Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Middelburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Middelburg heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Middelburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Middelburg of directe omgeving.

555 klanten uit Middelburg bevelen een bij Casius in Middelburg aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Middelburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Renesse, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: aanbrengen broodjesvloer, vbi ps renovatievloer met vloerverwarming aanleggen, nieuwbouw afwerkvloer realiseren op beide verdiepingen, voorwerk storten van betonnen vloer in bedrijfspand, fundering voor uitbouw aan de achterzijde realiseren, fundering betonvloer in bestaande loods realiseren, vloer laten leggen, remove existing flooring and installing new one, betonvloer voor een schuur storten, gietvloer nieuwbouwhuis realiseren, houten vloer vervangen door broodjesvloer met vloerverwarming, egaliseren uitbouw, vloer leggen, broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, dekvloer aanleggen op de begane grond en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Middelburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Middelburg:

Offerte laminaat tbv verzekering

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het leveren en leggen van nieuw laminaat (incl. ondervloer) ivm waterschade. Het gaat om de keuken en woonkamer. Het gaat om ongeveer 40 m2.

Fermacell vloer laten aanleggen

Fermacell vloeren leggen, alle materialen aanwezig 40 m2, inclusief uitvlakken met droge ferace egalisatiekorrels.

Betonvloer vlinderen

Vlinderen van te storten betonvloer in gang van 0,90 x 10 meter.

Smeervloer in de doucheruimte

Wij bewonen een appartement tweede etage complex is 15 jaar oud. Het gaat om de douche vloer van 90 cm bij 80 cm deze willen wij vernieuwen. De oude tegelvloer dient te worden verwijderd en daarna het liefste een smeervloer van voldoende dikte plaatsen. Indien mogelijk ook over de onderste rijen van de tegelwand. De wanden zijn systeem wanden stalen profielen met gips platen die betegelt zijn.

PVC vloer leggen

Hoe veel kost 80 m2 pvc vloer aanleggen . Excl materiaal

Vloer maken van betonlook, woonbeton of gietbeton

Graag willen wij een offerte ontvangen met daarin de kosten voor een vloer van woonbeton, of gietvloer met betonlook. Het gaat om 103 m2 oppervlak in een nieuwbouwwoning. De vloer mag best een stoer uiterlijk hebben. Dus lichte kleuren als eindafwerking zijn niet van toepassing De woning is nog niet gebouwd. Er is dus van alles mogelijk. Wel is het zo dat er vloerverwarming moet komen. De vloerverwarming, Cement-dekvloer en de betonlook afwerking is begroot in de offerte van de aannemer die ons huis gaat bouwen. Het kan dus zo zijn dat één van deze of meerdere komen te vervallen bij de aannemer. Dit ligt uiteraard aan de aanbieding waar jullie/u eventueel mee komt. In afwachting van u reactie en met vriendelijke groeten.

Laminaat met ondervloer en plinten leggen in een appartement

Ik heb een 3-kamer appartement gekocht en krijg daarvan op 22 november de sleutel. Ik wil op 1 december gaan verhuizen. Ik wil in de tussenliggende tijd eerst wat schilderwerk verzorgen. Daarna wil ik door een vakman 80 m² laminaat met ondervloer en plinten laten leggen. Ik zorg dat alle materialen er op tijd aanwezig zijn. Ik ontvang graag een offerte van bedrijven die vanaf 27 november tijd hebben voor deze klus.

Eiken vloer laten schuren/lakken

In mijn nieuwe woning (per 10 november) ligt een eiken vloer. De vloer wil ik laten schuren/lakken, aangezien in het nu te donker vind. Ik wil de vloer graag lichter van kleur, ongeveer 29 m2. Graag ontvang ik een offerte voor deze werkzaamheden.

Laminaatvloer met plakplinten laten leggen

100 m2 laminaatvloer leggen in ons nieuwe huis (nieuwbouw) inclusief plakplinten aanbrengen. Circa 140 meter plakplinten. Het gaat om begane grond en 1ste verdieping. Ik schaf zelf alle materialen aan en leg zelf de ondervloer. Half oktober de vloer leggen.

Betonnen vloer storten

Per 2 januari 2018 hebben we een nieuw huis, waarin we de houten vloeren willen verwijderen en betonnen vloer willen laten storten. Deze vloer dient ook nog geïsoleerd te worden. Bovenop de betonvloer willen we een dekvloer laten aanbrengen met vloerverwarming erin. Het huis bestaat uit een woonkamer en achterkamer, gezamenlijk oppervlak ongeveer 65 m2. Kunnen jullie het isoleren en storten van de betonvloer verzorgen?

Betonvloer storten voor de schuur

Ik wil een betonvloer storten van 30 m2. Deze is 6 m3 en deze vloer moet worden gevlinderd achter ons huis, 25 meter vanaf de weg gemeten naar de schuur.

