Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Vleuten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Vleuten heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Vleuten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Vleuten of directe omgeving.

622 klanten uit Vleuten bevelen een bij Casius in Vleuten aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Vleuten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: woonkamer en keuken voorzien van schuimbeton en vloerverwarming, vinyl of PVC vloer laten leggen, laminaat leggen, balkenvloer vervangen door een betonvloer, vervangen plavuizenvloer met vloerverwarming, smeervloer storten, laminaat in bewoond appartement leggen, stenen vloer leggen met vloerverwarming, betonvloer leggen met MAX 4 platen, inclusief ondervloer en vloerverwarming, betonvloer aanbrengen op begane grond, houten terrasvloer voor dakterras, vloeren eerste- en tweede verdieping voorzien van egaline, oSB vloer laten leggen, zand cement vloer storten, zandcement voor vloerverwarming en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Vleuten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Vleuten:

Laminaat leggen in gezinswoning Utrecht

Wij hebben een klus voor een ervaren laminaat legger. Het betreft een oppervlakte van +/- 100m2. Het gaat om kronotex pro kliksysteem laminaat met rol ondervloer. Woonkamer + open keuken + gang + 3 slaapkamers + boven gang. Gereedschap dient door uitvoerder geregeld te worden.

Laminaat en ondervloer laten leggen

Aangezien wij in het weekend van 14/15 juli willen verhuizen horen wij graag of er binnen deze termijn ruimte is bij Gamma voor deze klus. Het gaat om het leggen van ondervloer en laminaat in de woonkamer/keuken (1 ruimte) van 45 m2.

Laminaat verwijderen en opnieuw leggen

Er is waterschade vanuit de badkamer geweest en het laminaat is beschadigd op de 1e verdieping van ons huis. Ik zou graag een offerte ontvangen met een overzicht van de kosten om laminaat te verwijderen en opnieuw te leggen, inclusief ondervloer en plinten. Het gaat om 50m2 en 40 meter aan plinten. Wij wonen momenteel in het buitenland, dus communicatie graag per mail.

Flexxfloors click leggen

Ik wil graag Flexxfloors click laten leggen. In Vleuten. Het gaat om circa 142 m2. Geen voorwerk nodig. Kunt u aangeven wanneer de werkzaamheden precies van start kunnen gaan?

Gat in de betonvloer maken voor de toiletafvoer

Voor de afvoer van een te maken toilet zou ik graag een gat in de gestorte betonvloer gemaakt zien worden. Diameter 15 cm, of wat standaard is. Het betreft zogeheten tunnelbouw, beton met betonijzer erin. Dikte van de vloer is ongeveer 25 cm. Met vriendelijke groet.

Grindvloer leggen in keuken

Heer/mevrouw, Voor onze nieuwe aanbouw en hal willen wij graag een offerte ontvangen voor het aanbrengen van een gesealde zwarte grindvloer. Afmetingen aanbouw 2800 x 5050 en hal 2500 x 1100 mm. Ik hoor het graag. Mvg

Donker grijze met glitter grindvloer leggen

Wat is de totaal prijs van een 50 m2 donker grijze grindvloer met glitters. Plus de vloer helemaal dicht laten maken. De woning is 7 jaar oud. Eerst zijn er tegels gelegd. Daarop is later laminaat gelegd. Het laminaat halen we zelf weg. Kan de tegelvloer geëgaliseerd worden en daar de grindvloer op aangebracht worden? Met de drempels en deuren kan het waarschijnlijk wel, mits de vloer hoger zou zijn dan de huidige laminaatvloer.

Giet- of grindvloer in de keuken

Graag zou ik in mijn keuken 2,80 bij 5 meter een gietvloer laten plaatsen. Hiernaast zou ik graag willen weten of er onder de gietvloer vloerverwarming geplaatst kan worden. Kunt u dit separaat offreren?

Eiken vloer laten schuren

Het gaat om 40 m2 woonkamer met v groef

Laminaat leggen

Het leggen van laminaat.

Natuursteen vloer in wildverband leggen

Kunt u op 2 oktober een Belgisch hardsteen vloer leggen van 20 m2 wildverband ? Moet in nat zandcement worden gelegd, op vloerverwarming. De plaats is Vleuten. Wat is uw prijs, op factuur of zonder factuur ? Met vriendelijke groet.

