Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor kurkvloer verwijderen en afvoeren:

Kurkvloer verwijderen en afvoeren

Ik heb een huis gekocht en wil daar vloerverwarming laten leggen en daar bovenop een nieuwe vloer. Er liggen nu twee lagen kurkvloer die beiden verlijmd zijn. Ik wil deze graag weg laten halen. Het gaat om 65 m2.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kurkvloer verwijderen en afvoeren uit heel Nederland:

Kurkvloer verwijderen

I.v.m. verhuizing dient de kurkvloer 32m2 conform de eisen van de woningbouwvereniging te worden verwijderd.

Kurkvloer verwijderen en afvoeren

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het verwijderen en afvoeren van een kurkvloer in een kamer in het souterrain. Deze kamer is +/- 15 m2. Alvast hartelijk dank. Plaats van uit te voeren werkzaamheden: Rotterdam.

Tegel renovatie

Zie foto's van de huidige situatie en voorbeelden van de te leggen tegels (reeds besteld). De kurkvloer verwijderen wij uit de hal en bijkeuken. In het toilet liggen nog tegels die verwijdert moeten worden. We moeten even kijken of dit ons zelf lukt of dat dit het beste meegenomen kan worden in de klus. In de hal en toilet (totaal +/- 4.3 m2) komt het tegelpatroon (20 x 20 cm) te liggen. De tegels zullen zonder drempel onder de deur door lopen. De tegel moet onder de deurpost naar de woonkamer (links op de foto) aansluiten op de houten vloer die daar zal liggen. In de bijkeuken (+/- 4.2 m2) komt de zwarte tegel te liggen (20 x 20 cm). De verwachte levertijd van de tegels is uiterlijk 13 mei. Dus het liefst zouden we de tweede helft van mei de klus laten doen.

Kurkvloer verwijderen van een betonvloer

In verband met verhuizing dient de kurkvloer verwijderd te worden en de vloer zonder lijmresten te worden opgeleverd Het gaat om twee ruimtes totaal ongeveer 75 vierkante meter: keuken-woonkamer -hal- 1 slaapkamer (beide op de begane grond). De kurkvloer in de keuken is aangebracht op beton Beide vloeren dienen dus schoon te worden opgeleverd (opleveringseisen woningbouwvereniging).

Vloerverwarming installeren

Op de begane grond willen wij graag vloerverwarming laten infrezen. De oppervlakte is ongeveer 45 m2. Hierna dient de vloer ook geëgaliseerd te worden. Er ligt nu een kurkvloer, kunnen u separaat een prijs geven voor het verwijderen hiervan?

Betegelen vloer overloop

Ik zoek een tegelzetter die de vloer van mijn overloop kan voorzien van grote keramische tegels van 120 bij 30 cm. Momenteel ligt hier een kurkvloer, maar die verwijderen we zelf. De uiteindelijke ondergrond bestaat uit beton. Het gaat om 5 m2.

Kurkvloer verwijderen van een betonvloer

43 m2 kurkvloer verwijderen van betonnenvloer.

Kurkvloer verwijderen en afvoeren

In verband met verhuizing dient de kurkvloer verwijderd te worden en de vloer zonder lijmresten te worden opgeleverd zodat daarop weer een vloerbedekking gelegd kan worden. Het gaat om twee ruimtes totaal ongeveer 21 vierkante meter: keuken en toilet (beide op de begane grond). De kurkvloer in de keuken is aangebracht op beton en die van het toilet op tegels. Beide vloeren dienen dus schoon te worden opgeleverd (opleveringseisen woningbouwvereniging).

Kurkvloer aanbrengen

Het gaat om 170 m2 verdeeld over 3 etages. Hier wil ik (als het kan) over de oude vloer heen een kurkvloer aanleggen en anders eerst de oude vloer verwijderen.

Kurkvloer verwijderen en afvoeren

Ik ga verhuizen en zou graag in mijn huidige huurwoning de kurkvloer verwijderd willen hebben. Ik denk dat het om ongeveer 40 m2 gaat. Ik woon op de 4e etage in het centrum van Zeist. Voor de flat kan er een auto staan en container eventueel. Het gaat om een slaapkamer gang in een Z vorm en L vormige woonkamer/keuken. Er is geen lift aanwezig helaas. Ik verhuis op 12 december. Ik weet niet of jullie eventueel nog in december kunnen komen. Ik zou graag de werkzaamheden uitgevoerd willen hebben. Ben niet iemand die 10 bedrijven aanschrijft. Moet gewoon gebeuren als jullie tijd hebben natuurlijk.

Partners

Partners van Casius