Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor vloer egaliseren na plaatsen vloerverwarming:

Vloer egaliseren na plaatsen vloerverwarming

Ik wil een vloer van 65 m2 egaliseren (gang en woonkamer/keuken) na het laten plaatsen van vloerverwarming. Zodat ik daarop mijn lamelparket kan verlijmen.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloer egaliseren na plaatsen vloerverwarming uit heel Nederland:

Balkonvloer egaliseren en schilderen

Mijn balkon heeft een betonvloer met ribbels. Graag wil ik de vloer egaal hebben met liefst ook nog een kleurtje. De afmeting is 3 m × 4 m.

Ondervloer egaliseren en PVC vloer leggen

Wij willen graag een pvc vloer in de huiskamer met een oppervlakte van 50 m2. Hiervoor moet er een ondervloer geëgaliseerd worden. De huidige tegelvloer halen wij zelf eruit.

Egaliseren t.b.v. PVC Vloer

Recent heb ik een nieuw huis gekocht, deze staat volledig leeg omdat het een oude huur woning is. Ik ben van plan om de gehele vloer (-de badkamer) met PVC te beleggen, om dit te realiseren is het dan ook nodig om de vloer egaal te hebben. Ik ben benieuwd hoe veel dit gaat kosten. De plattegrond met alle maten is bijgevoegd in de bijlagen. Afmetingen zijn ongeveer 7 x 6 meter

Vloer egaliseren en eventueel deuren inkorten

Graag de betonnen vloer egaliseren beneden in de woonkeuken. Eventueel 2 tussendeuren iets inkorten. Totaal oppervlakte is 22 vierkante meter.

Vloer egaliseren

Ik wil de vloeren van de woon- en eetkamer egaliseren met egaline of vergelijkbaar product. Totaal oppervlak circa 43 m2. Het huidige vloeroppervlak is een plavuizenvloer van 30 x 30 cm. Op het nieuwe oppervlak komt een nader te kiezen pvc of kunststofvloer. Ik neem aan dat u de materialen hiervoor meeneemt.

Vloer laten egaliseren

Er wordt vloerverwarming ingevreesd, en dan moet het egaliseren gebeuren het gaat om 75 m2 meter. Het gaat alleen om het egaliseren over vloerverwarming.

Scheef aflopende vloer egaliseren recht maken

De houten vloer in de woning van 34m2 loopt scheef af. Wij willen dit graag egaliseren. Er ligt nu vinyl, die willen we ook veranderen naar laminaat.

Uitbouw achterzijde realiseren

Wij willen aan de achterkant een uitbouw realiseren. Aan de linkerkant staat al een muur van de uitbouw van de buren. De maat die wij graag willen is: breedte 5,20 meter, hoogte 2,50 meter, diepte aanbouw 4 meter. Vergunning is niet nodig. voor de fundering zijn palen nodig hoeveel weet ik niet. We willen een casco oplevering, wel graag de vloer egaliseren. We willen of metselwerk of een prefab constructie. Tekeningen moeten nog gemaakt worden, als dat nodig is.

PVC + laminaat leggen

Voor onze nieuwbouw woning die in Q1 2021 wordt opgeleverd zijn wij op zoek naar iemand die onze vloeren kan leggen. Het gaat om een gelijmde pvc vloer en laminaat vloer en zouden graag 2 prijsopgave willen ontvangen met 2 verschillende opties. Optie 1: a. 103 m² beneden (pvc verlijmd + egaliseren + sierplint/hoge plit) b. 67.51 m² 1e verdieping (pvc verlijmd + egaliseren + sierplint/hoge plint) c. 51.70 m² 2e verdieping (laminaat kliksysteem+ ondervloer + plak plint) d. Trap van begane grond naar 1e verdieping willen we ook met pvc laten leggen. De trap heeft 16 tredes. Optie 2: a. 103 m² beneden (pvc + egaliseren + sierplint/hoge plint) b. 67.51 m² 1e verdieping (laminaat kliksysteem + ondervloer + plak plint) c. 51.70 m² 2e verdieping (laminaat kliksysteem + ondervloer + plak plint) d. Trap van begane grond naar 1e verdieping willen we ook met pvc laten leggen. De trap heeft 16 tredes. De pvc, het laminaat, de plinten en de ondervloer kopen we zelf. We zien uit naar een offerte met élk bovenstaand punt, apart gespecificeerd incl. BTW. Mochten er vragen zijn hoor ik dat graag! Alvast bedankt.

Souterrain afgraven, zand afvoeren + egaliseren

Graag wil ik een offerte voor het volgende: - Wij willen in ons souterrain (43m2) 30cm zand uitgegraven en afgevoerd hebben. Als eindresultaat willen wij een recht zandbed hebben, aangezien er een vloer op gestort gaat worden Bereikbaarheid: De ruimte is bereikbaar via oprit (4/5m) en vervolgens garage (7m). Aan het eind van de garage is een deuropening (1.2 meter hoog) naar het 80cm lager gelegen souterrain. Er is geen trap naar het souterrain. - Daarnaast ontvang ik graag een meerprijs voor het uitgraven en afvoeren van 10cm van zand in een droge kruipruimte (met normale hoogte) van ca 10 m2.

Partners

Partners van Casius