Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Zuid-Holland.

2645 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: de vloer van een kerk renoveren, granitovloer met zwarte rand, egaliseren en een gietvloer aanbrengen, zandcement over vloerverwarming, noorse leisteen vloer, vloer egaliseren op vloerverwarming, pS-renovatievloer Droog Rc=5,2 Begane grond installeren, egaliseren schuin aflopende vloer, beton storten voor zwembad vloer, egaliseren + laminaat leggen, laminaat leveren en leggen, lekkage vloerverwarming, waterschade keuken laminaat, woonbeton op zandcementvloer aanbrengen, broodjesvloer met vloerverwarming maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, vloerlegger of parketteur voor vloer leggen en vloeronderhoud in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Zuid-Holland:

vrijdag 27 maart 2020

Egaliseren + laminaat leggen

Na-oorlogse woning aangekocht in Rotterdam. De woning is 70 m2, 4 kamers. Het huidige laminaat ligt niet recht en is toe aan vervanging. Waarschijnlijk is de houten ondervloer niet waterpas. Het is mij niet duidelijk of die ook gewoon geëgaliseerd kan worden daar het oudbouw betreft. Werkzaamheden: 1 Oude laminaat verwijderen en afvoeren. 2 Vloer egaliseren 3 Nieuwe ondervloer plaatsen 4 Nieuw laminaat plaatsen 5 Nieuwe plinten plaatsen De woning is momenteel leeg dus er kan optimaal gewerkt worden.
vrijdag 27 maart 2020

Spoedklus egaliseren en pvc plakken

Bij ons boven moet de vloer geegaliseerd worden en plak pvc gelegd worden. Het gaat om zo'n 60 m2. Het zijn 3 slaapkamers en vaste kast en overloop. Op de vloer liggen nu fermacell platen. Lijm en PVC is aanwezig, egalisatie niet.
vrijdag 27 maart 2020

Laminaat leggen

Laminaat leggen voor 20 m2. Graag prijs voor het leggen van laminaat.
donderdag 26 maart 2020

Vloer egaliseren en pvc leggen

In mijn toekomstige appartement (nov. 2020) Wil ik een pvc vloer leggen/laten leggen. De dekvloer is anhydriet en moet mogelijk geëgaliseerd worden. Opp. 90m2
donderdag 26 maart 2020

Afdek vloer terras

Ons huis t is opgeleverd met een terras met een ruwe beton laag (dat niet afwatert) en moet nog afgewerkt worden. Ik vroeg mij af wat het zou kosten om op ons terras van ongeveer 5 x 3.5 m onder afschot een afdek vloer te leggen? Ook onze 3 buurten zijn geïnteresseerd, dus zou u ook wat kunnen inschatten om 4 van deze terrassen gelijk te kunnen trekken? Alvast bedankt voor uw informatie.
donderdag 26 maart 2020

Laminaat vervangen na schade

Ik zoek een laminaatlegger die 45 m2 aan laminaat kan vervangen. Het bestaande laminaat is na lekkage nat geworden. De staat van de ondervloer is niet bekend.
woensdag 25 maart 2020

Wc vloertje leggen granito

Ik zou heel graag willen weten of het mogelijk is een granito wc vloertje te plaatsen in ons huis. De foto's zitten erbij om een idee te krijgen. Het zou gaan om een vloertje incl opstaande rand. Natuurlijk wordt uiteindelijk de gehele toiletruimte gerenoveerd. Wat zou de prijs zijn en een eventuele wachttijd? Wij wonen in een jaren 50 pand.
woensdag 25 maart 2020

Laminaat leggen in slaapkamer en zolder overloop

Ik wil graag 22 m2 laminaat laten leggen. Het gaat om de slaapkamer en de zolder overloop. Er ligt nu vinyl maar dat verwijder ik zelf. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 25 maart 2020

leggen laminaat + ondervloer 127 mtr

Isosilense ondervloer + Laminaat Quick-step moderate Deze zijn besteld en worden morgen geleverd en moet gelegd worden in een nieuwbouwhuis in voorschoten 1e etage 71 mtr. 2e etage (zolder) 56 mtr.
woensdag 25 maart 2020

Egaliseren en een gietvloer aanbrengen

Ik zoek een vloerenbedrijf die een gietvloer kan storten. Wij hebben een appartement waar we vloerverwarming gaan laten invrezen en laten aansmeren. Graag willen we dan daarna een gietvloer PU met een geluiddempende laag ertussen laten aanbrengen. De oppervlakte is ongeveer 130 m2 verdeeld over 1 verdieping.
dinsdag 24 maart 2020

Vloer storten woonboot

Ik moet een vloer storten in een boot waar vloerverwarming inkomt. Dit zal een cm of 7-8 zijn, en dan nog een afdeklaag om het glad te krijgen? En wat is daar precies voor nodig, cement? beton? Ander soort? 85 m2 x 8 cm. 17L x 4.70B En wat is hier dan het totale gewicht van? En hoeveel m3 is hiervoor nodig.
dinsdag 24 maart 2020

Broodjesvloer met vloerverwarming maken

Houten balken en vloer zijn verwijderd 40 m3 huis onbewoond Broodjesvloer met vloerverwarming
maandag 23 maart 2020

