Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor woonkamer/keuken en 2 slaapkamers:

Woonkamer/keuken en 2 slaapkamers

Het gaat om een grote woonkamer met aansluitend een open keuken en 2 slaapkamers van ca.14 m2 per stuk. Ik wil hier graag een grindvloer in laten leggen. Het is nu een betonnen vloer. Graag ontvang ik een offerte.
Onze klant uit Veenendaal (Utrecht) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woonkamer/keuken en 2 slaapkamers uit heel Nederland:

Aanvraag offerte stucen woondeel en keukendeel

Bestaande woning. Deel woonkamer 7 m lang (bruine muur) is spackmuur en daarnaast deel keuken, 3.70m lang is vlakke bouwmuur (wit). Beide wanden wil ik graag behangklaar gestuct hebben. oppervlakte woonkamer: 16.9 m2 Oppervlakte keuken: 4.60 m2 Ik kan helaas maar 1 foto plaatsen. Ik heb een foto bijgesloten van de spac die op de woonkamermuur zit. Deze is dan wel bruin. Stucen graag in lichte kleur.

Wanden in woonkamer laten stuken, doortrekken stucwerk tussen twee kamers

We willen in ons nieuwe appartement graag de wanden in de woonkamer/ keuken laten stuken. Het oude stukwerk is deels met het verwijderen van het behang los gekomen. Daarnaast willen we het plafond tussen keuken en eetkamer glad laten maken, er is hier door het verwijderen van de muur een gat ontstaan. Oppervlak is 50m2 muur, plafond is 17 m2 met wat onzekerheid mbt ramen en deuren. Er kan in principe komende week begonnen worden, dat heeft onze voorkeur. Fotos zijn beschikbaar.

Stucen wanden woonkamer / keuken en wc

Wij willen onze wanden in de woonkamer keuken en wc glad laten afwerken met stucwerk. Op dit moment is dat oud stucwerk, zou in totaal 125m2 zijn.

Uitbouw achterzijde woonkamer en keuken verbouwen

Mijn keuken is uitgebouwd ik wil nu mijn woonkamer uitbouwen en gelijktrekken met mijn keuken. Tevens wil ik een nieuwe keuken. De afmeting van de uitbouw zou ongeveer 3-4 meter diep x 2,5-3 meter breed moeten worden. Vergunning is niet nodig. Ik denk dat voor de fundering beton voldoende is. We willen graag een offerte voor een complete en een casco oplevering, waar elektra en stucwerk apart vermeld is. Ik heb zelf een par schetsen gemaakt, maar ik zou graag advies ontvangen voor de tekeningen. Voor de hypotheek heb ik de offertes nodig. Voor het eind van dit jaar zou ik graag de aanbouw gerealiseerd willen hebben, welke maand maakt niet heel veel uit.

Waterschade laminaat

Door een gesprongen waterleiding van de wasmachine heb ik waterschade aan mijn laminaat vloer opgenomen. Hierdoor is op verschillende plaatsen het laminaat iets krom gaan staan, vooral rondom de naden. Het gaat om een stuk in de woonkamer , stuk in de keuken en een stuk in de gang. In de woonkamer ligt 27m² laminaat. De gang is 5m² Het laminaat dat er nu in ligt is BERRY ALLOC ORIGINAL "62001358 LICHTE EIK CANYON" 19.8 cm breed. Kost op het moment €39.95 per m2 Graag ontvang ik van u een offerte wat het kost om dit te repareren

Het leggen, infrezen en aansluiten van vloerverwarming

Ik zoek een CV-installateur die vloerverwarming kan realiseren op de begane grond van mijn woning. Het gaat om 30 m2 aan vloerverwarming wat in de woonkamer gelegd kan worden. In de keuken gaat het om 7,5 m2 wat ingefreesd moet worden. De vloerverwarming dient te worden aangesloten op de CV-ketel.

Tegelvloer laten leggen

Wij willen graag een tegelvloer laten leggen in de keuken, de gang, woonkamer en de oppervlakte is is 25 m2, Anders moeten jullie het even opkomen meten alstublieft. Huidige vloer graag verwijderen en afvoeren.

Gevel op begane grond isoleren en afwerken

Het gaat om de voor en achtergevel op de begane grond die wij willen isoleren en afwerken. Voor zit de voordeur, een groot raam van de woonkamer en een bovenraam van het toilet. Achter een deur in de keuken met raam erboven en twee openslaande deuren in de woonkamer. Huis is 5,25 m breed en 1e verdieping is ongeveer 2,75 m hoog. We hebben een halfsteens muur. We willen graag advies over het isolatie materiaal en over de gevelbekleding. Er is makkelijk bij te komen.

Open keuken en woonkamer verven

Open keuken en woonkamer verven. Het is een nieuwbouwwoning, dus er moet eerst geschuurd worden. Het gaat om ongeveer 53 m2. De ruimte heeft een rechthoekige vorm, op de 2 korte zijden zitten ramen, dus het gaat om de lange zijden. Plafond is al geschilderd. Graag zou ik 17 en 18 april willen beginnen.

Aanbouw met dak terras maken voor wc, keuken en woonkamer

We zoeken een aannemer die een woon-klare aanbouw kan realiseren aan onze vrijstaande woning. De uitbouw moet ongeveer 9 bij 9 meter groot zijn, zijn voorzien van een toilet, vloerverwarming, gemetselde constructie en waarschijnlijk aluminium kozijnen. Daarnaast willen we op de uitbouw een dakterras hebben.

Partners

Partners van Casius