Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Zeist te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Zeist heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Zeist u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Zeist of directe omgeving.

1047 klanten uit Zeist bevelen een bij Casius in Zeist aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Zeist bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: grindvloer reinigen, vloerverwarming en vloer realiseren, inclusief verwijderen radiatoren, laminaatvloer laten leggen, houten vloer laten leggen, vloertegels en vloerverwarming, kelder afwerkvloer en afvoer goten realiseren, betonvloer laten storten, onderhoud eiken vloer, fermacell vloer leggen, houten vloer eruit, nieuwe beton vloer erin, parket leggen, inclusief schuren, olieën en plinten, vloer storten, laminaat leggen, laminaat herstellen na waterschade, laminaatvloer laten leggen en egaliseren woonkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Zeist staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Zeist:

Natuursteen kloostervloer tegels leggen

Ik wil graag zsm een natuursteen kloostervloer tegels laten leggen in romaans verband met een oppervlakte van 55 m2. Het betreft de gehele beneden verdieping van een jaren 30 huis. Cement storten en vloerverwarming aanbrengen zijn gedaan. Ivm verhuizing graag zeer spoedig. Ik beschik over de tegels, de vakman verzorgt al het overige materiaal.

Laminaat vervangen, inclusief ondervloer en plinten

Ik wil graag laminaat vervangen in een bewoond huis. Het huidige laminaat verwijderen en afvoeren, nieuwe ondervloer en plinten. Betreft de keuken, gang en woonkamer in één geheel. Het gaat om circa 80 m2. Ik wens tegellaminaat die de vakman levert.

Vinyl laten leggen

Ik wil vinyl laten snijden en leggen. Geen ondervloer nodig omdat die al aanwezig is. Het gaat om circa 100 m2.

Ondervloer en laminaat leggen

Ik zoek een laminaatlegger voor het leggen van 37 m2 laminaat en ondervloer verdeeld over 3 slaapkamers en een overloop. Het materiaal regel ik zelf.

Laminaat met waterschade vervangen

Ik wik graag een nieuwe vloer laminaat woonkamer 25 m vierkant, hal en keuken 15 m vierkant

Laminaat, ondervloer en plinten leggen

In ons nieuwe huis (van ongeveer 10 jaar oud) willen wij graag op de eerste en tweede verdieping laminaat laten leggen, inclusief ondervloer en plinten op een betonnen ondergrond. Het gaat in totaal om zo'n 130 m2. Wij kiezen voor het mondain laminaat van Gamma met een simpele ondervloer (soort van isolatiedeken). Plinten zijn naar verwachting bijpassende hoge wandplinten.

Anhydrietvloer schuren

Schuren van 95 m2 anhydrietvloer die 4 weken in ons pand op de BG ligt. Dit tbv plaatsing tegels over 1 week.

Kapot laminaat vervangen door nieuw

Ik heb iemand nodig die mijn kapotte laminaat vervangt voor nieuw laminaat. Het gaat om ongeveer 5,23 m2.

Laminaatvloer leggen

Wij zouden graag een nieuwe laminaatvloer laten leggen in Zeist, aan de . Het gaat om 90m2 (in ons bezit). Bij voorkeur op 23 of 24 maart.

Laminaat leggen in bijkeuken

Laminaat leggen in bijkeuken 10 m2 en hal boven 5 m2 inclusief plakplinten. Materialen zijn al aangeschaft en ik doe leg zelf de ondervloer. Zoeken iemand die alleen het laminaat kan leggen.

Laminaat leggen op korte termijn

Een dezer dagen wordt het bij gamma gekochte laminaat bezorgd. Graag zou ik dit meteen na bezorging willen laten leggen. Wat zijn hier de kosten voor includief plinten? Het is dan wel noodzakelijk dat het volgende week gelegd wordt. Het gaat om 30 m2. Het gaat om een nieuwbouw huis dus ik kan de plattegrond mailen eventueel.

Laminaat verwijderen en leggen

Ik wil het laminaat in de keuken en wc laten verwijderen en leggen. Inclusief de plinten. De afmetingen van de wc en keuken zie hieronder. Keuken: lengte 2. 80 breedte 3. 10 Wc: lengte 1. 30 breedteZie graag jullie offerte tegemoet voor de kklus.