Egaliseren van vloer in ons nieuwe huis

Wij hebben een nieuw huis gekocht en willen op de beneden etage vloerverwarming laten plaatsen. Hier hebben we verschillende offertes voor. Nu moet de vloerverwarming geegaliseerd worden tbv de pvc vloer die we gaan leggen. Het opp. Is ca 45 m2. Wat zou het kosten om door u onze vloer te laten egaliseren?
zondag 22 maart 2020

Gietvloer in badkamer realiseren

Wij willen een gietvloer leggen in een nog te verbouwen badkamer. De badkamer heeft tevens vloerverwarming. De maten zijn 1,80 x 2.80.
zondag 22 maart 2020

Gewapende betonvloer storten en afvlinderen

Dag, voor renovatie moet er een nieuwe souterrainvloer gestort worden. 70 m2, 20 cm dik, Wapening ondernet 08/150, bovennet 08/100, inclusief stekeinden voor toekomstige wanden en kimplaat. Betonklasse: sterkte C20/25, mileuklasse XC4 of XA3 of beter, vloeibaarheid F4, korrelgrote max 16 mm. Tevens afvlinderen vloer.
zaterdag 21 maart 2020

Schade laminaat repareren

Mijn inbouwwasmachine in de keuken lekt. Er is schade aan de laminaat. Wat kost het per vierkante meter? het vervangen en het leggen van nieuwe laminaat.
donderdag 19 maart 2020

Grindvloer leggen

Ik wil graag een grindvloer voor 42 m2 of 84 m2. Wat zijn de kosten incl. leggen hiervoor?
donderdag 19 maart 2020

Noorse leisteen vloer

Wij zouden graag een offerte aan willen vragen om een Noorse leisteen vloer te laten plaatsen op onze beneden verdieping. Het gaat om 70 m2. De Noorse leisteen moet in de specie gelegd gaan worden. Wij horen graag de mogelijkheden en de prijs hiervan. Hopelijk kunnen jullie hierin iets beteken voor ons. De vloer gaat er op dit moment nog uit, daarna komt er een vloerverwarming terecht. De vloer zelf heb ik al aangeschaft het gaat dus puur om te leggen. Daarnaast hebben wij plinten aangeschaft van Noors Leisteen die ook geïnstalleerd dienen te worden.
dinsdag 17 maart 2020

Vloerbedekking 2 trappen verwijderen + 1 ruimte

Wij willen graag vrijblijvend de volgende werkzaamheden door u laten offreren: - vloer bedekking (tapijt) verwijderen voor: - 2 trappen 25 tredes - de overloop / gang tussen de 2 trappen, oppervlakte circa 4 m2 - lijmresten verwijderen - afvoeren materiaal (graag dit apart offreren) - schuren zodat nieuw vloerbedekking kan worden geplaatst (graag dit apart offreren) - planning in de week van 4 t/m 10 mei. Kunt u de geschatte doorlooptijd aangeven?
dinsdag 17 maart 2020

Betonnen vloer egaliseren

Wij willen een (elektronische) werkplaats bouwen. Hiervoor hebben wij een ruimte beschikbaar met een betonnen vloer met veel oneffenheden erin. Deze moet eerst geëgaliseerd worden voordat we hier een PVC vloer op kunnen leggen. De afmeting is 25 m2 en we hebben een aantal putten en hoogte verschillen. Er lag eerst tapijt en dit hebben we al verwijdert.
dinsdag 17 maart 2020

Storten zand-cementvloer 93 m2

Graag een offerte voor een zand-cementvloer ca 50 mm dik in 2 ruimtes, totaal 93 m2 in Ouderkerk ad IJssel. Er ligt nu een betonvloer die momenteel wordt opgehoogd en wordt afgewerkt met Tempex. Daarna moet er een afwerkvloer overheen.
zondag 15 maart 2020

Anhydrietvloer schuren en primer aanbrengen

Beste Graag zou ik een prijsopgaaf/ offerte willen ontvangen voor het schuren van 100 m2 anhydriet vloer, en het aanbrengen van een primer voor het tegelen van de vloer. Tevens de vraag of dit op korte termijn gedaan kan worden.
zondag 15 maart 2020

Betonnen vloer storten en twee palen slaan

Wij willen een uitbouw maken van 6 x 4 meter. Hier moet een betonnen vloer voor aangelegd worden. Er moeten ook 2 palen geslagen worden a 20 meter diep. Ik zie de offerte graag tegemoet.
zondag 15 maart 2020

Betonvloer vervangen en terrazzo tegels plaatsen

In mijn jaren 20 bovenwoning is na een asbestsanering in mijn hal de betonnen vloer bloot komen te liggen. In de laatste 100 jaar is de ondergrond (zand) verzakt en er zit een ruimte van ongeveer 10 cm tussen de (dunne) losliggende vloer (van gewapend beton) en de zandlaag er onder. Ook ontbreekt het kruipluik. Wat denk ik nodig is: het verwijderen en afvoeren van de oude vloer, en het aanleggen van een (gefundeerde?) geïsoleerde betonvloer. Na afwerking/drogen wil ik er terrazzo tegels op laten leggen om e.e.a. zoveel mogelijk op het origineel te laten lijken. Het is ongeveer 2,10 mx 4,80 m (ik heb hem niet precies gemeten)
zaterdag 14 maart 2020

Vloerverwarming + nieuwe vloer aanleggen in keuken

Vloerverwarming + nieuwe vloer aanleggen in keuken, 6-8 m2. Vloer is half hout / half beton dus moet voorbereid worden.

Partners

Partners van Casius