Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Woerden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Woerden heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Woerden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Woerden of directe omgeving.

778 klanten uit Woerden bevelen een bij Casius in Woerden aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Woerden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: vloerverwarming met fermacell platen, vervangen plavuizenvloer met vloerverwarming, bestaande grindvloer van totaal circa 60 m2 laten sealen, aanleggen zandcement dekvloer 5 cm, inclusief egalisatie, houtenvloer vervangen door schuimbeton en vloerverwarming aanleggen, keramische parket tegels in visgraat leggen, laminaat leggen HDF of PVC, siergrindvloer keuken verwijderen, vloerverwarming aanleggen in keuken en woonkamer, pVC vloer leggen en 2 trappen bekleden, parketvloer in huiskamer, gang en keuken vervangen, houtenvloer vervangen door schuimbeton en vloerverwarming aanleggen, cement dekvloer laten storten en afwerken met woonbeton, vbi ps renovatievloer met vloerverwarming aanleggen, broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, laminaat laten leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Woerden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Woerden:

Grindvloer sealen

Ik wil op zeer korte termijn mijn bestaande vloer 35m2 dichtzetten / sealen grindvloer.

Tegelvloer verwijderen met behoud van vloerverwarming

Ik zoek een vloerenbedrijf die onze vloer deels kan verwijderen. In ons nieuw aangekochte huis, ligt een dubbele plavuizen vloer bovenop vloerverwarming. De plavuizenvloer willen wij graag verwijderen. De vloer ligt op de begane grond en bedraagt ongeveer 41 m2. Het is onbekend hoe de plavuizen zijn bevestigd, ook is niet bekend of de vloerverwarming ingefreesd is.

Vloerverwarming en tegels plaatsen

Ik zoek een partij die mijn vloer kan renoveren. De vloer moet geplaatst worden in bestaande woning bouwjaar 1985. Huidige vloer is parket met onderlaag van hardboard direct op betonnen ondergrond. Totale oppervlakte is ca. 45 m2. Huidige vloerafwerking kunnen we zelf verwijderen. Ik zoek een partij die over deze 45 m2 vloerverwarming en keramische tegels kan plaatsen. De woning is erg goed bereikbaar.

Laminaat plaatsen op de eerste verdieping

IK wil graag 45 m2 laminaat en ondervloer laten leggen en het monteren van 50 meter plinten op de 1e verdieping. Het betreft 3 slaapkamers en 1 hal Het laminaat heb ik al. Ondervloer nog niet. Kan ik wel voor zorgen.

Vloer bedekken met laminaat

Ik wil graag laminaat en een ondervloer laten leggen in de hal, woonkamer en slaapkamer.

PVC click vloer + laminaat

Graag zou ik een offerte willen hebben voor het leggen van een PVC click vloer ( Flexxfloors Stick Deluxe), het betreft een begane grond van ongeveer 38 m2 (Zie bijlage). Wij willen dit vrij spoedig realiseren afhankelijk van jullie planning en afspreken met jullie om ter plaatsen te gaan kijken of het nodig is om eerst een ondervloer te leggen. Zoals het nu is praten we over een vrij egaal betonnen vloer maar ik denk dat het handig om hierover te overleggen wat het beste is. De volgende vraag die wij hebben is ,wat het zou kosten als jullie voor ons de 1e verdieping en de zolder met laminaat willen leggen? We hebben het dan over 32 m2 voor de 1e Verdieping en 21 m2 voor de zolder. Ook daar hebben wij uiteraard de laminaat, ondervloer een dergelijken liggen.

Nieuw laminaat leggen

Voor een oppervlakte van ongeveer 25 m2 wil ik een nieuw vloer laten plaatsen door waterschade. De oude vloer moet eerst verwijderd worden. Een deel loopt onder de 3 meter lange inbouwkeuken door, dit moet dus eerst alle gedemonteerd worden alvorens een nieuw vloer gelegd kan worden. Een ander deel loopt onder de wasmachine/droger ook dit dient verwijderd te worden voordat er een vloer gelegd kan worden.

Vloer leggen

Ik wil de vloer laten vervangen. Dit komt omdat er waterschade is aan de vloer.

Plavuizen verwijderen en vloer egaliseren

Wij hebben een nieuwe woning aangeschaft en beneden ligt een plavuizen vloer op vloerverwarming. De plavuizen moeten eruit, de vloerverwarming mag blijven. De vloerverwarming ligt in zand/cement gestort, de plavuizen zijn daarop gelijmd. Ongeveer 40-45 m2. Na het verwijderen van de plavuizen willen we er een laminaatvloer op leggen. Graag ontvang ik van u een voorstel, inclusief afvoer en eventuele stelposten. Werkzaamheden moeten in de week van 8 januari gebeuren.

Betegelde badkamervloer egaliseren

Betegelde badkamervloer egaliseren zonder dat er daarna nog werk aan verbonden is. Oppervlakte is 7 m2

Laminaat met ondervloer en plinten leggen

In verband met lekkage wil ik graag laminaat, ondervloer, plint en plakplinten laten leggen/ monteren. Het gaat om een oppervlakte van 35 m2 met 46 meter aan plakplinten en plinten. Van het materiaal is reeds een offerte opgemaakt.

