Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor huidige laminaatvloer verhuizen naar nieuwe woning:

Huidige laminaatvloer verhuizen naar nieuwe woning

Ik wil de oude huidige vloer van 3 jaar oud met ondervloer en plakplinten van 80 m2 verhuizen naar de nieuwe kleinere (66 m2) woning op 2 km afstand. Daar moet de vloer, ondervloer en plinten dan opnieuw gelegd worden. De plakplinten laten in de huidige woning nu al los. Daar moet dus waarschijnlijk lijm of tape gebruikt worden om weer opnieuw vast te zetten. Het overgebleven materiaal mag door de vakman afgevoerd worden.
Onze klant uit Zeist (Utrecht) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor huidige laminaatvloer verhuizen naar nieuwe woning uit heel Nederland:

Verven, vloer leggen en gordijnen ophangen

Wij willen 14 september verhuizen, maar door onvoorziene omstandigheden krijgen wij pas rond 31 augustus de sleutel van ons appartement (89m2). Het appartement moet geverfd worden ( enkel de muren) een laminaatvloer met ondervloer en horizontale plinten gelegd en gordijnen opgehangen. Het verven zou dan de eerste week van september plaats moeten vinden, de vloer en de gordijnen de tweede week.

Laminaat leggen in nieuwbouw

Op 19 juli ontvangen wij de sleutel van het nieuwbouwhuis. Op de begane vloer zouden wij een ondervloer en laminaatvloer willen leggen. We hebben de ondervloer en laminaat al gekocht bij Gamma Breda. Het houten materiaal wordt dan op 19 juli gebracht om te kunnen wennen aan de temperatuur van de woning. Dan is de vraag wanneer jullie zouden kunnen komen, rekening houdend met de juiste toestand (vochtigheidsgraad)? Liefst zo snel als mogelijk, zodat wij direct erna zouden kunnen verhuizen. Het gaat om ongeveer 43 m2.

Vloerverwarming aanleggen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We gaan binnen 6 maanden verhuizen naar een huis uit 2008 waar normale radiatoren inzitten. Momenteel ligt er een laminaatvloer in en heb verder nog niet kunnen ontdekken wat de ondergrond is. We willen vloerverwarming als hoofdverwarming gaan gebruiken en dus de radiatoren gaan verwijderen. Er hangt een Ferroli gas gestookte combi ketel uit 2006. De oppervlakte bedraagt grof geschat zo'n 95 m2. We willen graag de kosten bekijken die deze aanpassing met zich mee zou brengen zodat we kunnen afwegen of dit realiseerbaar is.

Laminaat in diverse ruimtes leggen

Ik ga verhuizen en wil graag een laminaatvloer in mijn slaapkamer, huiskamer en de hal laten leggen. Ik wil graag door jullie laten inmeten hoeveel laminaat ik nodig heb en wil graag weten wat mij dit gaat kosten. Het laminaat wat ik op het oog heb is Baseline.

Laminaatvloer afmaken

Ik ga binnenkort verhuizen en zoek nu een vakman die laminaat kan leggen. Er is al 1 slaapkamer af, er moet nog een tweede slaapkamer en de overloop worden gelegd. Het gaat om breed laminaat van 24,4 cm. Ik laat het het liefst leggen vóór donderdag 17/8. Liefst leggen vóór donderdag 17/8

Laminaat leggen in een seniorenwoning

Graag wil ik in de woning van mijn moeder een nieuwe laminaatvloer laten leggen. Het gaat om ongeveer 54 m² in de woonkamer, de gang en 2 kleine kamertjes. Wij kunnen zelf de ondervloer en plinten plaatsen. Mijn moeder gaat op 21 april naar deze woning verhuizen en het zou fijn zijn als de klus enkele dagen daarvoor is afgerond. Wij zorgen er zelf voor dat alle materialen er op tijd liggen. We ontvangen graag uw offerte.

Complete laminaatvloer laten aanleggen

Onze dochter gaat binnenkort verhuizen en voor haar nieuwe woning kopen we 70 m² laminaat met ondervloer en plinten bij Praxis. We willen dat laten leggen en ontvangen daarvoor graag uw vrijblijvende offerte.

Laminaat laten leggen

Wij gaan binnenkort verhuizen naar een nieuwe woning in Bergen en moeten een laminaatvloer laten leggen op de benedenverdieping, de bovenverdieping en de zolder. De totaal te beleggen oppervlakte is ongeveer 106 m2. Het gaat om het leggen van de ondervloer, het laminaat en de plinten. Vanaf eind maart/begin april zouden we graag de werkzaamheden willen starten, zou u dan tegen die tijd beschikbaar zijn? En wat gaat het precies kosten? Geeft u overigens ook garantie op het werk (en hoe lang)? Ik hoor het graag van u. M

Vloer egaliseren in een appartement

Wij gaan op 6 maart verhuizen naar onze nieuwe woning en wilden daar vandaag een laminaatvloer laten leggen. Er blijkt een groot probleem te zijn met de vloer, deze is erg ongelijk. Voordat er laminaat gelegd kan worden moet er ongeveer 1 cm egaline over een vloer van 46 m² worden aangebracht. Ik begrijp dat dit voor 6 maart niet meer zal lukken, maar ben wel op zoek naar bedrijven die ons hier zo snel mogelijk mee kunnen helpen. Het gaat om een appartement op de 3e verdieping. Ik ontvang graag uw offerte.

Laminaatvloer leveren en plaatsen

Wij hebben een 4-kamer appartement gekocht en krijgen daarvan op 1 april de sleutel. We willen eind mei gaan verhuizen. In het hele appartement ligt nu tegellaminaat, waar wij laminaat naar onze eigen smaak overheen willen laten leggen. Het gaat om 90 m² laminaat in de woonkamer met open keuken, gang en 3 slaapkamers. Er moeten ook plakplinten geplaatst worden. Wij ontvangen graag uw gedetailleerd voorstel voor levering en montage van het laminaat en de plinten. Het appartement is overigens geheel ontruimd en er is een lift in het complex. Er staan foto's van de woning op Funda.

Partners

Partners van Casius