Parketlaminaat leggen

In de hal op een tegelvloer moet een parket/laminaat gelegd. Graag met ondervloer, ik weet niet of er plinten gebruikt moeten worden. Eventueel wel maar we hebben nieuwe lambrisering geplaatst waar we het liefst het laminaat onder laten lopen. Het laminaat hebben we al gekocht bij de Praxis. Tevens een deurmat en klein luikje uitgespaard. Het halletje is ongeveer 5 m2.

Kliklaminaat leggen

Ik wil graag 10 a 11 m2 (klik)laminaat laten leggen. Er ligt al een ondervloer en laagpolig vloerbedekking, hier kan het gewoon overheen gelegd worden. Plinten doe ik ook niet aan ;) wat zou het me kosten? (NB laminaat komt van de praxis)

Tegelvloer laten egaliseren

Wij gaan de huur van de woning van onze ouders opzeggen. Hier liggen plavuizen in en daarover moet van de woningbouw een egalisatielaag worden aangebracht. De oppervlakte is ongeveer 28 m2. Betreft de begane grond.

Laminaat leggen in kleine kamers

Ik heb bij Gamma 20 m² laminaat gekocht en wil dat graag laten leggen in 2 kleine kamers. Omdat ik erg klein behuisd ben, moet de klus in 2 keer worden uitgevoerd, zodat ik per keer een kamer kan leegruimen. Welke vakman wil voor mij hiervoor een offerte maken? Ik vindt het geen bezwaar als de klus niet in 1 week kan worden uitgevoerd, ik pas mij aan aan uw planning.

Plavuizen verwijderen en egaliseren

In de hal en keuken wil ik graag plavuizen verwijderen. Mogelijk is het een dubbele laag, totaal ongeveer 10 m2. In de woonkamer ligt parket verlijmd. Deze ga ik zelf verwijderen. Hierna alles egaliseren totaal (keuken, woonkamer, hal) 38 - 40 m2. Er ligt een dorpel tussen de woonkamer en de hal.

Nieuw laminaat laten leggen

Mijn nieuwe appartement te Middelburg dient voorzien te worden van laminaat met ondervloer. De totale oppervlakte bedraagt ongeveer 55 m2, er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden.

Tegelvloer verwijderen en egaliseren

Ik wil dat de tegelvloer (mogelijk 2 lagen) verwijderd worden uit mijn keuken en gang/voorportaal. Daarnaast dat het geheel geëgaliseerd wordt.

Heldere PU gietvloer over een marmeren vloer plaatsen

Ik heb een erg leuke woning bezichtigd die te koop staat, maar daar moet veel aan gebeuren. Voordat ik een bod uitbreng wil ik allerlei kosten in kaart brengen. Ik vraag mij af of ik over de bestaande marmeren vloer van 60 m² een glasheldere PU gietvloer kan laten aanbrengen en wel zodanig, dat de oude marmeren tegels zichtbaar blijven. Ik wil graag antwoord op deze vraag en een prijsindicatie.

Betonnen keukenvloer egaliseren

Ik wil graag een betonnen keukenvloer laten egaliseren. We hebben verzakking gehad van de bijkeuken, we hebben nu een klein verschil in vloer. Het gaat om ongeveer 10 vierkante meter. 17 Januari wordt de nieuwe keuken geplaatst.

Plavuizen verwijderen en vloer egaliseren

Ik ben op zoek naar een collega vakman voor het verwijderen van plavuizen in een rijtjeswoning. De gelijmde tegels van 30 bij 30 cm liggen in de woonkamer, gang en trapkast. Nadat deze verwijderd zijn dient de cementdekvloer glad gemaakt worden. De oppervlakte is 51 m2. Er is parkeerruimte bij de woning aanwezig.

Laminaat leggen

De eerste verdieping van mijn nieuwe woning te Middelburg, moet geheel van laminaat met ondervloer voorzien worden. Dat zijn drie slaapkamers en een overloop. Het oppervlak is ongeveer 35 m2. Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden. Graag de klus uitvoeren in de eerste week van december.

Laminaat laten leggen

Laminaat + ondervloer laten leggen in Middelburg. Het betreft een bovenverdieping van 45 m2. Ruimte is startklaar. De ondergrond is van beton.

Houten vloer over een tegelvloer leggen

Huis 7 x 5 m. + de gang. Over de tegelvloer een nieuwe houten vloer. Hoe duur kost dit ongeveer?

Vinyl- of laminaatvloer laten leggen

Ik ben op zoek, voor mijn 23 jarige zoon die verhuist naar Middelburg, naar iemand die een vinyl- of laminaatvloer zou willen leggen. Een appartement met woonkamer, keuken, twee slaapkamer en een halletje. Zou het kunnen op donderdag 18 augustus, en kunt u me laten weten wat de kosten zijn. Het laminaat koop ik zelf.