Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Zeeland.

195 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Renesse, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: de vloer van een kerk renoveren, granitovloer met zwarte rand, egaliseren en een gietvloer aanbrengen, zandcement over vloerverwarming, noorse leisteen vloer, vloer egaliseren op vloerverwarming, pS-renovatievloer Droog Rc=5,2 Begane grond installeren, egaliseren schuin aflopende vloer, beton storten voor zwembad vloer, egaliseren + laminaat leggen, laminaat leveren en leggen, lekkage vloerverwarming, waterschade keuken laminaat, woonbeton op zandcementvloer aanbrengen, broodjesvloer met vloerverwarming maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, vloerlegger of parketteur voor vloer leggen en vloeronderhoud in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Zeeland:

woensdag 25 maart 2020

Houten vloer vervangen voor (schuim)beton

Onze huiskamer en hal hebben nog een houten vloer op balken met ca. 40 cm kruipruimte. Deze vloer willen we vervangen voor (schuim)beton met vloerverwarming. De totale oppervlakte is 40-45 m2.
dinsdag 25 februari 2020

Houten vloer vervangen door beton vloer

Wij willen graag onze houten vloer vervangen door een betonnen broodjes vloer of schuimbeton vloer zonder vloerverwarming. Ongeveer 27 vierkante meter. De huidige vloer slopen we zelf.
maandag 24 februari 2020

Egaliseren van een winkelvloer 100 m2

Het betreft het egaliseren van een betonnen winkelvloer van rond de 100 m2.
zaterdag 18 januari 2020

Houtenvloer vervangen door schuimbeton en vloerverwarming aanleggen

Ik zou graag informatie willen hebben over het aanleggen van een nieuwe vloer. Momenteel heeft mijn huis een houtenvloer met kruipruimte. Ik wil deze graag vervangen door schuimbeton met een afwerkvloer en natte vloerverwarming. Er moet ongeveer 45 m2 aangelegd worden. De kruipruimte is 75 cm diep. Ik zal zelf de huidige houten vloer verwijderen.
donderdag 16 januari 2020

Laminaat leggen

Ik heb laminaat besteld bij praxis en dat moet gelegd worden, rond 3 februari. Oppervlakte is circa 50 m2. De ondervloer is van beton en zal gereed moeten zijn voor laminaatlegging.
donderdag 12 december 2019

Vrijblijvende offerte parketvloer opschuren

Onze parketvloer van 17 mm dik is circa 15 jaar geleden al eens eerder opgeschuurd en in olie gezet. Het is een kamer van 55 m2 en ik meen eikenhout. Graag een vrijblijvende prijsopgave voor het opschuren van de vloer. Ik weet niet of er ook olie nodig is of iets anders.
dinsdag 3 december 2019

Laminaat vervangen

Graag laat ik mijn laminaat vervangen voor brede en lange planken. Het is een verzekeringskwestie. Het gaat om 42.4 m2 totaal. 30.4 m2 woonkamer 6 m2 hal 6 m2 keuken. Er moet 47 meter plakplint geplaatst worden en de ondervloer is groeneplaat. laminaat moet rond de 32.95 euro per m2 zitten. Het oude laminaat moet verwijderd worden en afgevoerd. De meubels moeten verplaatst worden, inclusief een aquarium.
woensdag 13 november 2019

Plavuizen vloer egaliseren

bestaande vloer met plavuizen egaliseren . Het betreft de gehele begane grond 65 m2 . zodat we later een pvc vloer kunnen laten leggen.
maandag 7 oktober 2019

Reno acero vloer plaatsen in woning

Per 2 januari krijgen wij de sleutel van een nieuw huis. Het is een oud pand met slechte houten vloer in kamers en suite. Totaal bijna 40 m2. Graag offerte voor het plaatsen van Reno Duro (Reno Acero) plus vloer leggen van Coretec. Ook graag aangeven wanneer in januari mogelijk is.
maandag 7 oktober 2019

Offerte laminaat tbv verzekering

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het leveren en leggen van nieuw laminaat (incl. ondervloer) ivm waterschade. Het gaat om de keuken en woonkamer. Het gaat om ongeveer 40 m2.
maandag 29 juli 2019

Fermacell vloer laten aanleggen

Fermacell vloeren leggen, alle materialen aanwezig 40 m2, inclusief uitvlakken met droge ferace egalisatiekorrels.
zaterdag 25 mei 2019

Betonvloer nieuwe schuur

Ik wil een betonvloer met vorstrand voor mijn nieuwe schuur. Afmeting schuur wordt 10 x 6 meter.
maandag 20 mei 2019

Betonvloer storten in een loods

Ik wil graag een vlinder betonvloer in mijn loods laten storten van circa 17 cm dik. Er liggen nu tegels. Het gaat om 100 m2.
dinsdag 23 april 2019

