Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Veenendaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Veenendaal heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Veenendaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Veenendaal of directe omgeving.

509 klanten uit Veenendaal bevelen een bij Casius in Veenendaal aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Veenendaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: de vloer van een kerk renoveren, granitovloer met zwarte rand, vloeren parketvloer en laminaat offerte, gietvloer +- 250 m2, een betonnen vloer storten in een schuur, nieuwe vloeren leggen, kete; vervangen. betonstorten woonkamer + vloerverwarming, zandcement storten vloer met isolatie, egaliseren en een gietvloer aanbrengen, zandcement over vloerverwarming, noorse leisteen vloer, vloer egaliseren op vloerverwarming, pS-renovatievloer Droog Rc=5,2 Begane grond installeren, oSB of underlayment ondervloer leggen, garage ombouwen naar woonruimte en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Veenendaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Veenendaal:

Woonkamer/keuken en 2 slaapkamers

Het gaat om een grote woonkamer met aansluitend een open keuken en 2 slaapkamers van ca.14 m2 per stuk. Ik wil hier graag een grindvloer in laten leggen. Het is nu een betonnen vloer. Graag ontvang ik een offerte.

Natuursteen leggen

Ik wil 55 m2 natuursteen laten leggen. Er ligt nu vloerbedekking, en dit moet verwijderd en afgevoerd worden. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Vloer ophogen en egaliseren

Het gaat om een aanbouw die verzakt is. Dat stuk moet opgehoogd worden zodat alles waterpas komt te liggen voor een nieuwe vloer. Het totale oppervlakte dat verzakt is is ongeveer 12m2. Het laagste punt is ongeveer 8 cm verschil en daar zit ook een convectorput. (die blijft). Verder zitten daar de schuifdeuren waardoor er een opstap komt. De rest van de woning moet geëgaliseerd worden. (woonkamer en hal). Dit is ongeveer 41 m2

Betonnenvloer egaliseren

Ik ben op zoek naar een vloerenlegger die in een kinderdagverblijf een betonvloer kan egaliseren, ten behoeve van het later aanleggen van een tegelvloer. Het gaat om circa 120 m2 vloer.

Tapijttegels vervangen

Ik wil graag de verlijmde tapijttegels uit het ene kantoor omwisselen met de verlijmde tapijttegels uit het andere kantoor. De tapijttegels zitten vastgelijmd, dienen losgehaald te worden en weer vastgelijmd. Reden voor deze wisseltruc is de geur van een fles wijn die er onlangs op gevallen is. De vlek is weg, maar de weeïge geur blijft. Het betreft ongeveer 1 a 2 m2.

Betonnen vloer laten egaliseren

Ik wil graag weten wat het kost om een betonvloer te laten egaliseren. Het gaat om 55 vierkante meter, de laminaatvloer leggen we zelf.

Waterschade aan laminaat herstellen

Ik wil graag een vrijblijvend offerte voor indien mogelijk een herstel van de schade. De is bol gaan staan door waterschade. De beschadigde oppervlakte is ongeveer 2 vierkante meter. Ik heb zelf contact opgezocht met de winkel waar ik de laminaat gekocht heb. Hetzelfde laminaat kunnen ze niet meer leveren. Wij hebben de laminaat ook aan één stuk gelegd, woonkamer, keuken en gang.

Laminaattegels leggen

Ik wil graag laminaattegels leggen bij mij thuis voor 65 m2.

Laminaat in huis laten leggen

Ik wil graag een aantal zaken in mijn woning doen. 40m2 laminaat3 laten leggen, en schutting voor mijn tuin

Laminaat laten leggen

De vloer in de keuken moet vervangen worden na waterschade. De oude vloer moet er uit en de nieuwe vloer er in. Het gaat om een oppervlakte van 4 bij 3 meter en het is laminaat.

Laminaat verwijderen, afvoeren en nieuw leggen

Ik wil graag 50 m2 laminaat laten verwijderen afvoeren en nieuw laminaat laten leggen inclusief plinten. Ook bedrijven die laminaat aanbieden mogen reageren

Grindvloer leggen in een hal

Wij hebben een entree van 4 m² waar de vloer al geëgaliseerd is, zodat er een grindvloer kan worden gelegd. Het is dus een kleine ruimte. Ik ontvang graag uw offerte. Er is geen haast met de klus.

Plavuizen vloer laten verwijderen en wellicht egaliseren

Wij hebben een huis in Veenendaal waar op de begane grond een plavuizen vloer met vloerverwarming ligt. Graag zouden wij de plavuizen laten verwijderen om een nieuwe vloer te kunnen leggen. Wij zouden graag een prijsopgave willen ontvangen om een plavuizen vloer 44 m2 te laten verwijderen en eventueel egaliseren. Afval wordt geregeld door de klant. Materiaal wordt geleverd door de vakman. De werkplek is goed bereikbaar.