Grind vloer leggen en optioneel vloerverwarming plaatsen

Ik wil graag een dichte grindvloer van ongeveer 43 m² laten plaatsen in mijn woonkamer, keuken en gang. Daarnaast ook op de liggende delen van de trap (12 treden). Inclusief een epoxylaag om de vloer dicht te maken. Er is nu een oude tegelvloer die gelijmd is. De vloer heeft slechte voegen. Ik wil separaat een aanbieding ontvangen voor het leggen van vloerverwarming.

Epoxylaag op vloer aanbrengen

Op dit moment zijn wij bezig met een pand in het centrum van Woerden. Het pand is voorzien van een mooie egale vloer, maar hier is geen vloeistofdichte laag op aangebracht en dit willen we nu laten doen. Er zal ook een keuken worden geplaatst, dus de vloer zal goed gedweild moeten kunnen worden en dus vloeistof dicht moeten zijn. Het gaat om ongeveer 100 m2. Er ligt op dit moment een gietvloer in.

Vloer dichtmaken over vloerverwarming

In ons nieuwe huis laten we vloerverwarming leggen op de hele begane grond. Dit moet gedicht worden zodat een andere partij kan egaliseren en een pvc vloer kan leggen. Wat de opdracht precies is, wordt rond 10 aug duidelijk als installatiebedrijf de ondervloer kan zien. We zoeken een partij die op 18 augustus beschikbaar is om bijv zandcementdekvloer te storten of sleuven op te vullen. Datum staat vast. Gaat om hele begane grond van de woning van ongeveer 55 m2.

Quickstep laminaat leggen

Ik wil op de benedenvloer laminaat laten leggen, het gaat om 40 m2. Het laminaat is al in mijn bezit.

Gietvloeren aanbrengen

Onze nieuwbouwwoning wordt in april 2018 opgeleverd. Echter zijn wij ons nu al aan het oriënteren wat de kosten zijn om op de 3 woonlagen een gietvloer aan te leggen. De oppervlakte is ongeveer 200 m2.

Travertin tegelvloer verwijderen

Tegelvloer verwijderen en vloerverwarming behouden ongeveer 65 m2.

Beschadigd laminaat laten herstellen

Doordat een binnenruit op de laminaatvloer is gevallen zijn er circa 7 planken beschadigd , van gaten, deuken tot krassen. Dit moet worden gerepareerd. We hebben nog planken over , echter dan moet halve vloer en plinten eruit. Graaf offerte voor reparatie. Oppervlakte die er dan uit zou moeten circa 40 m2 . Het betreft de woonkamer. We horen graag.

Vloer egaliseren en PVC-vloer plaatsen

Er is in onze woning vloerverwarming in de vloer geplaatst en die is daarna geëgaliseerd. Om onduidelijke redenen laat de egaline los. We willen de vloer graag opnieuw laten egaliseren en er daarna ongeveer 45 m² PVC-vloer met plinten laten plaatsen. Bedrijven die hier op korte termijn tijd voor hebben nodigen wij graag uit om even te komen kijken. We horen graag wat uw plan van aanpak is en ontvangen daarna graag uw offerte.

Onderhoud aan eiken vloer

Wat zijn globaal de kosten per m2 voor het schuren aanbrengen van lak/wax op een houten eiken vloer. Het betreft een woning in aankoop naar verwachting krijgen wij de sleutel van de woning in de maand juli. Het betreft de benedenverdieping van 45 m2.

Plinten in de woonkamer laten plaatsen

Graag wil ik de plinten in de woonkamer laten plaatsen. We hebben een houten vloer. Het gaat om ongeveer 30 meter. Het zijn hoge, staande plinten.

Cementdekvloer verwijderen

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1968, waarvan wij half mei de sleutel krijgen. Er ligt daar op de begane grond een betonvloer van 50 m² met daarop een dekvloer. Wij willen daar vloerverwarming in gaan aanleggen en daarvoor moet de dekvloer verwijderd worden. We ontvangen hiervoor graag uw prijsopgave. Er staan foto's ter informatie op Funda.

Vloer met vloerverwarming egaliseren

Op 2 januari wordt bij ons de vloerverwarming aangelegd. Graag zouden wij ter afwerking een gietvloer willen laten plaatsen. Om de gietvloer te kunnen laten plaatsen is het egaliseren van de vloer noodzakelijk. Graag ontvang ik een offerte voor het egaliseren van een beton-cement dekvloer met een oppervlakte van circa 50 m2.

Zandcementvloer egaliseren

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten egaliseren van een zandcementvloer van 50 m2. Op de vloer zal vloerverwarming ingefreesd worden en later een gietvloer worden aangebracht dus de vloer moet waterpas geëgaliseerd worden.

Geolied Jatoba parket lichter maken

Wij hebben een huis gekocht met in de woonkamer een geoliede Jatoba parketvloer van ongeveer 45 m2. Wij vinden de kleur iets te donker. Wat zijn de mogelijkheden om hem lichter te maken en wat gaat ons dit kosten?