Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Zeeland.

197 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Rilland, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: parketvloer visgraat leggen, aanleggen van vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen, tapijt voor trap en kamer, parket leggen, naturel gelakte bamboevloer leggen, fermacellvloer leggen, plavuizen verwijderen en convectorput vullen, parket leggen, laminaat leggen, laminaat leggen, waterschade laminaat herstellen, zoldervloer verlagen, mozaïek parket verwijderen en nieuwe leggen, renovate wooden flooring in bedrooms and stair steps, pVC-clickvloer laten leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, vloerlegger of parketteur voor vloer leggen en vloeronderhoud in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Zeeland:

dinsdag 18 september 2018

Laminaat leggen

Ik wil laminaat laten leggen in mijn woning met vloerverwarming. Daarvoor wil ik de vakman vragen om eerst te komen meten en me dan te vertellen hoeveel het kost om laminaat te leggen, met advies over onderlaag. Het gaat om 93 m2 min de badkamer dus dat zal wel rond de 85 m2 zijn ongeveer.
zaterdag 1 september 2018

Laminaat leggen

20 m2 meter laminaat en ondervloer heb ik bij de praxis gekocht. Helaas heb ik geen tijd om het zelf te leggen. Graag wil ik gebruiken maken van de klusservice.
dinsdag 7 augustus 2018

Beschadigd laminaat vervangen

Ik heb een verstopping in de douche gehad en dat is overstroomd naar mijn woonkamer. Hierdoor is 29 vierkante meter laminaat beschadigd. Mijn verzekering wilt hier een offerte van
dinsdag 31 juli 2018

Anhydriet vloer aanbrengen

Kunt u voor mij een anhydriet vloer gieten? Ik heb zelf de vloerverwarming gelegd. Daar moet nu een vloer van 6-7 cm overheen gegoten worden. Het gaat om 42 m2. Het werk moet plaatsvinden op de begane grond en de woning is zeer goed bereikbaar.
vrijdag 29 juni 2018

Houten vloer egaliseren

Ik zoek een partij die de houten vloer op de eerste verdieping weer waterpas kan maken. De basisvloer is af gaan lopen, het ligt niet aan de constructie. Wat ons betreft kan er een nieuwe laag op de huidige vloer komen om de vloer weer recht te maken in plaats van de gehele vloer op de eerste verdieping te vervangen. De vloer heeft een totaal oppervlakte van ongeveer 50 m2. En daarnaast is er een bouwkundig rapport aanwezig waar verdere informatie op te vinden is.
vrijdag 22 juni 2018

Grindvloer repareren en reinigen

Ik heb mijn bestaande grindvloer laten reinigen en repareren door een erkend bedrijf in Sas van Gent. Helaas is het gerepareerde gedeelte niet mooi. Zou dit nog beter kunnen? Ik heb nog voldoende grind thuis. Het gaat om ongeveer 50 bij 100 cm.
donderdag 21 juni 2018

Laminaat leggen

Ik wil een laminaat vloer laten leggen bij mijn ouders. Met vloer en ondervloer bij elkaar 35 m2 en 19 meter plinten.
maandag 11 juni 2018

Laminaat leggen op de gehele benedenverdieping

Heel de beneden verdieping laminaat leggen woonkamer keuken en hal
vrijdag 8 juni 2018

Laminaat leggen in de huiskamer, keuken en hal

Ik wil laminaat laten leggen in mijn woning. Het gaat om 31 m2. De ondervloer mag opnieuw gebruikt worden.
dinsdag 5 juni 2018

Laminaatvloer laten leggen

Laminaat vloer laten leggen, inclusief ondervloer en plinten. Gaat om 90 m2.
dinsdag 29 mei 2018

Beuken visgraat parket leggen

Voor ons renovatieproject zijn wij op zoek naar een vakman voor het leggen van een beuken visgraat parketvloer. Het betreft hier een schoonheidssalon te Kapellebrug met in totaal 4 ruimtes op de begane grond. Goed voor een totaal van 58m². De parketvloer is reeds in het pand aanwezig en er is een nieuwe dekvloer gegoten die intussen voldoende droog is (1,3%). De parket is gemaakt van beuk, is 16mm dik en de plankjes zijn 30x200mm groot. Voor zover ik weet, wordt de parket rechtreeks op de dekvloer verlijmd en moet deze na het leggen geschuurd en (2 componenten) gelakt worden. Graag ontvang ik een prijs, mogelijke startdatum en de duur van de werken van u waarbij de startdatum van doorslaggevend belang is. Indien u nog vragen heeft, kan u altijd langskomen of bellen op
woensdag 23 mei 2018

Vloer vernieuwen

Wat wil je bekleden? Vloeren Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Beste Hebben jullie een doorzichtige vinyl/Novilon? Wil deze over mijn bestaande vloer leggen zodat je de tekening nog wel ziet. Zoja, werken jullie dan ook met een plaatsingsdienst?
vrijdag 18 mei 2018

