Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor kurkparket schuren en lakken:

Kurkparket schuren en lakken

Ik wil de bestaande gelakte kurkparket schuren en lakken. Het gaat om de woonkamer en keuken met een totaal oppervlak van 45 m2.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kurkparket schuren en lakken uit heel Nederland:

Kurkparket schuren

De toplaag van de 6 mm dikke kurk afschuren, deze is +- 0,5 mm dik. Deze toplaag is op verschillende plaatsen door gesleten. Dit is van oorsprong een wickander kurktegel van 30 cm x 60 cm en 6mm dik. De kamer is zo goed als rechthoekig en 30 m2 groot.

Kurkparket schuren en lakken

Kurkparket schuren en lakken. Tot voor de vorige lakbehandeling na schoonmaken gelakt met Naturo lak. Die was twee jar terug niet meer te krijgen en er werd me een twee componenten lak aangeraden. Die heb ik gebruikt, zonder primer. Tijdens het gebruik stolde de lak al te snel. De hechting was niet volledig en de lak laat op enkele plaatsen los. Daar kan het ook dieper beschadigen en daarom wil ik het weer gelakt hebben, maar nu goed. De onregelmatigheden door de vorige lakronde wil ik graag weggeschuurd hebben. Dat moet voorzichtig gebeuren wat kurk is zachter dan hout. Het gaat om ongeveer 30 m2.