Betonvloer vlinderen

Vlinderen van te storten betonvloer in gang van 0,90 x 10 meter.
donderdag 7 maart 2019

Egaline over een ruwe betonvloer aanbrengen

Ik wil egaline laten aanbrengen over een ruwe betonvloer. De betonvloerbodem zit onder de overkapping. Ik wil gekleurde egaline. Het oppervlak is 33 m2.
zaterdag 23 februari 2019

Vinylvloer leggen in de caravan

Hallo, wij hebben een stacaravan en willen graag de vloerbedekking in de woonkamer en slaapkamer vervangen door vinyl. De maten zullen ongeveer 4/4 en 1/2 en 2/3. De woonkamer is het belangrijkste om te doen. Hoor graag van jullie.
woensdag 30 januari 2019

Kwaaitaalvloer

Ik heb interesse in een koopwoning waar een kwaaitaal vloer ligt. Voor zover ik het kon zien zijn alle ribben beschadigd en de wapening die bloot ligt aan het roesten. Kruipruimte ligt droog, wel vochtig. De afmeting van de beneden verdieping is 8.50 x 6.20 meter. Graag zou ik willen weten wat het kost deze te laten repareren.
donderdag 3 januari 2019

Vloerisolatie en verwarming aanbrengen

We gaan binnenkort verbouwen en is het dus nu het moment om te kijken of vloerisolatie in combinatie met vloerverwarming aantrekkelijk is aangezien de vloeren op de begane grond tijdens de verbouwing vervangen gaan worden. Er is in de woning geen kruipruimte aanwezig. Momenteel ligt er een laminaatvloer op een tegelvloer. Het is de bedoeling de laminaat en de tegelvloer te verwijderen, de vloer te isoleren, elektrische vloerverwarming aan te leggen en daarna een nieuwe laminaatvloer te leggen. Graag informatie over vloerisolatie met een offerte van de bijbehorende kosten. Wat is de oppervlakte van de te isoleren vloer? 40 m2 totaal Oppervlakte woonkamer en keuken wordt één geheel, daarachter komt nieuwe keuken. Zoals de planning nu verloopt kan men hier eind april mee beginnen.
donderdag 22 november 2018

Betonvloer storten, vlinderen en polijsten

Wij willen graag een betonvloer van ca 11 cm dik laten storten, vlinderen en polijsten in onze woonkamer en keuken. Oppervlakte 43 m2. Isolatie, wapening en vloerverwarming worden door onszelf aangebracht.
dinsdag 18 september 2018

Laminaat leggen

Ik wil laminaat laten leggen in mijn woning met vloerverwarming. Daarvoor wil ik de vakman vragen om eerst te komen meten en me dan te vertellen hoeveel het kost om laminaat te leggen, met advies over onderlaag. Het gaat om 93 m2 min de badkamer dus dat zal wel rond de 85 m2 zijn ongeveer.
zaterdag 1 september 2018

Laminaat leggen

20 m2 meter laminaat en ondervloer heb ik bij de praxis gekocht. Helaas heb ik geen tijd om het zelf te leggen. Graag wil ik gebruiken maken van de klusservice.
dinsdag 7 augustus 2018

Beschadigd laminaat vervangen

Ik heb een verstopping in de douche gehad en dat is overstroomd naar mijn woonkamer. Hierdoor is 29 vierkante meter laminaat beschadigd. Mijn verzekering wilt hier een offerte van
dinsdag 31 juli 2018

Anhydriet vloer aanbrengen

Kunt u voor mij een anhydriet vloer gieten? Ik heb zelf de vloerverwarming gelegd. Daar moet nu een vloer van 6-7 cm overheen gegoten worden. Het gaat om 42 m2. Het werk moet plaatsvinden op de begane grond en de woning is zeer goed bereikbaar.
vrijdag 29 juni 2018

Houten vloer egaliseren

Ik zoek een partij die de houten vloer op de eerste verdieping weer waterpas kan maken. De basisvloer is af gaan lopen, het ligt niet aan de constructie. Wat ons betreft kan er een nieuwe laag op de huidige vloer komen om de vloer weer recht te maken in plaats van de gehele vloer op de eerste verdieping te vervangen. De vloer heeft een totaal oppervlakte van ongeveer 50 m2. En daarnaast is er een bouwkundig rapport aanwezig waar verdere informatie op te vinden is.
vrijdag 22 juni 2018

Grindvloer repareren en reinigen

Ik heb mijn bestaande grindvloer laten reinigen en repareren door een erkend bedrijf in Sas van Gent. Helaas is het gerepareerde gedeelte niet mooi. Zou dit nog beter kunnen? Ik heb nog voldoende grind thuis. Het gaat om ongeveer 50 bij 100 cm.

Partners

Partners van Casius