Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Zierikzee te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Zierikzee heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Zierikzee u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Zierikzee of directe omgeving.

59 klanten uit Zierikzee bevelen een bij Casius in Zierikzee aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Zierikzee bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Renesse, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: houten vloer vervangen door geïsoleerde betonvloer, nieuwe broodjesvloer plaatsen, tapijt verwijderen en tegels laten leggen., keramisch parket leggen, vbi renovatievloer met vloerverwarming droog, vloer egaliseren, parketvloer verwijderen en vloerverwarming infrezen, keramisch parket leggen, reparatie vloer, houten vloer vervangen voor een schuimbeton vloer, vloerisolatie en verwarming aanbrengen, onderhoud bamboe vloer bedrijfsrestaurant, laminaat leggen in 7 appartementen, laminaat leggen, click PVC en laminaat leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Zierikzee staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Zierikzee:

Betonvloer storten, vlinderen en polijsten

Wij willen graag een betonvloer van ca 11 cm dik laten storten, vlinderen en polijsten in onze woonkamer en keuken. Oppervlakte 43 m2. Isolatie, wapening en vloerverwarming worden door onszelf aangebracht.

Laminaat leggen

20 m2 meter laminaat en ondervloer heb ik bij de praxis gekocht. Helaas heb ik geen tijd om het zelf te leggen. Graag wil ik gebruiken maken van de klusservice.

Laminaat leggen op de gehele benedenverdieping

Heel de beneden verdieping laminaat leggen woonkamer keuken en hal

Laminaat leggen in de huiskamer, keuken en hal

Ik wil laminaat laten leggen in mijn woning. Het gaat om 31 m2. De ondervloer mag opnieuw gebruikt worden.

Betonvloer en cementdekvloer storten

De oppervlakte is ongeveer 28 m2. Hier zal een betonvloer met isolatie en wapening gestort moeten worden. Verder zal er een cementdekvloer van ongeveer 5 cm dik geplaatst moeten worden.

Laminaat leggen en plinten aanbrengen

Ik verneem graag uw m2 prijs voor het leggen van 31 m2 laminaat en plakplinten in 2 slaapkamers en een overloop. De ondervloer leg ik zelf.

Laminaat leggen in een benedenwoning

In week 49 wil ik graag 50 m2 laminaat laten leggen. Het laminaat wordt 3 december opgehaald bij Praxis Zierikzee en in de benedenwoning in Zierikzee neergelegd. Compleet met rollen 2 in 1 ondervloer voor laminaat. Het gaat om de entree, woonkamer, slaapkamer en keuken, alle ruimtes sluiten op elkaar aan. De woning is voorzien van een vlakke betonvloer.

Laminaat, ondervloer en plinten leggen

Laminaat, ondervloer en plinten leggen: 33 vierkante meter laminaat en ondervloer. En ongeveer 55 meter plakplint. Bij voorkeur in de week v maandag 13 juni. Week 24

Laminaat leggen met ondervloer

Wij willen graag laminaat met ondervloer en plinten laten leggen in onze woonkamer en in de hal, totaal 35 m2. Wij zijn ons op het materiaal nog aan het oriënteren. We zullen de ruimtes zelf leegruimen en de vloerbedekking verwijderen. Graag ontvang ik een prijsindicatie voor de legkosten per m2. We willen het werk na de jaarwisseling laten uitvoeren.

Betonvloer op de begane grond egaliseren

Egaliseren van een betonvloer van 40m2 op de begane grond.

Vloerbedekking leggen

Ik wil in een kamer van ong 10 m2 vloerbedekking laten leggen. De ondervloer en vloerbedekking zijn al in mijn bezit.

Betonnen vloer egaliseren

Betonvloer egaliseren. Afm: breedte 6 m. diepte: 3.30 m.

Parketvloer aanleggen

Het leggen van 50 m2 parketvloer met ondervloer en plinten. Momenteel is het een kale vloer. De ondervloer, vloer en plinten zijn gekocht bij de Praxis. Graag een indicatie per mail.