Laminaat leggen in slaapkamers en op overloop

Ik wil graag een laminaatvloer met ondervloer en plakplinten laten leggen op de 1e etage van ons huis, circa 35 m2; 3 slaapkamers en een overloop. Ondervloer, laminaat en plakplinten zijn al aangeschaft en ik zorg dat de ondervloer schoon en egaal is. Ik ontvang graag een offerte, vloer moet gelegd worden in de eerste week van oktober, 4-10 oktober.

Laminaat op de bovenverdieping leggen

We willen graag laminaat laten leggen op de bovenverdieping van 37 m2. De vloer is egaal en goed. We willen ook een geluidsdempend ondervloer laten leggen. Wij hebben nog niks aangeschaft.

Tapijt op zolder laten leggen

Graag ontvang ik een offerte voor rond 53 m2 tapijt leggen zonder lijmen.

Betonlook vloer aanbrengen

55 m2 betonlook inclusief vast smeren van nieuwe vloerverwarmingsbuizen.

Egaliseren van de woonkamer

Het betreft het vullen van de sleuven ten behoeve van de vloerverwarming. Daarna dient de vloer volledig geëgaliseerd te worden. De oppervlakte is ongeveer 44 m2.

Laminaat leggen woonhuis

In een eengezinswoning met 3 woonlagen wil ik graag een ondervloer, laminaat en hoge plinten laten leggen. De oppervlakte is ongeveer 135 m2.

Laminaat leggen en hoge plinten monteren

Gaarne zou ik het door mij bestelde laminaat door een erkende vakman willen laten leggen. Het betreft Bastion laminaat, aangeschaft bij Gamma Amstelveen. Het gaat om ongeveer 80 m2. Eveneens zou ik hoge witte plinten willen laten plaatsen. Het gaan om ongeveer 35 meter. De huidige vloer verwijder ik zelf, ik weet dus nog niet of er ook een nieuwe ondervloer gelegd dient te worden, of dat de huidige nog in goede staat is.

Lamelparket schuren en oliën/lakken

Wij willen graag in ons nieuwe huis de vloer van de begane grond (ongeveer 60 m²) laten schuren en in een lichtere kleur laten oliën of lakken. Het gaat om een lamelparket eikenvloer die nog niet eerder is geschuurd.

Kale betonvloer maken

Ik wil graag een kale betonvloer laten maken. Het gaat om ongeveer 35 m2.

Cementvloer in de tuin leggen

Graag wil weten wat het kost om mijn tuin vloer met cement te doen. De oppervlakte is 37 m2 en de vloer zal ongeveer 8 cm dik moeten worden.

Vloertegels verwijderen op de begane grond

Ik zou graag de tegelvloer in woonkamer, gang en open keuken willen laten verwijderen. In totaal is het ongeveer 90 m2. Er kan een container direct voor de voordeur geplaatst worden dus het afvoeren is erg eenvoudig. Er is vloerverwarming aanwezig, de tegels zijn waarschijnlijk gelijmd, de vloer moet voldoende vlak voor houten vloer worden achtergelaten.

Laminaat met waterschade vervangen

Wij hebben waterschade aan drie rijen laminaat voor ons keukenblok in de open keuken. De delen hebben nu opstaande randen. De vloer is doorgelegd op de gehele benedenverdieping (woonkamer/hal/keuken) en is ongeveer 60 m². Ik heb geen restplanken beschikbaar en zelf kan ik deze vloer niet meer vinden op internet. Ik ontvang graag uw offerte voor de verzekering.

Laminaatvloer vervangen

In verband met lekkage willen we een nieuwe laminaatvloer, geschikt voor vloerverwarming, laten leggen. De oppervlakte is 80 m2. Graag ontvang ik een gespecificeerde offerte met daarin kosten leggen van vloer, inclusief ondervloer en plinten. Daarnaast graag een prijs voor het materiaal, laminaat en ondervloer. Op dit moment ligt er een laminaatvloer van het merk CanDo. Een lichte kleur.

Vloer schuren en behandelen met olie

De vloer schuren en behandelen met olie. Het te schuren en behandelen oppervlak is circa 55 m2.