Huidige laminaatvloer verhuizen naar nieuwe woning

Ik wil de oude huidige vloer van 3 jaar oud met ondervloer en plakplinten van 80 m2 verhuizen naar de nieuwe kleinere (66 m2) woning op 2 km afstand. Daar moet de vloer, ondervloer en plinten dan opnieuw gelegd worden. De plakplinten laten in de huidige woning nu al los. Daar moet dus waarschijnlijk lijm of tape gebruikt worden om weer opnieuw vast te zetten. Het overgebleven materiaal mag door de vakman afgevoerd worden.

Kliklaminaat leggen

Het laten leggen van een kliklaminaat vloer in 3 kamers (woonkamer en 2 slaapkamers) in lege flat. Totaal oppervlakte is 40,5 meter. Materialen hebben wij al. Er hoeft geen voorwerk verricht te worden.

Terrazzovloertje bij voordeur herstellen

Herstellen terrazzovloertje van 1,22 x 2 meter Gaten langs de rand, lijmresten e.d

Laminaat leggen

Ik krijg op 1 september de sleutel van mijn nieuwe woning en wil daar graag vanaf week 37 laminaat laten leggen. Ik heb daarvoor bij Praxis 21 pakken laminaat Riga à 2,48 m² per pak besteld (50 m²). Ik wil dat laten leggen in mijn woonkamer en slaapkamer en delen die over zijn op de overloop. Ik denk dat er ook nog plintjes en/of ondervloer geplaatst moeten worden, maar dat weet ik pas als ik de sleutel krijg. Ik ontvang graag een offerte van een vakman die in die periode tijd heeft voor deze klus.

Cementdekvloer leggen en egaliseren

In de gang, 3.20 bij 2.10 meter en 8 cm dik en in de aanbouw, 6.60 bij 2.50 meter en 6 cm dik dient een cement dekvloer gestort te worden. In beide gedeeltes ligt een vloerverwarming. In de woonkamer dient er een oppervlakte van ongeveer 35 m2 geëgaliseerd te worden. Hier zijn nog lijmresten aanwezig.

Laminaat op de vloer aanleggen

Ik wil graag 68m2 laminaat incl ondervloer leggen. Gaarne offerte hiervoor.

Siergrindvloer laten aanbrengen

Wij willen graag over de bestaande half gesealde siergrindvloer een nieuw dun laagje geseald laten aanbrengen, beige-wit-grijs. De oppervlakte is ongeveer 45 a 50 m2 en zal volledig leeg zijn als de werkzaamheden starten.

Cementdekvloer maken op betonnen vloer

Ik wil een prijsindicatie ontvangen voor een afwerkvloer van 12 x 2 x 0,1 meter op een betonnen vloer met vloerverwarming. Ik denk dat er 2,5 m³ beton in moet. Ik ontvang graag een all-in prijs.

Grindvloer repareren

We hebben op tien plekken reparatie nodig van onze siergrindvloer. Steentjes zijn aanwezig. Het betreft 4 grotere scheuren van 50 cm breed en 6 kleinere plekjes ter grote van 10 cent munt tot 2 euro munt.

Trap bekleden met laminaat

Het betreft een aanvraag voor een nieuwe trap in een opgeleverde woning. Het betreft 2 x trap van 15 treden, dubbeltrap linksdraaiend, bovenzijde + stootbord + antislip, laminaat.

Laminaat laten leggen

Ik zou graag 20 m2 laminaat, ondervloer en plinten willen laten leggen op korte termijn. Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden. Ik ben met name geïnteresseerd in het termijn waarop de vakman tijd heeft.

Granito vloer maken in de gang

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het leggen van een Granito vloer in de gang 4 m2, 4 x 1 meter. Er liggen nu plavuizen waar grond overheen gelegd kan worden, indien mogelijk.

Vervangen van een houten vloer

Ik wil de plankenvloer van onze slaapkamer laten vervangen door OSB of andere platen met daar overheen estrich vloerelementen voor de geluidsdemping. De afmeting van de kamer is ongeveer 350 cm breed en 280 tot 500 cm lang. Eén van de wanden staat schuin, vandaar deze lengtemaat. Ik laat het werk hier graag even beoordelen en inmeten en ontvang daarna uw offerte. Ik wil deze klus graag op korte termijn laten uitvoeren.