Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaat herstellen na waterschade:

Laminaat herstellen na waterschade

Door lekkage in de vriezer is er water onder het laminaat gekomen. Zowel de ondervloer als het laminaat moet deels worden vervangen, mocht er nog water liggen moet dit uiteraard ook worden gedroogd. Betreft een stukje van 3x3 m in de keuken. Graag de prijs incl. montage en btw. De prijs is geen probleem, als het maar vakkundig wordt gedaan. Graag offerte even mailen.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat herstellen na waterschade uit heel Nederland:

Laminaatvloer laten vervangen na waterschade

Na lekkage van de vaatwasser is een deel van mijn laminaat vloer beschadigd. In wil de vloer graag laten herstellen. Gaat in totaal om een oppervlakte van 30 m2 (vloer kan waarschijnlijk niet gedeeltelijk hersteld worden aangezien ik de herkomst van het laminaat niet meer kan achterhalen. Deel van de ondervloer zal waarschijnlijk ook aangetast zijn door vocht. En ook een klein deel van de plint bij de vaatwasser zal vervangen moeten worden.

Muur herstellen door waterschade en laminaat vervangen

Ik ben opzoek een vakman die mijn muren in de gang en keuken kan herstellen ontstaan door waterschade en laminaat wilt vervangen in woonkamer ook ontstaan door waterschade ( 40 m2) graag een offerte . Gaat om een verzekeringskwestie.

Muur van de badkamer en slaapkamer plus laminaat na waterschade herstellen

Door waterschade zijn de muren van de badkamer en slaapkamer beschadigd. Ik wil het opnieuw laten verven. Het laminaat in de slaapkamer is ook beschadigd. Daarom wil ik het oude laminaat laten verwijderen + afvoeren en vervangen door nieuwe. Oppervlakte slaapkamer is ongeveer 16 m2. Ik ontvang graag een offerte inclusief alle materialen.

Laminaat herstellen

ik wil graag een offerte voor laminaatvloer door waterschade. Gaat om slaapkamer vloer 4,6 meter x 3,20 meter (compleet met ondervloer en plinten) Vloer moet ook tegel schimmel behandeld worden ivm lekkage via badkamer. Ik heb nog een grote kast in slaapkamer die ook moet worden gedemonteerd en weer monteren.

Laminaat repareren

Door waterschade vanuit de afwasmachine het laminaat in de keuken door vocht beschadigd . Het is een open keuken zonder drempel. Onderstaande vragen van de verzekering: Om na te gaan wat het zou kosten om het laminaat te herstellen, mag u een gespecificeerde offerte laten opstellen door een reparateur. Zorgt u ervoor dat in de offerte de volgende informatie staat: Welke werkzaamheden zijn nodig voor herstel van de schade? Hoeveel uur werk denkt het herstelbedrijf nodig te hebben voor het herstel? Welke materialen heeft het herstelbedrijf nodig voor herstel van de schade? Wat kosten deze materialen? de afmetingen van de beschadigde vloer? 12 m2 Kan alleen het laminaat in de keuken worden hersteld? Kunt u een offerte opstellen?

Opbouw, badkamer en overige werkzaamheden

In verband met de aanschaf van een woning zijn er enkele klussen die wij graag gedaan zouden willen hebben. Het gaat hier om de volgende werkzaamheden: - Uitbouw van de tweede verdieping. Op dit moment bevindt zich in de woning een vliering op de tweede verdieping waarvan een gedeelte op stahoogte. De vliering is bereikbaar middels een losse trap en een luik. De locatie van het luik is in het oranje op een plattegrond getekend. Plattegronden kunnen wij desgewenst opsturen. Het dak loopt schuin af, dus de vliering bevindt zich aan één kant van de woning. Graag zouden wij een volwaardige tweede verdieping van +/- 35/40 m2 willen hebben die met een vaste trap bereikbaar wordt. Hierbij willen wij ook graag dat de verdieping aan beide kanten een raam heeft. De trap naar de tweede verdieping willen wij graag plaatsen boven de trap naar de eerste verdieping. Op de tweede verdieping zouden wij graag in ieder geval één slaapkamer met een deur hebben. - Op de tweede verdieping zouden wij tevens een badkamer willen laten plaatsen. In de badkamer dienen te komen: een wastafel + meubel, een toilet en een ligbad. Bovendien willen wij graag dat de badkamer grenst aan een raam (en daarmee niet inpandig is). - De huidige CV ketel willen wij laten vervangen. De CV ketel dient voldoende capaciteit te hebben voor 4 personen. Daarnaast zijn er een aantal optionele werkzaamheden: - Vloerverwarming in de nieuwe badkamer - Oude badkamer op de eerste verdieping slopen + wanden (bijv. stucen) en vloer herstellen. - Meterkast vervangen en extra groepen toevoegen (8 groepen). - Vloerverwarming + laminaat vloer in de huiskamer plaatsen. - Aanbouw aan de huiskamer aan de tuinkant van 2 x 5. Wij ontvangen in februari de sleutel van de woning en kunnen daarom de woning niet laten zien. Wel kunnen we indien gewenst meer foto's aanleveren. Graag ontvangen we daarom een +/- indicatie van de kosten voor bovenstaande werkzaamheden incl. BTW. Graag per punt gespecificeerd (opbouw, badkamer,

Laminaat en muur herstellen na waterschade

Ik heb waterschade aan de muur en laminaat en ik wil graag een offerte. De oppervlakte van de vloer is 2 x 2 meter en de muur is ongeveer 4 x 2,10 meter. Afvoeren graag in overleg. Graag ontvang ik advies wat er nodig is. Ik heb de offerte nodig voor de verzekering.

Laminaat herstellen na waterschade

Ik heb een lekkage van de ketel gehad in mijn washok en ik dacht dat ik er op tijd bij was, maar het hele laminaat staat bol. De inboedelverzekering heeft een offerte nodig voordat zij de aanvraag goedkeuren. Kunnen jullie hier zorg voor dragen?

Badkamervloer opnieuw leggen, elektra badkamer, stucwerk, schilderwerk, laminaat opnieuw leggen

Ik heb pas geleden mijn badkamer laten renoveren, maar het is niet goed gedaan. Het plafond is 3 keer gestuct, maar het valt er vanaf, dit moet dus opnieuw gedaan worden. Ik denk dat de badkamer ongeveer 1.60 m bij 1.60 m is, het is in ieder geval heel klein. Daarnaast is de vloer niet goed gelegd; het water loopt van het afvoerputje af en er niet naartoe, dit zou ik willen herstellen. Graag de hele vloer opnieuw leggen, er beginnen nu al scheurtjes in te ontstaan. Het schijnt een hele dunne vloer te zijn. De badkamer is nog steeds vochtig en er is schimmelvorming aan de muur. Daarnaast moeten er ook hoekjes van een muur in de woonkamer geschilder worden, ik weet net goed hoeveel vierkante meter dit is. Ook de plinten moeten geschilderd worden, de badkamer deur en een kozijn. Ook moet de elektra in de badkamer, gecontroleerd worden. En de laminaat vloer in de gang moet opnieuw gelegd worden. Dit komt doordat de badkamer lekt. Ik weet niet om hoeveel vierkante meter dit gaat.

Herstellen van laminaatvloer

Door lekkage cv ketel is het laminaat bol getrokken. Betreft ongeveer 5 x 1.5 m2. Graag een offerte voor het herstel ervan

Partners

Partners van Casius