Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Zeeland.

192 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Sint Jansteen, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: cementdekvloeren leggen voor 16 woningen, broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, zandcement vloer storten, gietvloer aanbrengen, vloeren en verwarming nieuwbouw aanleggen, kunststof gietvloer aanbrengen, gehele vloer plaatsen inclusief vloerverwarming, beton storten en tegels, graniet vloer, granieten gietvloer leggen, vloer fundering storten en afvlinderen voor buitenverblijf, nieuwe vloer of renovatie na waterschade, vloer leggen in nieuw appartement, plavuizen vloer laten leggen, uitbouw garagevloer storten, een betonnen vloer storten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, vloerlegger of parketteur voor vloer leggen en vloeronderhoud in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Zeeland:

dinsdag 30 juni 2020

Vloer vervangen/repareren eiken parketvloer

Door waterschade heb ik door het hele huis 80 m2 - kromgetrokken panelen - voor de verzekeraar zoek ik nu naar een uitvoerder die mij een passende offerte kan leveren en de vloerpanelen kan vervangen en de volledige oppervlakte weer kan opschuren en in de olie zetten.
maandag 29 juni 2020

laminaat beschadiging opheffen

Laminaat vervangen 1a2 planken. Reserve planken zijn aanwezig.
dinsdag 16 juni 2020

Betonvloer storten bijkeuken en vloer isolatie

Ik zou graag een betonnen vloer laten storten in de bijkeuken. Momenteel heeft de bijkeuken een houten vloer. Er zit ook een afvoer van de wasmachine en een waterleiding. De afmeting is ongeveer 3.7 m x 1.85 m. Ik zou ook graag vloer isolatie willen aanbrengen. En dat alles netjes afgewerkt wordt zodat ik er zelf enkel laminaat op kan leggen
dinsdag 16 juni 2020

Egaliseren buiten en kleine fundering

Ik wil een tuinkamer zetten, overkapping staat al. Er liggen betonnen tegels in stabilsé. Ik zou graag deze vloer willen egaliseren. Daarnaast is er nog een stukje dat uitgegraven moet worden, liggen nog geen tegels. Dit stukje moet dan nog bij de rest van de vloer getrokken worden. Later worden er aluminium muren en glazen schuifpui in gezet. De oppervlakte is 34 m2.
dinsdag 16 juni 2020

Woonkamer egaliseren en pvc plakken

Totaal ca. 70 m² egaliseren en PVC-laminaat plakken in Goes, Zeeland (woonkamer L-vorm + hal + kantoortje)
donderdag 11 juni 2020

Keldervloer beton storten

Wij willen graag een betonnen vloer laten storten in de kelder. Het gaat om een vloer van 16 m2. De huidige ondergrond is zand. De kelder is goed bereikbaar.
woensdag 10 juni 2020

Vloer met zandcement storten

Ik zou graag 34 m2 zandcement willen laten storten op de begane grond in mijn woning. De huidige ondergrond is van beton met daarover isolatie en een betonnet.
zondag 7 juni 2020

Betonvloer vlinderen in de schuur

Ik wil graag een betonvloer storten om een schuur op te bouwen, maar ik wil deze vloer laten vlinderen.
vrijdag 5 juni 2020

Zandcementvloer aanbrengen

Graag ontvang ik een offerte voor het aanbrengen van een zandcementvloer. Deze is 130m2, bevindt zich op de 1e en 2e verdieping en moet +-5 cm dik aangebracht worden. De ondergrond is beton.
woensdag 3 juni 2020

Epoxyvloer op cement dekvloer garage nieuwbouw

Ik wil epoxyvloer in garage op cement dekvloer. Ca 32m2. Betreft pas opgeleverde nieuwbouw woning.
zaterdag 30 mei 2020

Vloer egaliseren

Ik zou graag mijn bestaande vloer willen laten egaliseren. Het betreft een ruimte van ongeveer 40 vierkante meter waarvan 10 vierkante meters tegel vloer en 30 vierkante meters parketvloer. Deze ruimte gaan we nog uitbreiden door een opening in de muur en dan komt er nog eens 15 vierkante meters bij. Deze extra ruimte ligt enkele centimeters lager. Dit moet geëgaliseerd worden.
dinsdag 26 mei 2020

Zandcement op vloer aanbrengen

Voor een klein tuinhuisje willen we graag zandcement aanbrengen om de isolatie te dekken en ook om vloer te egaliseren. het gaat om +/- 32 m2 We horen graag wat dit ons gaat kosten.
zaterdag 23 mei 2020

Vloeren van industriële beton look storten en muren afwerken

Ik wil een betonvloer met rustige, industriële look storten over de ondervloer die net gestort is. Het gaat om de zoldervloer van ongeveer 60 m2 en 2 badkamers, een van 4 m2 en een van 8 m2. De wanden wil ik ook hetzelfde gedaan hebben, afmeting durf ik niet te zeggen. Het is een monumentaal pand, dus de plafonds zijn hoog. Het liefst wil ik beginnen over 3 weken.
donderdag 21 mei 2020

