tegelvloer laten leggen. Het betreft ongeveer 6 m2. De ondervloer is van hout en dient dus geëgaliseerd te worden. We hebben nu laminaat, dat halen we zelf weg. De tegels schaf ik zelf aan. Ik zou het graag laten uitvoeren vanaf 7 mei, of in de week van 11-14 mei.
woensdag 12 februari 2020

Granito vloer (jaren 30, zwart met wit) in gang en toilet (6,3 + 1 m2)

Wij willen de tegelvloer in gang en toilet beneden laten vervangen door een jaren 30 granietvloer (zwart met wit). De tegelvloer zou ook afgevoerd moeten worden. Heeft u een showroom met voorbeelden hiervan? Kunt u een prijsindicatie geven voor 6,4 m2 gang + 1 m2 toilet?
woensdag 12 februari 2020

Vloer dichten en egaliseren

Kunnen jullie sleuven dichtsmeren en daarna de vloer egaliseren? Betreft een woonkamer van ca 55 M2.
woensdag 12 februari 2020

Geharde betonvloer storten in een bedrijfspand

Wij willen tussen de 50-70 m3 gehard beton met staal of kunststof laten storten met een toplaag in een bedrijfspand. De vloer wordt momenteel klaargemaakt om deze klus uit te voeren.
dinsdag 11 februari 2020

pvc vloer leggen

In de keuken, toilet en gang moet er een pvc vloer gelegd worden. Keuken is reeds geplaatst! (totale opp = 20 m2) Materialen ook in bezit.
dinsdag 11 februari 2020

Laminaat repareren

Ik ben op zoek naar iemand voor de reparatie van een laminaatvloer na lekkage , +_ 10 planken moeten vervangen worden.
maandag 10 februari 2020

Laminaatvloer laten leggen

We hebben 3 slaapkamers en een gangetje totaal 42 m2 met plakplint. Alle 3 rechte kamers met inbouw kast. graag willen wij hier laminaat en plak plinten laten leggen. huidige vloer is weg, ligt nu alleen het onder tapijt, maar hier kan de nieuwe vloer overheen gelegd worden. Wij hebben het laminaat en plinten al in huis. Wat gaat dat ons kosten? Op korte termijn graag
maandag 10 februari 2020

Vloer egaliseren

Ik wil op de benedenverdieping de zand cement vloer egaliseren, ongeveer 66 m2, waarvan ongeveer 4 m2 nog uit een tegeltjesvloer bestaat. Graag ontvang ik een offerte.
zondag 9 februari 2020

Houten vloer vervangen voor broodjesvloer met vloerverwarming

Wij hebben een woning uit de jaren '60 met een houten vloer (ca 26 m2). We willen graag vloerverwarming en daartoe een betonnen broodjesvloer laten leggen. De keuken en hal zijn al van beton dus daar moet alleen vloerverwarming in gevreesd worden. Dit gaat om ongeveer 13 m2 extra. Graag een indicatie van de kosten en doorlooptijd.
zondag 9 februari 2020

Keukenvloer vervangen en granieten gang herstellen/renoveren

Wij moeten onze keukenvloer vervangen en ons lijkt graniet erg mooi. Er ligt nu een beton/cement vloer. Dit moet eerst verwijderd en afgevoerd worden. Ook willen we onze granieten gang laten repareren. In de muur naar de vloer zit een scheur, over een stuk van 1,5 meter, en bij de voordeur zit een luikje naar de waterleiding wat we er niet echt mooi uit vinden zien. We willen graag weten wat de mogelijkheden zijn om dit iets netter te maken. De keuken heeft een oppervlakte van +/- 20 vierkante meter. Op de foto ligt een zeil.
zondag 9 februari 2020

Vloer badkamer en toilet

Wij willen onze vloer renoveren. Oppervlakte is totaal +- 8 m2. De tegels die er nu liggen hoeven niet verwijderd te worden. We willen hier graag beton overheen laten storten. Graag ontvang ik een offerte.
zondag 9 februari 2020

Granito vloer

Graag zou ik een prijsopgaaf ontvangen voor het leggen van een granito vloer met rand in mijn hal. Oppervlakte is 11m2 (1,1x10). De betonnen ondervloer stort ik zelf.

Partners

Partners van Casius