Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor inmeten van een vloer:

Inmeten van een vloer

Ik overweeg een vloer via jullie aan te schaffen en deze door jullie te laten leggen. Kan iemand de vloer komen inmeten? Op welke termijn zou dat zijn en wat zouden de kosten zijn?
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inmeten van een vloer uit heel Nederland:

Lamellen vervangen

Lamellen slaapkamer en werkkamer slopen en afvoeren. Inmeten lamellen slaapkamer en korte lamellen werkkamer. Bestellen witte lamellen liefst verduisterende in slaapkamer wit lang tot vloer en werkkamer witte lamellen tot de verwarming dus slechts ong. 180 cm lang Plaatsen lamellen werkkamer en slaapkamer.

Keukenplint vervangen

Er word een nieuwe vloer aangelegt a. S dinsdag, ik wil dezelfde dag of de dag erna ook gelijk nieuwe plinten voor onder de keukenkastjes omdat de oude zijn beschadigd. Ongeveer 8 meter in totaal. We laten het hier graag even inmeten en ontvangen daarna uw all-in prijs voor het meten, leveren, monteren en opruimen.

Vinyl vloer leggen in nieuw appartement

Ik wil bij de Gamma Vinyl bestellen voor mijn appartement met een totale oppervlakte van 80 vierkante meter. Dat wil ik precies laten inmeten in verband met de exacte hoeveelheid Vinyl. Voor de 2 slaapkamers wil ik dezelfde kleur hebben en voor de gang, keuken en huiskamer (hout print circa 50 m2) een andere kleur en soort (marmer print circa 30 m2). De huidige ondergrond is beton en hier kan gewoon overheen gelegd worden. Wat zijn de kosten voor het inmeten en het leggen van het Vinyl? Hoe snel na de bestelling bij de Gamma kunt u dit leggen? Eerste werkdag graag uiterlijk op 21 februari 2018, Zie ook de toegevoegde Plattegrond.

Groot binnenkozijn plaatsen

SAMENVATTING OPDRACHT Wij zoeken een ervaren vakman voor de volgende klus: Het inmeten, plaatsen en afwerken van een houten binnen kozijn in een ruime nis/doorgang als afscheiding tussen 2 kamers (situatieschets: foto 1 vooraanzicht. Het kozijn moet zijn voorzien van een deur aan de linkerzijde en een vaste raampartij aan de rechterkant met boven 3 smalle ruiten en onder 1 grotere ruit (concept werktekening: foto 2) WERKTEKENING De werktekening (foto 2) dient als voorbeeld. De buitenmaat is bij benadering 2070mm hoog en 2220 mm breed. E.e.a. dient na overleg over de exacte indeling door U te worden opgemeten. Het kozijn moet worden opgeleverd inclusief ramen en een (massieve) deur eveneens voorzien van glas. Draairichting deur: DIN Buiten draaiend. Verder het geheel afgelakt in RAL-kleurSITUATIE In de woning ligt een lamelparketvoer. Het deel onder de raampartij en staande dorpels moet voor een deel worden uitgefreesd zodat de dorpel daar direct op de betonvloer kan worden bevestigd. Onder de deur dient de vloer te blijven liggen en is ook geen liggende dorpel of drempel nodig. De zijmuren, bovenzijde plafond en vloer zijn van beton. Er hoeft niets te worden weggebroken. Foto 3 dient als voorbeeld van een soortgelijk kozijn. De woning is bewoond. OPMERKINGEN Een in de fabriek/werkplaats afgemonteerd kozijn van ca. 2070mm hoog 2220mm breed kan niet in zijn geheel naar binnen worden gebracht. Daar is niet voldoende ruimte voor. Montage dient dus (deels) ter plekke plaats te vinden. GEVRAAGD WORDT: - Het exact inmeten. Verzorgen materiaal. - Plaatsen kozijn, glas en deur conform specificaties. - Gronden en aflakken (indien nodig). - Dorpels afwerken met MDF-plintjes (waar nodig). - Inschatting van de te bestede uren en doorlooptijd van het project. Heeft U interesse in deze klus? Wij ontvangen graag via email vrijblijvende offertes met voorstel voor de aanpak van vaklieden met aantoonbare ervaring en referenties op dit gebied voor: 1.

Trap naar zolder laten plaatsen

In maart 2018 kunnen wij terecht in ons nieuw koophuis. Wij willen hierbij graag een vaste zoldertrap laten aanleggen (houten vloer) graag willen wij dit laten inmeten bezorgen en plaatsen, wat zijn ongeveer de kosten? Ik hoor graag van u.

