Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor vbi renovatievloer met vloerverwarming semi droog:

Vbi renovatievloer met vloerverwarming semi droog

Ik wil graag een nieuwe vloer in huis. Op de begane grond wil ik de woonkamer helemaal voorzien van een nieuwe VBI vloer semi-droog. Het gaat om 27 m2. Ik wil in de keuken (2,6 x 3,4) tegels aanleggen. Datzelfde geldt voor de hal (2,4 x 4,6 meter). In de woonkamer (27 m2) wil ik PVC vloer. Keuken, hal en toilet zijn betonnen broodjes, daar vloerverwarming infrezen. Op de VBI-vloer op de lewis platen ook graag vloerverwarming. Positie rood kruis is verdeler. Vloer is er al uit. Graag ook een nieuwe ondervloer aanleggen in de woonkamer. In de keuken is er al een betonnen ondervloer aanwezig.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vbi renovatievloer met vloerverwarming semi droog uit heel Nederland:

VBI ps renovatievloer aanbrengen

Ik zoek een specialist die een VBI PS renovatievloer kan aanleggen in mijn woning. Dit is voor de gehele begane grond (52 m2). Het verwijderen van de huidige houten vloer doe ik zelf. Er is een kruipruimte aanwezig.

VBI PS renovatievloer met vloerverwarming aanleggen

Ik wil graag een VBI PS renovatievloer met vloerverwarming laten aanleggen. Begane grond ongeveer 40 m2 (keuken en woonkamer). Houten balken en vloer verwijdert sloopbedrijf. Graag kostenplaatje VBI vloer, inclusief leggen en btw. Zowel met als zonder vloerverwarming prijs. Over het type vloerverwarming laat ik mij graag adviseren. Na vloerverwarming ook graag afwerken met dekvloer zodat pvc kan worden gelegd. Woning bekijken kan niet, overdracht is pas in juni.

Vbi renovatievloer plaatsen

Ik wil graag een isolerende renovatie vloer met vloerverwarming in mijn woning à 12,5 bij 4,80 meter. Mijn voorkeur gaat uit naar een droogbouw systeem, zo licht mogelijk is, ivm fundering. Graag advies en eventueel constructie. Het is een houten vloer.

VBI renovatievloer plaatsen

Ik heb een huis van bouwjaar rond 1900. De houten vloer in de woonkamer is 5.80 lang en 4.20 breed en in zeer slechte staat. Ik zou graag de vloer vervangen door een droogbouw lichtgewicht systeem. Waar ik later een droog bouw vloerverwarming systeem op kan monteren die al aan geschaft is. Kunt u mij een offerte sturen voor het plaatsen van een droogbouw lichtgewicht systeem.

Vbi ps renovatievloer met vloerverwarming aanleggen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de oude, verende houten balken vloer door een geïsoleerde renovatievloer met vloerverwarming op de begane grond (met behoud van kruipruimte). Het gaat alleen om de woonkamer met een oppervlakte van 7.50m x 4.10m. De constructie moet stevig genoeg zijn om een afwerking met keramische tegels te kunnen houden. Een specificatie met aparte kosten voor het verwijderen van de huidige vloer, het plaatsen van de renovatievloer en het plaatsen van de vloerverwarming zou fijn zijn. Ik sta open voor adviezen met betrekking tot de voor- en nadelen van bepaalde systemen. Uitvoerdatum vanaf half juli 2020.

Vbi renovatievloer met vloerverwarming semi droog leggen

Ik wil de houten vloer in mijn woonkamer en gang verwijderen en hier een renovatievloer met vloerverwarming geplaatst hebben (ongeveer 36 m2). De keuken is al beton, daar wil ik echter ook vloerverwarming. Oude vloerbedekking halen we zelf weg. OVer het soort vloerverwarming willen we advies, maar het moet wel op de cv aangesloten kunnen worden. Graag zou ik ook de kosten van de vloerverwarming incl. plaatsen apart vermeld zien.

