Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor toegangsluik naar kruipruimte laten verplaatsen:

Toegangsluik naar kruipruimte laten verplaatsen

Graag wil ik het toegangsluik van de kruipruimte die momenteel in de keuken is, verplaatsen naar de gang. Hierdoor kan de keuken uitgebreid worden, en de nieuwe opening kan esthetisch afgedekt worden met de mat van de (voor)deur. Beton
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor toegangsluik naar kruipruimte laten verplaatsen uit heel Nederland:

Toegangsluik naar kruipruimte laten verplaatsen

De huidige bewoners hebben de toegang van de kruipruimte in de woonkamer betegeld, inclusief vloer verwarming. Wij mogen 14 februari 2020 het pand betrekken en nu zou ik graag het luik bij de voordeur hebben zodat hier toegang is.

Kruipluik vervangen

Ons huidige toegangsluik naar de kruipruimte van onze woning blijkt volledig rot te zijn. We willen deze daarom zo snel mogelijk laten vervangen. De maten zijn 94,5 x 45 cm en 1,8 cm dik. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.

Houten vloer vanuit de kruipruimte isoleren

Ik heb in mijn woning houten balken met daarop een houten vloer die ik graag wat comfortabeler wil maken door een goede isolatie aan de onderkant. Er is een kruipruimte van ongeveer 60 m² met een hoogte van meer dan 40 cm aanwezig. De kruipruimte is droog, er ligt zand in. Ik laat mij graag adviseren over de mogelijkheden om deze vloer goed te isoleren. Aan de bovenzijde van de houten vloer ligt een visgraatparket. Er is een ruim toegangsluik aanwezig achter de voordeur. Ik wil een afspraak maken en ontvang daarbij graag uw prijsindicatie.

Kruipruimte isoleren met isolatiekorrels

Ik wil 32 m2 kruipruimte laten isoleren met isolatiekorrels. De kruipruimte is circa 55 cm hoog. Er is één toegangsluik.

Luik naar de kruipruimte maken in een betonvloer

Om een toegang te verschaffen aan een bedrijf om van onder af de betonvloer te kunnen isoleren met schuim, wil ik een toegangsluik naar de kruipruimte laten zagen, inclusief het plaatsen van een luik met isolatie op het deksel. De vloer is circa 12 cm dik. Een luik waar een normaal persoon doorheen kan.

Kruipruimte ophogen met schelpen

Mijn woning is al geïsoleerd met Tonzon waarbij er op de zandvloer ook een bodemfolie ligt. Nu moet de kruipruimte opgehoogd worden. Nu kan ik de bodemfolie laten verwijderen en de kruipruimte met spuitzand laten ophogen. Vervolgens moet dan de bodemfolie weer worden aangebracht. Zand is echter zwaar en de bodem zakt snel in Gouderak. Is het niet beter om de bodemfolie te verwijderen en op te hogen met schelpen? Dan is de bodem goed afgesloten, de kruipruimte opgehoogd en door het lichte gewicht zal bodem niet meer zo snel zakken. Afmetingen zijn ongeveer 8 x 6 meter. In de kruipruimte zit een tussenmuur met doorgang. Toegangsluik bevind zich gelijk achter voordeur. Vrije hoogte kelderruimte tussen 70 en 80 cm gemeten bij toegangsluik. De kruipruimte is geheel droog.

Luik in een parketvloer maken

Wij hebben in onze woonkamer een eiken visgraat parketvloer op een houten vloer liggen. Binnenkort willen we de kruipruimte laten isoleren, maar er is momenteel geen toegangsluik. Wij willen een luik laten zagen in de vloer in de woonkamer, het liefst zodanig dat het luik weinig opvalt. We laten de situatie hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Vocht in de kruipruimte laten bestrijden

Wij wonen in een tussenwoning uit bouwjaar 2000 met betonnen vloeren. De kruipruimte ruikt erg muf en wij kunnen bij het toegangsluik zien dat de fundering ook vochtig is. Wij willen graag een onderzoek van de kruipruimte door een expert. Wij ontvangen daarna graag een advies over de beste aanpak en een prijsopgave.

Laminaat in de gang laten leggen

In de gang 5.5 m2 laminaat leggen, met de planken onder een hoek van 45 gr. Gang is recht met 1 m2 vierkantje voor de meterkast. Met een afwerking van een toegangsluik voor kruipruimte. Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden, dit zal ik zelf doen.

Toegangsluik naar kruipruimte laten verplaatsen

Wij zouden ons kruipruimte in de gang willen verplaatsen. De Luik ligt nu midden in de gang en zouden hem willen verplaatsen naar de voordeur