Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaat vervangen, inclusief ondervloer en plinten:

Laminaat vervangen, inclusief ondervloer en plinten

Ik wil graag laminaat vervangen in een bewoond huis. Het huidige laminaat verwijderen en afvoeren, nieuwe ondervloer en plinten. Betreft de keuken, gang en woonkamer in één geheel. Het gaat om circa 80 m2. Ik wens tegellaminaat die de vakman levert.
Onze klant uit Zeist (Utrecht) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat vervangen, inclusief ondervloer en plinten uit heel Nederland:

Het vervangen van een deel laminaat

Ik zoek een laminaatlegger die een klein deel kan vervangen. Lekkage gehad, laminaat In een hoek (stond vaatwasser) ongeveer 2 bij 2 meter moet gerepareerd worden. Materiaal wordt door de fabriek geleverd voor juiste laminaat en goede aansluiting op de rest van de vloer. De vloer ligt er nog geen jaar in.

Het verven van wanden en vervangen laminaat na waterschade

Door een lekkage in de badkamer zijn de muren geel/ bruin geworden. En de laminaat op de hal zijn beschadigd. Ik zoek iemand die beide zaken kan repareren/vervangen.

Loden leidingen en afvoeren vervangen

Wij zijn vanaf 4 september 2020 officieel de eigenaren van een jaren 30 appartement (2e en 3e verdieping). Uit de bouwkundige keuring is gebleken dat er loden leidingen in de woning zitten. Deze willen wij graag laten vervangen, omdat wij geen lood in ons drinkwater willen. Naar schatting is de lengte van de leiding vanaf de watermeter naar de keukenkraan ongeveer 8 meter en naar het toiletkraantje 4 meter (zelfde verdieping). De badkamer, wasmachine-aansluiting en CV-ketel liggen een verdieping hoger (zie ook bijgevoegde plattegronden). De watermeter is te bereiken via een luik in de vloer. De loden leidingen liggen (naar waarschijnlijkheid) eveneens onder de vloer. Omdat de woning een houten balken vloer heeft, met daarop laminaat in prima staat, zijn wij benieuwd of de nieuwe leidingen zonder te veel breekwerk kunnen worden gelegd. Als er breekwerk moet plaatsvinden willen wij graag weten of de vloer en het laminaat (gemakkelijk) kunnen worden hersteld. Als er herstelwerkzaamheden moeten plaatsvinden door het breekwerk, dan horen wij ook graag of dit onderdeel is van de klus. Bij voorkeur laten wij de leidingen vervangen op/vlak na 5 september 2020, zodat wij daarna gelijk door kunnen met de verhuizing. Mocht het nodig zijn om van te voren de situatie ter plekke te beoordelen, dan kunnen wij een moment inplannen met de huidige bewoners.

Laminaat vervangen

Heb waterschade door een lekkende vaatwasser. Randen van de planken zijn opgezet. Vervangende planken zijn aanwezig. Is ongeveer 4 m2.

Laminaat vervangen

Er is een gewicht op mijn laminaat laten vallen waardoor er een deuk in zit op 2 planken. Graag zou ik die 2 planken laten vervangen zonder dat de plinten of rest van het laminaat eruit moet. Ik heb nog een aantal reserve planken.

Laminaatvloer vervangen na waterschade

Ik wil graag een laminaatvloer vervangen naar aanleiding van waterschade. De ondervloer kan naar mijn mening wel weer gebruikt worden. Het betreft in een appartementencomplex op de begane grond. De vloer in de woonkamer en open keuken en ook de vloer in de hal moet vervangen worden. Deels moet de vloer weer worden afgewerkt met plinten en deels met afwerklatjes. Het gaat in totaal om ongeveer 48 m2. Omdat het een verzekeringskwestie is vraag ik mij af of het verwijderen van de oude vloer ook door Uw bedrijf kan worden gedaan en dan zou ik graag een offerte van het totaal willen krijgen. Ik neem aan, dat we een vrije keuze hebben in soort en kleur van het laminaat.

Laminaat vervangen

Nieuwe laminaat met ondervloer en bijpassende plinten. De slaapkamer is 16 m2. Het gaat om een verzekeringskwestie.

laminaat beschadiging opheffen

Laminaat vervangen 1a2 planken. Reserve planken zijn aanwezig.

Zolderlaminaat vervangen

Ik wil nieuw laminaat op zolder van een hoekwoning. Het gaat om circa 30 m2. Oude laminaat weghalen en afvoeren. Nieuw laminaat leggen.

Laminaat vervangen

Wij willen graag (3 kamers en de gang) de laminaat laten vervangen. Is het mogelijk om op korte termijn hier een afspraak voor te kunnen maken en een offerte op te stellen? Ik verneem graag van jullie.

Partners

Partners van Casius