Laminaat leggen in een nieuwbouw appartement

Wij krijgen vermoedelijk rond 1 november de sleutel van ons nieuwbouw huurappartement. Momenteel zijn we bij Praxis laminaat met ondervloer aan het uitzoeken. We willen dat graag na oplevering laten leggen, zo rond midden november. Het gaat om 79 m². Graag ontvangen wij hiervoor uw offerte.

Laminaat leggen in een nieuwbouw appartement

Momenteel wordt mijn nieuwbouwappartement gebouwd en ik wil daar na de oplevering graag laminaat met ondervloer en plakplinten laten plaatsen. Het gaat om ongeveer 80 m² op een betonnen vloer met vloerverwarming. De materialen heb ik al gekocht. Ik heb een bouwtekening en een offerte van het laminaat die aan u toegestuurd kunnen worden. Ik heb een voorkeur voor de legdatum 02 en 03 november a.s. Ik ontvang graag uw offerte.

Plinten plaatsen

Ik wil graag in de woonkamer en in de gang plinten gemonteerd hebben. We hebben deze plinten gekocht bij Gamma alleen zijn nog niet bevestigd. Het zal gaan om ongeveer 14 meter. Ze mogen gekit worden. Er hoeft geen voorwerk verricht te worden.

Badkamervloer laten kitten

Wij hebben in 2014 een nieuwbouwhuis gekocht. Vanaf het begin zijn de kitnaden van de badkamervloer niet super strak geweest. Het gaat om ongeveer 1 m2 aan werkzaamheden. Oude kitnaden moeten ook verwijderd worden. Zou u kunnen aangeven wat de gemiddelde kosten zullen zijn wanneer u de vloer opnieuw zou gaan kitten?

Laminaat leggen beneden

Ik wil graag laminaat laten leggen beneden en boven in mijn woning. Beneden (woonkamer en keuken) ong. 35 m2, inclusief ondervloer en plakplinten. Dit alles heb ik reeds aangeschaft. Boven in drie slaapkamers: slaapkamer 1 is 10 m2, slaapkamer 2 is 12 m2 en slaapkamer 3 is 6 m2. Hier liggen al ondervloeren die gebruikt kunnen worden. Het laminaat en de plakplinten voor deze verdieping heb ik nog niet aangeschaft, maar dit ga ik binnenkort doen. Graag ontvangt ik offertes voor het leggen van laminaat over deze ruimtes inclusief het leggen van de ondervloer op de benedenverdieping maar ook exclusief het leggen van deze ondervloer en alle plinten.

Laminaatvloer leggen

Laminaatvloer leggen woonkamer 40 m2, inclusief ondervloer. Oude laminaat verwijderen. Er is een sigaret op gevallen en er is nu een groot brandgat te zien. Graag een totaalprijs.

Laminaatvloer installeren

Vanwege een lekkage in de keuken moet er laminaat komen. De ondergrond is namelijk helemaal uit gaan zetten en het laminaat is vochtig geworden. Hierdoor brokkelt de laminaat langzaam in stukken af. De afmeting van de keuken is met de oog gemeten plus minus 10 vierkante meter. Ik ben telefonisch slecht bereikbaar.

Vloerbedekking laten verwijderen

Graag ontvang ik een offerte voor het laten verwijderen van vloerbedekking in 4 slaapkamers en op een overloop en een trap. Het ligt gelijmd op een betonnen vloer. Het gaat om 56 m² exclusief trap.

Underlayment vloer laten leggen

Ik wil graag een underlayment vloer laten leggen in mijn flat. Het is circa 50 m², het gaat om een hal, 2 slaapkamers en een woonkamer. Er ligt nu helemaal geen vloer in. Ik denk dat ik het best een 9 mm dikke plaat kan gebruiken. Verder heb er niet zo veel idee van hoe of wat, ik zou graag wat advies krijgen.

Vloerbedekking uit huis laten verwijderen

Vloerbedekking in de slaapkamers en van de trap laten verwijderen. Gelijmd op een betonnen vloer. Ongeveer 50 m2 slaapkamers en trap met 1 zijkant.

Laminaatvloeren herstellen

Ik wil graag het laminaat in mijn woonkamer laten vervangen. Als het huidige laminaat nog te koop is dan hoeven er maar 2 gedeeltes en afwerking gedaan te worden, zo niet dan moet er een hele nieuwe vloer gelegd worden. (ongeveer 27 m²). Boven geldt hetzelfde. (Ong. 15 m²). De vloeren hebben wat vochtschade opgelopen en we moeten voor de verzekering een offerte op maat laten maken, waarna uitvoering.

Plavuizen vloer laten verwijderen

Wij hebben een bod uitgebracht op een woning in Veenendaal. In deze woning ligt in de hal, woonkamer en keuken plavuizen. Omdat wij een nieuwe houten vloer met vloerverwarming willen aanschaffen moet de oude plavuizen vloer eruit en worden afgevoerd. Het betreft ca 55 m2.