Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Hulst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Hulst heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Hulst u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Hulst of directe omgeving.

65 klanten uit Hulst bevelen een bij Casius in Hulst aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Hulst bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Rilland, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: cementvloer in souterrain storten, vloerverwarming en pvc vloer, houten vloer vervangen door betonnen vloer met vloerverwarming, dekvloer verwijderen en vloerverwarming aanleggen, vloertegels leggen in bedrijfspand, plaatsen pvc laminaatvloer, betonfundering /vloer voor schuur, marmoleum Piet Boon vloer leggen, betonvloer storten schuur, vervangen plavuizenvloer, egaliseren leggen PVC/Laminaat, betonvloer storten in stal, plavuizen en vloerverwarming verwijderen, egaliseren en vloerverwarming opnieuw plaatsen, kurken vloer leggen, visgraat laminaat leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Hulst staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Hulst:

Vloerisolatie en verwarming aanbrengen

We gaan binnenkort verbouwen en is het dus nu het moment om te kijken of vloerisolatie in combinatie met vloerverwarming aantrekkelijk is aangezien de vloeren op de begane grond tijdens de verbouwing vervangen gaan worden. Er is in de woning geen kruipruimte aanwezig. Momenteel ligt er een laminaatvloer op een tegelvloer. Het is de bedoeling de laminaat en de tegelvloer te verwijderen, de vloer te isoleren, elektrische vloerverwarming aan te leggen en daarna een nieuwe laminaatvloer te leggen. Graag informatie over vloerisolatie met een offerte van de bijbehorende kosten. Wat is de oppervlakte van de te isoleren vloer? 40 m2 totaal Oppervlakte woonkamer en keuken wordt één geheel, daarachter komt nieuwe keuken. Zoals de planning nu verloopt kan men hier eind april mee beginnen.

Laminaat repareren

Wij zijn een transportbedrijf en tijdens het afleveren van meubels. Is er schade ontstaan aan de laminaat van de klant. (Een put). Is het mogelijk om deze te repareren door jullie. Graag vernemen wij van jullie.

Gietvloer laten maken

Graag ontvang ik een indicatie voor het laten storten van een gietvloer van ongeveer 39 m2. Er ligt nu een gladde tegelvloer en de gietvloer kan hierover heen geplaatst worden.

Smeervloer leggen

Graag ontvingen wij een offerte voor het storten van een smeervloer in onze woonkamer, hal en toilet. Dit beslaat ongeveer 50 m2. In de vloer wordt nog vloerverwarming gelegd. De smeervloer zou ongeveer 10 cm dik moeten worden. Ook zouden we graag weten hoe u zit met uw planning; wanneer zou u eventueel een vloer kunnen storten?

Betonnen terras aanleggen

Ik wil graag een nieuw terras aan laten leggen en ook de oprit aan laten leggen in gevlinderd beton. Er liggen nu steentjes, deze verwijderen we zelf. Het gaat om een totaaloppervlak van ongeveer 175 m2.

Nieuwe vloer van PVC of vinyl

Ik wil graag een nieuwe PVC of vinyl vloer. Over de betonnen vloer in de garage/berging. Er staat een kleine auto in. Is dat mogelijk? Kleur: beton-grijs/gemêleerd/ gespikkeld met een oppervlakte van 20 vierkante meter.

Leggen van grindvloeren

Het betreft het leggen van grindvloeren in de hal, het toilet, de woonkamer en de keuken. Op de eerste verdieping gaat het om de overloop en 3 slaapkamers, De totale oppervlakte is 92 m²

Parketvloeren renoveren

Ik wil mijn parketvloer in de hal en woonkamer weer laten renoveren. De vloer is op een aantal plekken beschadigd. De vloer opschuren en in de lak zetten. In het totaal is het 52 m2. Welke houtsoort het is, weten we niet, kunnen we ook niet achterhalen. Een vrij lichte kleur hout, niet heel zacht hout.

Laminaat met bolling repareren

Er is op onze laminaatvloer Ajax gevallen en daardoor zijn een paar naden gaan bollen. Helaas is het niet aan de zijkant van de vloer maar ergens middenin. De totale vloer is ongeveer 50 m2. Van de beschadigde plek naar de muur is ongeveer 1.5 meter. Is dit te repareren? Het betreft kliklaminaat van Karwei en is gelukkig nog verkrijgbaar. De vraag is hoe dit kan worden aangepakt en hoeveel dit gaat kosten. Het zijn ongeveer 4 planken die bol staan waarvan 1 plank echt vocht heeft opgezogen. Ik ben ook met de verzekering bezig, die willen eerste een indicatie van kosten.

Flexxfloors laten leggen

Ik wil graag Flexx Floors laten leggen in de hal, woonkamer, keuken en bijkeuken, de plak variant. De vloer die er nu ligt is een gladde tegelvloer met smalle voeg. Is het eventueel nodig om te egaliseren? In totaal ongeveer 55 m2. Ik wil Flexx Floors bij Karwei aanschaffen.

Grindvloer leggen in woonkamer

vloer woonkamer en achterkamer ong. 28 vierkante meter. keuken nu voorzien van witte tegels maar wilen grindvloer laten doortrekken in keuken naadloos uiteraard. wat zijn ongeveer de kosten hiervan..

Renovatie parketvloer

Parketvloer renoveren. Essen parketvloer Bruynzeel, gelegd in 1979, betreft hal, woonkamer en keuken (75m2). Schuren en opnieuw lakken.

Reinigen tegelvloer

In de hal, eetkamer en keuken hebben we een zwarte natuursteen tegelvloer die we niet goed schoon krijgen. Het is of het vuil erin zit. Het gaat om ongeveer 30 tot 40 m².

Garagevloer egaliseren

Egaliseren van betonnen garagevloer van 35 m2.

Het leggen van een laminaat vloer op de ...

Het leggen van een laminaat vloer op de slaapkamer.