Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor beton vloer repararen:

Beton vloer repararen

Ik heb een klein vloertje 3 m2 daar zitten 2 gaten in en die wil ik gerepareerd hebben en de vroeg weer netjes af laten werken. Ik hoor graag van jullie!
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor beton vloer repararen uit heel Nederland:

Akoestisch isoleren

Een aantal ruimtes van een escape room (500 m2) moeten geïsoleerd worden. Cellulose leek mij een goedkope oplossing. Het gaat om een aantal deelprojecten. - Nieuwe ruimte: Plafond, zijwand, achterwacht akoestisch isoleren. Hier wordt een spel gespeeld, met mogelijk luidruchtige spelers. - Ontvangstruimte escaperoom: Hier is veel beton te vinden, vloer, muren, plafond. Lastig een gesprek te voeren, hier zijn we op zoek naar geluidabsorptie om weerkaatsing te voorkomen. - Bestaande ruimte escapespel: Ook hier zit veel beton, eveneens geluidabsorptie.

VBI renovatievloer plaatsen

Betreft een huis uit 1920. In de woonkamer moet een houten vloer met kruipruimte vervangen worden door VBI renovatievloer 8.40 x 3.35 m. Hierna moet er beton gestort over de hele begane grond inclusief keuken en hal, waar nu tegels in liggen, zodat de hoogte over de hele begane grond gelijk word. Hierna vloerverwarming (aansluiting op warmtepomp) en daarna natuurstenen tegels over de gehele begane grond. De gehele begane grond is 10.40 x 5.30 m = 57 m2. Ik lever zelf de natuurstenen tegels aan en voer materialen af.

Autowasplaats aanleggen

Voor onze nieuwe vestiging (omgeving Leiden) willen wij inpandig een autowasplaats laten aanleggen. De vloer moet vloeistofdicht worden en er moet een waterkering ( +/- 5 cm hoog x 6 en x8 ) gemaakt worden. Slibput voor max 15 wassingen per dag en aangsloten worden op het riool. Huidige vloer is van beton.

Vloer aansmeren

Ik zoek een betonstorter die in mijn garage ongeveer 2.1 m3 aan beton kan storten. Ik wil dat het gevlinderd beton is. De totale diepte is ongeveer 17 cm, maar als onderlaag gebruiken we tempex. De garage bevindt zich op de begane grond en is goed bereikbaar.

Terras met bitumen uitvlakken

Ik heb een buitenruimte op de begane grond van ongeveer 16 m2. De ondergrond is beton afgedekt met bitumen. Er zijn 4 afvoerpunten, de vloer moet geëgaliseerd worden worden zodat het regenwater naar de putten loopt. Vervolgens moet er een tegelvloer aangelegd worden met ruimte onder de tegels voor waterafvoer. Wie kan ons hierbij helpen?

Vloeren egaliseren en betegelen

Ik ben op zoek naar iemand die onze gehele benedenverdieping kan egaliseren. De oude vloer is reeds verwijderd, er ligt alleen nog beton. Het gaat om 120m2 verschillende ruimtes. Dorpels reeds verwijderd. Graag zou ik vernemen wat hier de kosten voor zijn en op wat voor termijn dit zou kunnen. Ook zoek ik een tegelzetter om de vloer erna te betegelen met een 90x90cm tegel. Is dit ook iets wat via u kan? Alles liefst nog in augustus of begin september. Ik verneem het graag,

Verwarming installeren

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 60 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Betreft woonhuis met bouwjaar 1981. Hoekwoning, beton spouwmuren, betonnen vloer met cement dekvloer. Gaat om woonkamer, keuken, hal en toilet. Totaal oppervlakte ongeveer 60 vierkante meter. Gebruiksklaar opleveren

PVC vloer leggen

Wij willen graag een pvc vloer laten leggen in zowel woonkamer/keuken als Hal. Totaal +/- 57m2. Het gaat om het leggen over een tegelvloer heen. Deze ligt in beton dus uithalen is geen optie. Voordeel hiervan is dat het wel een vlakke vloer is. Daarnaast zullen er op +/- 10 plekken uitsparingen gemaakt moeten worden voor de luchtverwarming en om/onder de trap door. Soort PVC is nog niet gekozen, dus gezien er misschien een extra soort isolatie onder moet om de voegen van de tegelvloer weg te werken. Het werk moet plaatsvinden op de begane grond.

Fundering en vloer voor uitbouw

Wij zijn bezig met een uitbouw aan de achterzijde. De palen zijn al geslagen. Er dient alleen een fundering en een vloer gestort te worden van beton. De oppervlakte is ongeveer 4 bij 6 meter.

Zwembad pleisteren

Zwembad waterdicht stucen (zowel de wanden als de vloer). Deze is gemaakt van betonblokken. De afmeting is 3 bij 2 meter en 1,80 meter diep. En indien de beton blokken niet goed genoeg zijn, dient er extra beton gestort te worden. Dit ook graag meenemen in de offerte. Begin september kan de klus van start gaan.

Partners

Partners van Casius