Glazen douchewanden op maat leveren en monteren

Wij hebben in onze badkamer twee doucheplekken recht tegenover elkaar. We willen die doucheplekken van de rest van de badkamer afscheiden door het plaatsen van 2 op maat gemaakte hardglazen wanden. Er hoeft geen deur tussen. We willen het liefst geen stabilisatiestang maar montage aan de vloer, wand en het plafond. We laten de wanden hier graag inmeten en ontvangen daarbij graag uw advies over de montage. We ontvangen graag uw offerte voor zowel levering als montage.

Renovatievloer in woonkamer en keuken

Deze maand hebben wij een huis gekocht in Dordrecht. Het huis is scheef, het hoogteverschil ligt tussen de 20 cm. Wij zoeken vakmannen, met ervaring, om een renovatievloer te plaatsen en daarmee de begane grondvloer te egaliseren. Het gaat om de woonkamer en de aanliggende keuken. Hieronder de verdere specificaties van de opdracht: - Aantoonbare ervaring met het plaatsen van renovatievloeren in dit type woningen zijn een harde vereiste. - Afm: woonkamer 3,53 m x 8,46 m, keuken 1,93m x 3 m. (zie foto) - Het plaatsen van een renovatievloer; het droge systeem, met metalen liggers, metalen randprofielen, isolatiemateriaal met een Rc waarde = 5 en =18mm vloerplaten/underlayment platen. Merken als bijv. : Reno Acero, VBI Ps-renovatievloer, Havebo SL-combinatievloer, enz. - Indien nodig dampdichte laag onder underlayment, is dit nodig? - Dichtschuimen, afplakken,evt. Afkitten randen en openingen voor de luchtdichtheid. - Vlak maken bouwmuur voor plaatsen randprofielen - Er dient een op maat gemaakte sparing te worden gemaakt voor de plaatsing van twee convectorputten bij de openslaande deuren in de woonkamer. - Er dient rekening gehouden worden met het aanwezige en om te leggen leidingwerk voor de convectorputten en de keuken. - Er dient rekening gehouden te worden met uiteraard de scheefstand, en daarnaast de schouw. - Tijdsduur project max. 3 weken. - Start uitvoer van de klus midden december '17 tot januari '18. - Het sloopwerk, het weghalen van de oude vloer en afvoeren van materialen valt niet onder de opdracht. - Het demonteren en terugplaatsen van de keuken valt niet onder de opdracht. - De aanschaf van de convectorputten valt niet onder de opdracht. Ook de aanleg in principe niet, maar dit kan in overleg als dit handig is. Wij horen graag of u bereid bent deze klus te klaren en ontvangen graag een onderbouwde prijsindicatie. Wij maken daarna graag een afspraak op locatie voor het inmeten en de definitieve offerte.

Douchecabine verwijderen en inloopdouche maken

Ik wil een oude douchecabine met geïntegreerde douchebak laten verwijderen en afvoeren. Daarna wil ik de afvoer laten aanpassen en de vloer laten betegelen, zodat er een glazen wand en douchedeur geplaatst kunnen worden. Ik heb nog geen materialen aangeschaft. Ik laat de klus hier graag even inmeten en ontvang daarna uw offerte.

Aanbouw/vernieuwing schuur aan garage

Wij willen aan onze garage een nieuwe aangebouwde schuur laten maken, met gebruikmaking van een deel van de fundering van de oude schuur. Wij hebben onze oude schuur, deels van hout en deels met bakstenen muren, reeds gesloopt. Er is al voor 15 % een fundering aanwezig en ook een stuk fundering al uitgegraven. Wij zoeken nu een vakman voor het graven en storten van de fundering, opmetselen van de buitenmuren en 2 tussenmuren, storten van een gewapende betonnen vloer en plaatsen van een nieuw dak. Dat doek moet in het verlengde van het garagedak worden gebouwd en sterk genoeg zijn voor het dragen van zonnepanelen. De totale afmeting is ongeveer 40 m². Ik ben in het bezit van een onprofessionele bouwtekening. Ik laat de klus hier graag even helemaal inmeten en ontvang daarna uw offerte.

Kleine badkamer vernieuwen

Ik heb een oude kleine badkamer, die aan vernieuwing toe is. Ik wil het staande toilet laten vervangen door een inbouw toilet, de leidingen in de muren laten wegwerken en nieuwe tegels op de wanden en vloer. Verder wil ik een douchebak met wand laten plaatsen en een wastafelmeubel laten monteren. Ik wil een afspraak maken om de ruimte te laten inmeten en mij te laten adviseren. Ik ontvang daarna graag uw gedetailleerde offerte. Ik wil de klus begin volgend jaar laten uitvoeren.