Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor vloeren egaliseren:

Vloeren egaliseren

Ik zou graag hulp hebben bij het egaliseren van mijn woning de totale oppervlakte is 46 m2. Na het egaliseren zou ik de vloer willen laten verven met betonverf. Wat is het totale kostenplaatje?
Onze klant uit Veere (Zeeland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloeren egaliseren uit heel Nederland:

Vloeren laten egaliseren

Ik wil graag onze vloer laten egaliseren. In totaal komt dit op 48 m2. Woonkamer/keuken/hal. Hier overheen willen we graag een laminaatvloer met plinten. Materiaal is nog niet aangeschaft. Graag ontvangen we hiervan een offerte.

Verlijmde parketvloer verwijderen en tegelvloer verwijderen

Betreft het verwijderen van 36 m2 verlijmde parketvloer en 5,5 m2 tegelvloer. Eventueel egaliseren indien nodig. De vloeren liggen op een betonnen ondervloer en worden vervangen door PVC vloer met vloerverwarming. Werkzaamheden zouden vanaf 1 juni plaats moeten vinden. Zonder afvoeren.

Scheve vloer egaliseren

Ik heb een woning aangekocht op de derde verdieping, met een woonkamer, 2 slaapkamers, hal, badkamer en toilet. Woning staat ietwat scheef en vloeren lopen daarom af (circa 4-5 cm over 5 meter lengte in de woonkamer) Betonnen vloeren met estrich materiaal erop. Totale oppervlakte is 59m2. Wat zouden de kosten zijn van het vlak maken van de vloeren? Hoe werkt dit met deuren en keuken aanrecht etc?

Kamerwand egaliseren

Wand in de kamer egaliseren om daarna mooie kleur te geven met verf. Er zit ook een schuur in de muur die netjes weggewerkt moet worden. Wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 10

Nieuw huis stofferen

Voor on nieuw gekocht huis moeten wij de volgende zaken gelegd krijgen. -40 m2 laminaat incl ondervloer en plakplinten - 50 m2 PVC. Incl egaliseren en plaatsen MDF plinten - 2 trappen stofferen. 1 open en 1 dicht incl de zijkanten. Wij zorgen dat alle vloeren aanwezig zijn. Wellicht dat er bij opdracht van te voren gekeken moet worden? Wij horen graag.

Vloeren leggen en trappen stofferen

Voor ons toekomstige huis hebben wij de volgende klussen uit te besteden: - 40 m2 laminaat leggen op ondervloer met plakplinten. - 50 m2 PVC leggen inclusief egaliseren en plaatsen van MDF plinten. - Stofferen van 2 trappen. 1 open en 1 dicht waarbij we de zijkanten ook gedaan willen hebben. Wij zorgen dat de benodigde vloeren aanwezig zijn. Het lijkt ons wel verstandig om voor afgaand aan het werk de woning wel in te meten. We horen graag!

PVC vloeren: egaliseren en lijmen

160 m2 PVC vloer leggen: egaliseren en verlijmen.

PVC-vloer uitvlakken

Ik heb 4 kleine vertrekken samengevoegd. De bestaande tegels zijn verlijmd, in totaal 60 m2. Deze vloeren hebben een hoogte verschil van 13 mm. Er wordt vloerverwarming in gefreesd. De gleuven worden dicht gesmeerd met tegellijm. Kunt u deze vloeren egaliseren tot een vlakke vloer?

Ondervloer met platen egaliseren

De vloer in mijn woning is niet egaal (oudere woning met houten planken vloer), hierom wil ik de vloeren geëgaliseerd hebben met ondervloer platen, zodat ik laminaat of iets anders egaal kan plaatsen. Het gaat om de woonkamer (24,60 m2) en 3 slaapkamers (10,10m2, 7,80 m2 en 14,30 m2). Misschien ook de overloop boven, maar daar twijfel ik nog over (3,60 m2). Ik ontvang graag een e-mail met offerte. Mochten er nog onduidelijkheden zijn dan mag u me ook bellen, maar mailen is denk ik sneller.

Vloer egaliseren in de bijkeuken en computerkamer

Zowel de vloer van de bijkeuken (7 m2) & computerkamer (9 m2) laten egaliseren. Het gaat om vloeren van cement.

Partners

Partners van Casius