VBI PS renovatievloer leggen

In onze woning (uit 1913) is er helaas verzakking geconstateerd van de betonnen vloer in ons souterrain. In het souterrain van ongeveer 50 m2 bevinden zich de badkamer met bad, douche en toilet en 3 slaapkamers. Naar aanleiding van een inspectierapport is de conclusie dat in de woning een ter plaatse gestorte betonnen vloer aanwezig is. De geïnspecteerde vloer vertoont schade. Tijdens de bouw is de vloer naar alle waarschijnlijkheid ter plaatse gestort op een zandbed. Hierbij zijn geen afstand-houders gebruikt voor de onder wapening waardoor deze vrijwel geen dekking heeft. In de loop der jaren is het zandbed (de ondergrond) ligt verzakt waardoor de vloer nu hangt en de wapening is blootgesteld en vocht en zuurstof waardoor deze is gaan corroderen. Zou het mogelijk kunnen zijn deze betonnen vloer te verwijderen en vervangen door een renovatievloer? Wat zouden ongeveer de kosten zijn?

PS-renovatievloer Droog Rc=5,2 Begane grond installeren

Hierbij wil ik u uitnodigen een offerte uit te brengen voor de uitvoering van de volgende renovatie en verbouwingswerkzaamheden in mijn woning, uit te voeren in de maand mei 2020. • Plaatsen PS-renovatievloer Droog Rc=5,2 Begane grond Graag ontvang ik uw offerte uiterlijk 23 maart 2020. Indien u geen interesse heeft in het uitbrengen van een offerte hoor ik dat zo snel mogelijk. Het bezoeken van de locatie voor het uitbrengen van de offerte is niet mogelijk (omdat de overdracht nog niet heeft plaats gevonden). Indien u extra informatie nodig heeft voor het uitbrengen van een offerte hoor ik dat graag. Plaatsen PS-renovatievloer Droog Rc=5,2 Begane grond • Voorbereidende werkzaamheden • Houten vloerbalken verwijderen (huidige vloer(planken) wordt door sloopbedrijf verwijderd) • Egaliseren zandbed kruipruimte, dichtmetselen gaten oude balken • Plaatsen/monteren van een VBI PS-renovatievloer-droog, conform VBI verwerkingsvoorschriften PS-renovatievloer-droog met de volgende kenmerken: o Fabrikaat: VBI Verkoop Maatschappij B.V. o Type: PS-Renovatievloer droog. o Vloerdikte (mm): 272. o Afmetingen liggers (mm): o hoogte: 180. o breedte: 100. o lengte: nader te bepalen bij inmeten o Afmetingen vulelementen (mm) (Grijze broodjes): o werkende breedte: 610. o lengte: 1200. o Materiaal vulelement: EPS, brandvertragend. o Rc-waarde ((m2.K)/W): 5,2.(type 182 Q – grijs EPS) o Plaatmateriaal afwerking: Underlayment met messing-groef = 21 mm, buigsterkte = 15 N/mm2, E-modulus = 3.000 N/mm2 Oppervlak te plaatsen vloer circa 46 m2 verdeeld in 5 delen zoals weergegeven op bijgevoegde afbeelding.

VBI renovatievloer droog

We willen een VBI renovatievloer (droog) laten plaatsen in onze jaren 60 woning in Bilthoven. Gaat om ~110 m2. Liefst ook met vloerverwarming. De oude vloer halen we er zelf uit, dus u kunt gelijk aan de slag.

Aanleggen VBI renovatievloer semi-droog met vloerverwarming

Vanaf 1 mei krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis. Huidige houten balken vloer woonkamer verwijderen en vervangen door VBI renovatievloer. Afmetingen ongeveer 4.00x8.15m. Wij verwijderen zelf de houten topvloer (niet de balkenstructuur) en radiatoren. Indien mogelijk: afwerking door middel van Lewisplaten, vloerverwarming 16-2 op draadnetten HoH 10cm, afdekvloer 50mm met (lichtgewicht) beton C20/25 of gietmortel = C20. Opdrachtgever kan vloerverwarmingsslangen leggen (niet afpersen/aansluiten op CV), in overleg. Wij zijn op zoek naar een bedrijf voor wie dit een zeer veel voorkomende klus is. Daarnaast aanleggen vloerverwarming in keuken/hal, hier zit kelder van beton onder. Oplossing hiervoor te bepalen in overleg.

Partners

Partners van Casius