Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor betonvloer storten in een loods:

Betonvloer storten in een loods

Ik wil graag een vlinder betonvloer in mijn loods laten storten van circa 17 cm dik. Er liggen nu tegels. Het gaat om 100 m2.
Onze klant uit Biggekerke (Zeeland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonvloer storten in een loods uit heel Nederland:

Betonvloer in garage storten

Betonvloer in garage 3 x 6 meter. Alleen storten en glad strijken ongeveer 15 cm fijn grind. Isolatieplaten en wapening doe ik zelf.

Betonvloer begane grond vervangen

Woonkamervloer (begane grond) storten. Oude vloer slopen en afvoeren. Gaat om circa 28 m2.

Beton storten begane grond

Ik zou graag een betonvloer van 70 mm dik willen laten storten en vlinderen. Het gaat om 80 m2 en beton moet over de (harde) isolatie aangebracht worden.

Offerte formulier funderingsherstel vrijstaand woonhuis

Graag zou ik een offerte willen ontvangen van een mogelijk aan te kopen woning. (Dit hangt o.a. af van de offerte die u mij zal doen toekomen). De opdracht betreft een vrijstaande woning uit 1922 gevestigd aan de Poortugaalseweg 84, te Albrandswaard (postcode: 3176 PV). De woning is gefundeerd op staal en heeft wat scheurtjes in de gevel en is ongelijk gezakt (circa 15mm/m1). De bouwtekeningen zijn helaas verloren gegaan in de loop der jaren. Er wordt in een astbest onderzoek gesuggereerd dat de woning een betonvloer heeft als bg. vloer. Ik weet niet of deze is gekoppeld aan de fundering van de woning, of dat deze is geplaatst op verdicht zand. Graag zou ik een uitgesplitste offerte willen ontvangen van 1. het opvijzelen van de woning 2. het aanbrengen van een palenfundering door middel van stalen buispalen in de woning aan te brengen en vervolgens een betonplaat als begane grondvloer te storten (afbeelding hiervan toegevoegd in de bijlage). Hiervoor dient dus wel de bestaande vloer verwijderd te worden. 3. het aanbrengen van een palenfundering door middel van stalen buispalen onder een ringbalk aan te brengen die om de woning heen word geplaatst (afbeelding hiervan toegevoegd in de bijlage) voor aantal en lengte stalen buispaal kan ik momenteel nog geen opgave van doen. Ik zal in een later stadium sonderingen laten maken. (graag een aparte prijsopgave wat heien kost per paal en wat een paal kost per meter lengte).

Betonvloer storten

In ons souterrain ligt een houten vloer op een houten balklaag. Die willen we graag verwijderen en vervangen voor een betonnen vloer en vloerverwarming. (nog zonder afwerkvloer).

Vloer fundering storten en afvlinderen voor buitenverblijf

Wij realiseren deze zomer een kapschuur en willen hier een fundering/betonvloer voor laten storten. Vorstfundering betreft 35 cm breed en 40 cm diep. Daar tussen een vloer van 12 cm waarin wapeningsmat komt te liggen. Wij doen zelf bekisting en wapening aanbrengen. De totale lengte en breedte van de vloer betreft 740 cm lang en 377 cm beeed. Na storten van de vloer graag afvlinderen.

Betonvloer storten en afwerken tbv serre

Wij willen een serre van 4x3 laten plaatsen. De vloer willen wij met beton storten en mooi laten egaliseren. Huidige tegels verwijderen wij zelf.

Beton storten in achtertuin

Het gaat om circa 45 m2. achtertuin van een tussenwoning (met achterom) wat betonvloer moet worden. Glad afwerken met afschot. De huidige tegels worden door ons verwijderd.

Betonvloer storten

Ik ben op zoek naar een vloerlegger voor het leveren en aanbrengen van een betonvloer afmeting 275 x 560 x 8 cm dik met betonijzer. De begane grond is gemakkelijk met een kruiwagen te bereiken.

Cement dekvloer of betonvloer storten

Onze woning is opnieuw gefundeerd. De werkvloer is volgende week af en dan kunnen de leidingen en vloerverwarming erin. Tevens willen we graag een beton-look vloer. We hebben de keuze uit een beton vloer of een cementdekvloer. Dit staat allemaal nog open en we staan open voor advies. We hebben ook iemand gehoord over twee componenten egaline en dit vervolgens schilderen in een kleur die we willen. De totale oppervlakte die gedaan zou moeten worden is 50 tot 60 m2.

Partners

Partners van Casius