Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaattegels leggen:

Laminaattegels leggen

Ik wil graag laminaattegels leggen bij mij thuis voor 65 m2.
Onze klant uit Veenendaal (Utrecht) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaattegels leggen uit heel Nederland:

Laminaat vloertegels leggen

Het gaat om het leggen van ca. 40 m2 laminaattegels in drie ruimtes. De antraciet laminaattegels zijn verkrijgbaar bij/van Quickstep maar ik sta open voor andere ideeën. De materialen mogen opgenomen worden in de offerte. De ruimtes moeten nog leeggehaald worden, wilt u dit ook opnemen in de offerte? De huidige clicklaminaat vloer zou eventueel verwijderd kunnen/moeten worden.

Vloertegels leggen in een nieuwbouwwoning

Binnenkort wordt er gestart met de bouw van onze nieuwbouwwoning in het bouwproject 'Klein-Hoekenes' in Zwanenburg. De woning wordt medio 2018 opgeleverd. We zijn nu de kosten van de afwerking aan het berekenen. Wij willen er 50 m² vloertegels laten leggen. We kopen daarvoor langwerpige 'laminaattegels'. Er ligt vloerverwarming in die vloer. We ontvangen graag uw prijsindicatie.

Nieuwe laminaattegels aanbrengen

Ik wil nieuwe laminaattegels van 15 bij 90 cm op de vloerverwarming in het toilet, gang, huiskamer en keuken laten leggen. In totaal is het 53 m2. Een betonnen vloer met cementdekvloer. De parketvloer die er nu ligt, halen we zelf weg. Optioneel kunt u mee aanbieden om de vloerverwarming te leggen. De vloerverwarming moet als hoofdverwarming gaan werken. Er moeten vijf groepen gemaakt worden. De vloerverwarming hoeft niet onder een deel van de keuken en onder de open haard te komen. De vloerverwarming zal circa 50 m2 zijn.

Laminaattegels leggen

Tegelzetters, iemand had de klus laminaat tegels leggen aangenomen. Helaas kwam hij mij vandaag vertellen dat hij het te moeilijk vindt en laat ons zitten met een aantal rijen gelegde tegels en wij wonend voor de deur in de caravan van mijn ouders. Wie zal de klus af willen maken voor zo'n nog 60 vierkante meter die nog belegt moet worden, en het liefst morgen nog. Het is tegels op tegels leggen. Hopende op een reactie.

Vloertegels leggen

Ik heb een woonkamer, een keuken en een gang die ik wil laten betegelen. In totaal is het ongeveer 46 m². Het is een nieuwbouwwoning, dus de vloer is recht. Het heeft haast geen hoeken. Graag zou ik willen weten wat het ongeveer zou kosten om het door jullie te laten leggen VOOR 31 augustus 2016 (dan moet ik de oude woning verlaten). Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden in de nieuwe woning. De nieuwe tegels (laminaattegels) zijn 1.20 bij 23 cm.

Laminaatvloer nieuw laten leggen

Ik wil graag een nieuwe laminaatvloer in een slaapkamer en berging. Laminaatvloer nog niet aangeschaft. Vloeroppervlakte 16 m2. De vloer (laminaattegels) moet eruit gehaald worden. Graag contact om te komen kijken en prijs af te spreken. Wellicht ook nieuwe rolgordijnen / gordijnen plaatsen.

Tegels leggen in de hal

We willen in de hal tegels laten leggen, het gaat om circa 9 vierkante meter. De ondergrond is laminaattegels die op een ouderwetse gestorte zwart/witte vloer liggen, waarschijnlijk graniet. Zelf zullen we de tegels kopen.

Laminaattegels van PVC laten leggen

Het leggen van keukenvloer. Het gaat om naar schatting 6 m2. Ik zal de vloer kopen en ondervloer. Evt. Extra benodigd materiaal (lijm? ) zal in overleg aangeschaft kunnen worden door degene die opdracht uitvoert. Uitvoering gewenst eind begin mei (1ste week) Gewenste vloer: Flexxfloors Stick Premium Portugese kunststof vloertegel uni zwart 2,1 m²

Laminaattegels leveren en leggen

Ik wil een offerte voor het laten leggen en aankoop van tegellaminaat inclusief plinten.

Waterschade aan laminaat herstellen

Ik heb waterschade aan mijn laminaatvloer. Ik heb een plavuis/tegellaminaat. Het gaat om de hal afmeting van 8 x 1,5 en 1.25 x 1.25 dus totaal 12 m2 Schade zit direct bij de voordeur en iets in het midden van de hal Er zijn 8 laminaattegels ontzet. Helemaal bol gaan staan. Heb maar 4 tegels in de verpakking nog over ik kom dus wel tegels tekort. Moet dus uitbreken en opnieuw leggen en 1 pak nieuwe laminaat. Ik heb een doos waar nog naam en nummers op staan. Twv 17,- m2 Het gaat om een verzekeringskwestie dus akkoord van de verzekering is eerst nodig.