Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor huidige laminaatvloer verhuizen naar nieuwe woning:

Huidige laminaatvloer verhuizen naar nieuwe woning

Ik wil de oude huidige vloer van 3 jaar oud met ondervloer en plakplinten van 80 m2 verhuizen naar de nieuwe kleinere (66 m2) woning op 2 km afstand. Daar moet de vloer, ondervloer en plinten dan opnieuw gelegd worden. De plakplinten laten in de huidige woning nu al los. Daar moet dus waarschijnlijk lijm of tape gebruikt worden om weer opnieuw vast te zetten. Het overgebleven materiaal mag door de vakman afgevoerd worden.
Onze klant uit Zeist (Utrecht) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor huidige laminaatvloer verhuizen naar nieuwe woning uit heel Nederland:

Laminaat in diverse ruimtes leggen

Ik ga verhuizen en wil graag een laminaatvloer in mijn slaapkamer, huiskamer en de hal laten leggen. Ik wil graag door jullie laten inmeten hoeveel laminaat ik nodig heb en wil graag weten wat mij dit gaat kosten. Het laminaat wat ik op het oog heb is Baseline.

Laminaatvloer afmaken

Ik ga binnenkort verhuizen en zoek nu een vakman die laminaat kan leggen. Er is al 1 slaapkamer af, er moet nog een tweede slaapkamer en de overloop worden gelegd. Het gaat om breed laminaat van 24,4 cm. Ik laat het het liefst leggen vóór donderdag 17/8. Liefst leggen vóór donderdag 17/8

Laminaat leggen in een seniorenwoning

Graag wil ik in de woning van mijn moeder een nieuwe laminaatvloer laten leggen. Het gaat om ongeveer 54 m² in de woonkamer, de gang en 2 kleine kamertjes. Wij kunnen zelf de ondervloer en plinten plaatsen. Mijn moeder gaat op 21 april naar deze woning verhuizen en het zou fijn zijn als de klus enkele dagen daarvoor is afgerond. Wij zorgen er zelf voor dat alle materialen er op tijd liggen. We ontvangen graag uw offerte.

Complete laminaatvloer laten aanleggen

Onze dochter gaat binnenkort verhuizen en voor haar nieuwe woning kopen we 70 m² laminaat met ondervloer en plinten bij Praxis. We willen dat laten leggen en ontvangen daarvoor graag uw vrijblijvende offerte.

Laminaat laten leggen

Wij gaan binnenkort verhuizen naar een nieuwe woning in Bergen en moeten een laminaatvloer laten leggen op de benedenverdieping, de bovenverdieping en de zolder. De totaal te beleggen oppervlakte is ongeveer 106 m2. Het gaat om het leggen van de ondervloer, het laminaat en de plinten. Vanaf eind maart/begin april zouden we graag de werkzaamheden willen starten, zou u dan tegen die tijd beschikbaar zijn? En wat gaat het precies kosten? Geeft u overigens ook garantie op het werk (en hoe lang)? Ik hoor het graag van u. M

Vloer egaliseren in een appartement

Wij gaan op 6 maart verhuizen naar onze nieuwe woning en wilden daar vandaag een laminaatvloer laten leggen. Er blijkt een groot probleem te zijn met de vloer, deze is erg ongelijk. Voordat er laminaat gelegd kan worden moet er ongeveer 1 cm egaline over een vloer van 46 m² worden aangebracht. Ik begrijp dat dit voor 6 maart niet meer zal lukken, maar ben wel op zoek naar bedrijven die ons hier zo snel mogelijk mee kunnen helpen. Het gaat om een appartement op de 3e verdieping. Ik ontvang graag uw offerte.

Laminaatvloer leveren en plaatsen

Wij hebben een 4-kamer appartement gekocht en krijgen daarvan op 1 april de sleutel. We willen eind mei gaan verhuizen. In het hele appartement ligt nu tegellaminaat, waar wij laminaat naar onze eigen smaak overheen willen laten leggen. Het gaat om 90 m² laminaat in de woonkamer met open keuken, gang en 3 slaapkamers. Er moeten ook plakplinten geplaatst worden. Wij ontvangen graag uw gedetailleerd voorstel voor levering en montage van het laminaat en de plinten. Het appartement is overigens geheel ontruimd en er is een lift in het complex. Er staan foto's van de woning op Funda.

Geluidsisolatie in benedenwoning aanbrengen

Ik woon in een jaren 30 benedenwoning en heb heel erg veel last van met name contactgeluiden van de bovenburen. Zij hebben een houten laminaatvloer en lopen vaak met harde schoenen. Ze hebben een kindje van 1 jaar oud en daar heb ik erg veel last van als ze op de grond aan het spelen is. Ik heb vaak overwogen om te verhuizen maar ik vind het verder een erg prettige woning. Ik heb vaak met de buren hierover gesproken en ze zijn mogelijk bereid om een ondervloer te laten leggen, mits het niet teveel kost en niet teveel werk is.

Visgraat parketvloer leggen

Op 1 februari ontvang ik de sleutel van mijn nieuwe woning. Ik wil in de 3e week van februari al gaan verhuizen. Ik wil begin februari direct stucwerk en latex spuitwerk laten verzorgen. Als dat voldoende droog is wil ik er een visgraat parketvloer van ongeveer 50 m² laten leggen, zonder band of bies. Ik zal de vloer zelf uitzoeken. Ik ontvang graag een offerte van bedrijven die in februari tijd hebben om deze vloer te leggen. Graag een aparte post in de offerte opnemen voor het verwijderen en afvoeren van de huidige laminaatvloer.

Laminaatvloer compleet laten aanleggen

Ik wil een laminaat vloer laten leggen op de twee verdiepingen van mijn nieuwbouwwoning. Wij verwachten in januari naar deze woning te kunnen verhuizen. - 76 m2 laminaat en ondervloer; - 80 meter hoge plint of plakplint. Graag een offerte voor compleet monteren, versie hoge plint en versie plakplint. Bedankt vast!

Partners

Partners van Casius