Betonvloer leggen voor kattenren

Betonvloer leggen voor een buitenkattenren.

parket onderhoud

ik zoek onderhoudsmiddel aquamarijn

Laminaatvloer vervangen

In opdracht van Praxis bij een Praxis klanten een nieuwe vloer leggen. Het betreft een vloer met 50m2 vloeroppervlak. Het is bewoond en ingericht. Er schijnt 1 zware kast op de huidige laminaatvloer geplaatst te zijn. Eventueel moet het huidige laminaat om de kast heen los gezaagd worden, zodat de kast kan blijven staan. Als dat mogelijk is. De nieuwe vloer, ondervloer en plinten zullen in het huis geacclimatiseerd aanwezig zijn. Het gaat dus echt om verwijderen van oude en monteren van nieuwe vloer. Graag ontvangt Praxis offertes van professionele leggers om een keuze te kunnen maken. De opdracht zal over 1 à 2 weken (misschien 3 weken) uitgevoerd moeten worden.

Laminaatvloer laten leggen

100 vierkante meter laminaat leggen over linoleumvloer die strak is. Exclusief materialen, laminaat en dergelijke is aanwezig.

Laminaat leggen

In totaal 40 m2 beneden vloer leggen en afplinten keuken woonkamer en hal en overloop. Laminaat quick step grijs eiken bij Praxis.

Tapijt leggen

Tapijt leggen in een kamer 4 x 6 meter.

Benedenvedieping laminaat of houten vloer leggen

Hal, woonkamer en keuken zal laminaat of houtenvloer (nog in overweging, graag advies qua prijs en onderhoud) gelegd moeten worden. Momenteel ligt er een grindvloer (ongeseald) en daar zal het overheen gelegd moeten worden. De totale opppervlakte zal 40m2 zijn.

Parket schuren en bewerken

Wij hebben een Berken lamellen parket, nog nooit geschuurd. Al jaren weinig onderhoud gehad, bij onze serre deur zit een stukje rot, wat vervangen moet worden, waar ik nog een nieuwe plank van heb liggen, onze vloer is ongeveer 11,5 x 3,5 meter lang. Wij hebben een hond, willen een goede behandeling maar wel met een natuurlijke uitstraling. Wij denken aan een krasvaste olie of lak laag Cosmo Hardwax (ik heb begrepen dat die plaatselijk bij te werken is).

vervangen laminaat na lekkage

Door constructiefout van aannemer mbt riolering is er water lekkage geweest in woning. Laminaatvloer heeft voor een deel blank gestaan. Deel van vloer moet eruit en ondervloer moet worden vervangen wegens vochtprobleem. Aangezien de schade zich bevindt in een tussenhal van slaapkamer naar woonkamer, hoeft niet de hele vloer eruit, maar kan ook volstaan worden met deel vervanging en aansluiting door een overgangstrip thv slaapkamer/halletje. Medewerker Praxis is wezen kijken om een inschatting te maken. Ongeveer 15m2 vloer moet worden gedemonteerd, evenzo ondervloer, waarna vloer opnieuw gelegd moet worden en nieuwe plakplinten aanbrengen. Laminaat is per 1.38m2 per pak verpakt. Op voorraad in Praxis Zierikzee

Voor een nieuwbouw woning in Zierikzee ...

Voor een nieuwbouw woning in Zierikzee ben ik op zoek naar goede stoffeerder voor het leggen van 100m2 tapijt. Het gaat om de 1ste en 2de verdieping, het tapijt wordt geleverg op 17 juni en is een rol van 4 meter breed (behoorlijk zwaar).

Nieuwbouw appartement woning; ...

Nieuwbouw appartement woning; vloerleggen in woonkamer /keuken/ 2 slaapkamers /hal. Gaat om 74m2.

laminaat leggen in het hele huis.

laminaat leggen in het hele huis.