Laminaat leggen

Kliklaminaat leggen in appartement op begane grond. (Wolfshoek in Goes) zal rond 70 m2 zijn. Hal slaap en woonkamer en stukje keuken.
zaterdag 12 mei 2018

Laminaat op de woonkamervloer leggen

Onze tegels in de woonkamer zijn omhoog gekomen en de tegels zijn niet meer te krijgen. Tegel die beschadigd zijn liggen in de "uitbouw". Weet niet of alle tegels eruit moeten of alleen de beschadigde tegels en dat parket vloer er dan over heen kan ? Heb expert nodig die advies kan geven en uitvoeren. Kamer en keuken samen is 60 M2
maandag 7 mei 2018

Vloer van laminaat voorzien

Ik wil graag een laminaat vloer laten leggen in mijn appartement. Het gaat om circa 46 m2. Graag zou ik een offerte ontvangen met daarin de kosten.
vrijdag 4 mei 2018

Betonvloer storten voor plaatsen tuinhuis

Wij willen een tuinhuis plaatsen maar er moet eerst een betonvloer worden gestort. Wij hebben een achterom. De betonvloer die gestort moet worden is 12 m2.
zondag 29 april 2018

Betonrot repareren

De kwaaitaalvloer is ongeveer 4 bij 4 meter groot. Hier zitten in de balken op verschillende plekken betonrot. Graag laat ik de vloer beoordelen en repareren.
zondag 29 april 2018

Laminaatvloer leggen

De vloer in de hal dient opnieuw gelegd te worden na waterschade. Met nieuw materiaal. Het betreft 11,5 m2. Betreft een laminaatvloer.
maandag 16 april 2018

Tapijt en vinylvloer leggen in de caravan

Ik wil graag een nieuw vast tapijt leggen in de twee slaapkamers van onze stacaravan en een nieuwe vinyl vloer in de keuken, badkamer en inkom. In de woonkamer ligt nog een mooi vast tapijt. Vermits ik deze caravan pas heb aangekocht heb ik nog geen duidelijk afmetingen. Is het alvast mogelijk om mij te contacteren indien jullie deze werken uitvoeren? Ik weet niet precies hoeveel m2 het is.
zondag 15 april 2018

Betonvloer leggen in nieuwbouw woning

Het leggen van een eindvloer van woonbeton. Gevlinderd en gepolijst, gaat om 200 vierkante meter. Gaat om de gehele benedenverdieping plus terras. Plus/min 10 cm beton bovenop de vloerverwarming aanleggen. Alles is goed toegankelijk. Eindvergunning is bijna rond.
donderdag 5 april 2018

Zandcement vloer aanbrengen

Ik wil een zandcement dekvloer laten aanbrengen met een dikte van 5 cm over de vloerverwarming met een oppervlak van 62 m2.
zaterdag 31 maart 2018

Betonvloer aanleggen begane grond

Plaatsen van een betonvloer op de begane vloer inclusief een terras buiten van ongeveer 175 - 200 m2. Geen voorwerk nodig. Wat is de prijs per m2?
maandag 26 maart 2018

Smeervloer in de doucheruimte

Wij bewonen een appartement tweede etage complex is 15 jaar oud. Het gaat om de douche vloer van 90 cm bij 80 cm deze willen wij vernieuwen. De oude tegelvloer dient te worden verwijderd en daarna het liefste een smeervloer van voldoende dikte plaatsen. Indien mogelijk ook over de onderste rijen van de tegelwand. De wanden zijn systeem wanden stalen profielen met gips platen die betegelt zijn.
dinsdag 6 maart 2018

Laminaat, plakplinten en vinyl leggen

Ik wil graag 5.40 m2 laminaat leggen in de keuken met groene onderplaten. Plakplinten bij het laminaat, in de keuken maar ook in de gang moet nog afgewerkt. Totaal ongeveer 20 meter. Op enkele plaatsen deurkozijnen afkorten zodat de plakplinten eronder passen. Ik wil ook graag vinyl (met speciale onderplaten) in het toilet laten leggen. Ik wil met name het laminaat zo snel mogelijk afgewerkt hebben omdat de nieuwe keuken pas afgemaakt en in gebruik kan worden genomen als het laminaat ligt. Mijn klusjesman is langdurig ziek geworden en heeft het werk dus half af achter moeten laten. Ik hoop dat u het werk af kunt maken.
zondag 4 maart 2018

Laminaat leggen in meerdere kamers

Wij willen de zolder en 4 slaapkamers met laminaat laten leggen. Laminaat hebben wij bij Praxis gekocht en wordt deze week bezorgd. Het gaat om 62 m2 laminaat en 74 strekkende meter plinten. Ik doe zelf het voorwerk zodat de vakman alleen het laminaat en de plinten hoeft te leggen.

Partners

Partners van Casius