Granito vloer toilet opknappen

Bij de renovatie van onze toilet, zijn wij er achter gekomen dat de originele terrazzovloer nog aanwezig is. Echter bestond deze ruimte vroeger uit twee delen en ontbreekt de verbinding tussen beide delen (Daar was vroeger een drempel en een deur). Is het mogelijk om dit deel met zwart aan te werken, tevens de oude locatie van de toiletpot met wit of zwart aan te werken en de gehele vloer op te halen (Hier heeft een cementlaag met tegels op gelegen). Het aan te vullen stuk is 1 meter x 10 cm. Totale vloeroppervlakte 2,7m2 In de bijlage een drietal foto's
zondag 17 mei 2020

Plankenvloer benedenverdieping schuren en daarna lakken of oliën

We hebben een nieuw huis gekocht en we willen graag weten wat het kost om de plankenvloer op te schuren en te lakken of oliën. We zijn er nog niet helemaal uit of we de vloer dezelfde kleur willen behouden of wellicht een andere kleur. Het gaat om circa 68 vierkante meter. Bovendien zitten er een paar scheuren die we ook weg willen werken. Ik zal een foto toevoegen van de vloer waar ook de scheuren op te zien zijn
zaterdag 16 mei 2020

Egalistatie houten vloer

Ik wil mijn gehele boven verdieping laten egaliseren, Om en na bij 40 m2 bestaat uit 3 kamers en een hal. Tevens wil ik deze laten belegen met een fermacel plaat indien mogelijk, Of een andere plaat die ook geluiddicht en eventueel isolerend en miss brandwerend
dinsdag 12 mei 2020

Badkamervloer egaliseren

Ik wil graag mijn badkamervloer laten egaliseren. Het betreft een tegelvloer. Het is een verhoogde vloer en de douche drain zit ook in de vloer (dus geen douchebak). Het is een oppervlak van ca 4 m2. Uiteindelijk gaat er een PU 2K badkamer coating overheen als afwerking. De badkamer is verder leeg en is gelegen op de eerste etage.
dinsdag 5 mei 2020

Vloer egaliseren met Egaline

Ik wil mijn management vloer laten afwerken met Egaline. De zandcementvloer is net gestort en netjes glad afgewerkt. Dit willen we laten egaliseren met Egaline. De vloer wil ik vervolgens zelf schilderen. Het is voor een keuken van circa 25 m2. De offerte betreft egaliseren met Egaline zodat deze direct beloopbaar is en waterdicht.
vrijdag 1 mei 2020

Vloer egaliseren over een tegelvloer

Ik ben opzoek naar iemand om Egaline aan te brengen op de tegelvloer gang en bijkeuken +/-18 m2 laag dikte van 1,5 mm tot 20 mm. De vloer is vrij.
donderdag 30 april 2020

Gietvloer 60m2 nieuwbouw woning

Hallo ik wil graag een gietvloer aanbrengen in nieuwbouw woning +- 60m2 Kunt u voor mij een offerte aanmaken met diverse mogelijkheden en prijzen a.u.b. In de bijlage heb ik de plattegrond bijgevoegd
maandag 20 april 2020

Vloer leggen in kantoorpand

Wij hebben een ander kantoor en daar ligt een zeer oude en vuile vloerbedekking in. Dit wille wij graag laten vernieuwen. Er ligt iets als linoleum. We weten nog niet wat erin moet komen. Waarschijnlijk weer linoleum of vinyl. De vloer is 240 m2, verdeeld over vier ruimtes. En de toiletten.
zondag 12 april 2020

Betonnen grindvloer storten

Wij willen een tuinhuis plaatsen met overkapping en willen hier een grove, betonnen grindvloer storen. Er is een bekisting van 5.70 x 3.10 meter. Vloer zou 10 cm dit moeten worden. Wapening moet nog aangebracht moeten worden. Graag informatie en een prijsopgave.
vrijdag 10 april 2020

Betonplaat voor stalen bad

Ik wil een betonplaat van ø6 meter met dubbel wapeningsnet en een dikte van 20 cm. Deze komt in een put van 1,55 diep en moet waterpas zijn en vlak (vlinderen). Er komt een stalen bad op te staan. Het uitgraven is al gedaan en het liefst werk ik zonder bekisting. Ik kan een soort helling maken voor de afwerking met de vlindermachine. Dat de helling dan op 40 cm van de bodem begint of zo zodat het beton hier niet inloopt.
zondag 5 april 2020

Cementdekvloer in veranda

Voor de veranda wil ik een cementdekvloer van 3-4 cm dik. Oppervlak is cc 9m2 en er dient rekening gehouden te worden met een afvoer die onder de vloer zit, maar die ten alle tijden bereikbaar dient te blijven (oppervlak 80x80cm). De huidige vloer gaat er uit, dan blijft er een tegelvloer over, hier zou de bekisting overheen moeten.
maandag 30 maart 2020

Egaliseren van betonnen garagevloer

Ik wil mijn vloer (15 m2) egaliseren zodat ik het kan betegelen. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een prijsindicatie.

Partners

Partners van Casius