Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor een laminaatvloer opnieuw laten leggen:

Een laminaatvloer opnieuw laten leggen

Ik zoek een laminaatlegger die mijn bestaande laminaat opnieuw kan leggen. Het gaat om het vervangen van de ondervloer en het weer opnieuw plaatsen van het bestaande laminaat. Het gaat om 90 m2 verdeeld over 2 verdiepingen. Momenteel kraakt de vloer wat ik verholpen wil hebben.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een laminaatvloer opnieuw laten leggen uit heel Nederland:

Laminaatvloer leggen

Ik wil in mijn appartement (nieuwbouw) laminaat laten leggen. Het betreft een woning met vloerverwarming. Het laminaat en de ondervloer zijn geschikt voor het soort vloerverwarming. Het gaat om een woonkamer, 2 slaapkamers, 2 kleine bergingen en de gang. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 70 m2. Ik krijg vrijdag de sleutel en de klus heeft enige spoed.

Laminaatvloer leggen

Bovenverdieping vloerbedekking verwijderen en laminaatvloer met ondervloer ( klik) leggen +- 75 m2. Er is een houten ondervloer.

Laminaatvloer leggen in de keuken en gang

Ik wil graag een nieuwe laminaat vloer in de keuken en gang. In totaal gaat het om ongeveer 35 m2. De huidige vloer verwijder ik zelf. De offerte heb ik nodig voor de verzekering.

Laminaatvloer en ondervloer leggen

In mijn nieuwe woning die met beton wordt opgeleverd van 36 m2. Het is de bedoeling dat hier een ondervloer en een laminaatvloer inc. plinten terrecht komt.

Laminaatvloer leggen

Graag wil ik na een waterschade een nieuwe laminaatvloer laten leggen in de woonkamer en gang. Het is ongeveer 54 vierkante meter. De ondervloer leggen we zelf. Het laminaat is inmiddels besteld. Bij voorkeur wil ik het dit jaar nog laten leggen.

Laminaten vloer of pvc vloer leggen

Wij zoeken iemand die voor ons een pvc vloer of een laminaat vloer kan leggen. De plaatsing zou midden maart het beste uitkomen, dit voor de keuken die in week 13 van 2020 wordt geplaatst. De huidige vloer betreft een tegelvloer met vloerverwarming. Het soort vloerverwarming durf ik niet te zeggen. Ik zou graag een offerte willen over de plaatsing van zowel pvc als laminaat, ben hier namelijk nog tussen aan het twijfelen. Als een laminaatvloer überhaupt mogelijk is. Ik heb helaas geen precieze afmetingen van de woning. De oppervlakte beneden is geschat 40-50 m2. De sleutel krijgen we eind februari. Als er iets afgevoerd moet worden doen we het zelf. Graag ontvangen we een offerte.

Laminaatvloer herleggen met ondervloer

Ik wil graag mijn laminaat vloer voorzichtig eruit laten halen. En dan terug laten leggen. Met een dikkere ondervloer dan wat ik nu heb . Graag wil ik ook dat het afgewerkt wordt met plinten. Ik heb dit allemaal al in mijn bezit. Het gaat om 65 m2.

Laminaat vloer leggen in vier slaapkamers en een hal

Het gaat om het leggen van een laminaatvloer van ongeveer 85 vierkante meter. Het gaat om 4 slaapkamers en een hal. Er kan direct gelegd worden, de vloer is al verwijderd. We hebben het laminaat en de ondervloer al liggen. Graag ontvangen we een offerte.

Laminaatvloer leggen op zolder

Wij willen op onze zolder / 2 ruimtes/ een laminaatvloer leggen. Mogelijk moet er ook een stukje van de tussendeur af. Moet om een trapgat worden gelegd en netjes afgewerkt. Ongeveer 40 m2. Er ligt nu vloerbedekking. Ik ontvang graag een offerte exclusief het laminaat.

Laminaatvloer laten leggen na waterschade

Door de vaatwasser is er een waterschade ontstaan aan het parket van de keuken ( +- 6 m2). Graag zou ik willen weten hoeveel het kost om nieuwe parket aan te laten leggen. Graag een offerte met en zonder materiaal.

Partners

Partners van Casius