Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor vloeren egaliseren:

Vloeren egaliseren

Ik zou graag hulp hebben bij het egaliseren van mijn woning de totale oppervlakte is 46 m2. Na het egaliseren zou ik de vloer willen laten verven met betonverf. Wat is het totale kostenplaatje?
Onze klant uit Veere (Zeeland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloeren egaliseren uit heel Nederland:

Nieuw huis stofferen

Voor on nieuw gekocht huis moeten wij de volgende zaken gelegd krijgen. -40 m2 laminaat incl ondervloer en plakplinten - 50 m2 PVC. Incl egaliseren en plaatsen MDF plinten - 2 trappen stofferen. 1 open en 1 dicht incl de zijkanten. Wij zorgen dat alle vloeren aanwezig zijn. Wellicht dat er bij opdracht van te voren gekeken moet worden? Wij horen graag.

Vloeren leggen en trappen stofferen

Voor ons toekomstige huis hebben wij de volgende klussen uit te besteden: - 40 m2 laminaat leggen op ondervloer met plakplinten. - 50 m2 PVC leggen inclusief egaliseren en plaatsen van MDF plinten. - Stofferen van 2 trappen. 1 open en 1 dicht waarbij we de zijkanten ook gedaan willen hebben. Wij zorgen dat de benodigde vloeren aanwezig zijn. Het lijkt ons wel verstandig om voor afgaand aan het werk de woning wel in te meten. We horen graag!

PVC vloeren: egaliseren en lijmen

160 m2 PVC vloer leggen: egaliseren en verlijmen.

PVC-vloer uitvlakken

Ik heb 4 kleine vertrekken samengevoegd. De bestaande tegels zijn verlijmd, in totaal 60 m2. Deze vloeren hebben een hoogte verschil van 13 mm. Er wordt vloerverwarming in gefreesd. De gleuven worden dicht gesmeerd met tegellijm. Kunt u deze vloeren egaliseren tot een vlakke vloer?

Ondervloer met platen egaliseren

De vloer in mijn woning is niet egaal (oudere woning met houten planken vloer), hierom wil ik de vloeren geëgaliseerd hebben met ondervloer platen, zodat ik laminaat of iets anders egaal kan plaatsen. Het gaat om de woonkamer (24,60 m2) en 3 slaapkamers (10,10m2, 7,80 m2 en 14,30 m2). Misschien ook de overloop boven, maar daar twijfel ik nog over (3,60 m2). Ik ontvang graag een e-mail met offerte. Mochten er nog onduidelijkheden zijn dan mag u me ook bellen, maar mailen is denk ik sneller.

Vloer egaliseren in de bijkeuken en computerkamer

Zowel de vloer van de bijkeuken (7 m2) & computerkamer (9 m2) laten egaliseren. Het gaat om vloeren van cement.

Vloeren egaliseren in een appartement

Ik heb een appartement gekocht op de 7e verdieping in een complex met een lift. Ik ben het appartement aan het opknappen en het daarbij een oude laminaatvloer en alle drempels verwijderd. Ik wil de ondergrond laten egaliseren, want er is wat hoogteverschil hier en daar tussen de diverse vertrekken. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte. De klus kan worden ingepland nadat volgende week alle muren zijn gespoten.

Vloer egaliseren en houten vloeren leggen

Gedeelte vloer egaliseren tbv leggen houten vloer. Ongeveer 22 m2 en 10 mm laagdikte.

Schoorsteen en schouw compleet slopen

Ons huis is uit 1963 en heeft een beneden en boven verdieping met een houten plat dak en houten vloeren. In de woonkamer bevind zich de schouw van de toenmalige gashaard. Deze gashaard is er niet meer en we hebben nu CV. Om dus extra ruimte te krijgen en willen wij de schouw verwijderen en zijn van mening dat ook op de boven verdieping en het dak de rook afvoer moet worden verwijderd mede ook omdat hierin volgens ons asbest in zit. Graag ontvangen wij hiervoor een offerte. Tevens zouden we willen weten wat het kost om de muren te egaliseren voor schilderen of behangen.

Vloeren in woningen egaliseren

We zouden graag een aantal vloeren van onze nieuwe woningen egaliseren. Het betreft in totaal 3 ruimtes. Ruimte 1: Hal, bestaande tegelvloer en deel houtenfunderingsvloer, vloer moet geëgaliseerd worden om vloerverwarming en vervolgens tegels te kunnen aanbrengen. Het betreft een minimale dikte. Oppervlakte is ongeveer 6 m2. Ruimte 2: Keuken, bestaande tegelvloer, vloer moet geëgaliseerd worden om vloerverwarming en vervolgens tegels te kunnen aanbrengen. Het betreft een minimale dikte. Oppervlakte is ongeveer 10 m2. Ruimte 3: Garage. Bestaande betonvloer, vloer moet vloer moet geëgaliseerd worden om vloerverwarming en vervolgens een definitieve vloer aan te kunnen aanbrengen. Het betreft een dikte variërend tussen 3-5 cm. Oppervlakte is ongeveer 22 m2. We zien graag een passende offerte te gemoed.

Partners

Partners van Casius