Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Utrecht of directe omgeving.

8100 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: de vloer van een kerk renoveren, granitovloer met zwarte rand, zandcement storten vloer met isolatie, egaliseren en een gietvloer aanbrengen, zandcement over vloerverwarming, noorse leisteen vloer, vloer egaliseren op vloerverwarming, pS-renovatievloer Droog Rc=5,2 Begane grond installeren, egaliseren schuin aflopende vloer, beton storten voor zwembad vloer, egaliseren + laminaat leggen, laminaat leveren en leggen, 130 m2, lekkage vloerverwarming, waterschade keuken laminaat, woonbeton op zandcementvloer aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Utrecht:

Jatoba vloer reinigen en hardwax aanbrengen 91 m2

In Mei willen wij onze Jatoba vloer op laten knappen. We dachten aan reinigen en opnieuw in de hardwax zetten. Volgens mij is schuren nog niet nodig? Bijgevoegd zijn wat foto’s van de vloer, waaronder waar de vloer lichter is geworden van kleur bij het raam en wat donkerder waar de vloer wat verder van het raam zit. Ook een van een vlek veroorzaakt door kots van een kat, verdwijnt dit met reinigen en hardwax? Op een paar plaatsen is een klem nodig om de planken aan te laten sluiten. Het appartement is ca 91m2 en heeft 2 slaapkamers, en zal leeg zijn.

Zwevende vloer plaatsen

De oppervlakte is 107 vierkante meter We willen een kliklaminaat Pvc laminaat en een zwevende vloer Graag kosten mbt leggen

Spoedklus leggen 30 m2 visgraat lamelparket

Het betreft het leggen van ca 30 m2 visgraat vloer (duoplank) in onze jaren 30 woonkamer. Bij voorkeur start ergens volgende week. Er hoeft vooraf niets verwijderd te worden.

Cement dekvloer in berging aanbrengen (18m2)

Ik heb een berging naast mijn huis, gebouwd op betonnen fundatie plaat en deze is niet geheel egaal. Ik wil graag cementdekvloer aanbrengen, zodat vloer egaal is voordat ik de berging in gebruik neem. Afmetingen zijn 3 meter bij 6 meter. Dikte van vloer maakt mij niet veel uit, mag 3 cm zijn. Parkeren is zeer makkelijk.

Cementdekvloeren aanbrengen twee verdiepingen (400 m2)

Kalkcement dekvloeren aanbrengen. Totaal 400 m2 gem. Verdeeld over 2 verdiepingen. Op de begane grond hebben we niet veel hoogte (ivm deuren)\ Op de verdieping komt voerverwarming. Dat wordt binnenkort aangelegd. Daarna moeten de dekvloeren er op. Gaat om adres in Utrecht. Bij voorkeur uit te voeren in eerste of tweede week april 2020.

Klikpvc leggen

Het zou gaan om het leggen van ongeveer 70m2, De keuken (5m2) is potentieel een uitdaging omdat die een halve cm hoger ligt. Die zou eigenlijk uitgefreesd of verder uitgebikt moeten worden (zie foto Er komt klik pvc op te liggen, die is al besteld. De huidige staat van de vloer: Het is helaas wel al op korte termijn, ik zou de vloer graag uiterlijk de week van de 24ste willen laten leggen is daar een mogelijkheid voor? Het gaat om een appartement op de vijfde verdieping dat leegstaat (zie ook foto's)

Laminaat leggen

Ik ben op zoek naar iemand die 34 m2 laminaat samen met de ondervloer wil verwijderen, de hoge MDF plinten moeten ook losgemaakt (is geplakt aan de muur) worden en verwijdert worden. Daarna moet er 34 m2 ondervloer,laminaat worden geplaatst en uiteindelijk 14 meter aan hoge plinten geplakt worden. oUDE VLOER HAALT ZELF WEG

Laminaat leggen in de gang

Ik zou graag laminaat willen laten leggen in de gang. De afmeting van de gang is ongeveer 10 m2. Ik woon in een appartement op de 2e verdieping. Er hoeft niets vooraf te worden verwijderd.

Scheef aflopende vloer egaliseren recht maken

De houten vloer in de woning van 34m2 loopt scheef af. Wij willen dit graag egaliseren. Er ligt nu vinyl, die willen we ook veranderen naar laminaat.

(Deels) vervangen van houten balken in kruipruimte

De houtenvloerbalken in de kruipruimte zijn deels aan vervangen/ restoratie toe. Het gaat om in een woning in Utrecht van ong. 1900. Bouwtechnische keuring is op aanvraag beschikbaar.

Laminaat plaatsen

Ik wil graag laminaat laten plaatsen in nieuwbouw appartement van 70 vierkante meter. Er ligt vloerverwarming. Graag Engelssprekende verkoper.

Laminaat leggen in het volledige appartement

Ik wil graag een laminaatvloer inclusief ondervloer en plinten laten aanleggen in mijn appartement. Het appartement is ongeveer 40 m2 groot, en bestaat uit een woonkamer/keuken, hal en slaapkamer (dus 2 kamers en 1 hal). Het moet doorlopend laminaat worden naar alle ruimtes. Ik heb nog niks aangeschaft. Het appartement is momenteel gemeubileerd. Graag wil ik dit komende weekend doen, za 21e of zo 22e. Ik help mee met meubels verschuiven, laminaat leggen en oude laminaat weggooien.

Fermacell vloer laten aanleggen

Ik wil graag Fermacell vloeren laten leggen. het gaat om 54 m2, doorlopend naar alle kamers. Er ligt geen vloer, alleen oude houten planken. Wat erop zat is al weg. De vloer zou eerst uitgevlakt moeten worden en waterpas gemaakt worden met een droogbouw systeem. We hebben geen vloerverwarming. Graag apart specificeren wat de kosten zijn voor het materiaal. Ik ben zo spoedig mogelijk opzoek naar een vakman. Het zou op 7-8 januari kunnen en anders in de tweede of derde week van januari.

Laminaat leggen

Heb een nieuwe woning toegewezen gekregen. Wil graag voor 30 m2 laminaat laten leggen. Komt mogelijk nog een extra verdieping bij.

Vbi renovatievloer plaatsen

Mijn houten vloer in een souterrain heeft vochtschade. Ik ben benieuwd of hier een renovatievloer geplaatst kan worden. De grootte is 19 m2. Op dit moment is de houtenvloer weggehaald, de houtensteunbalken zitten er nog. Eronder zit een kruipruimte van 20 cm.

Beschadigd laminaat herstellen

Door lekkage van een radiator is er waterschade ontstaan aan het laminaat in dat deel van de kamer. De totale kamer is ongeveer 38m2, het deel waar schade is is ongeveer 5m2 (3*1,5m). In de hoek waar de lekkage is, is het (lichtgrijze) laminaat helemaal roestachtig verkleurd, elders is het opgebold. Graag een offerte voor het herstellen van deze schade. Gaat om een verzekeringskwestie.

Balkon coating aanbrengen

Op het balkon zitten haarscheurtjes in het beton, wat betonrot kan veroorzaken. Hier wil ik een scheur overbruggende anti slip coating op laten aanbrengen. Afmeting balkon: 740 bij 5400 mm.

Laminaat en ondervloer laten leggen

Laminaat laten leggen in keuken en en washok totaal ruimte van 18 vierkante meter en nieuwe ondervloer. Het 2 jaar oude laminaat en ondervloer moeten vervangen worden deze zijn beschadigd ivm lekkage van de wasmachine in deze ruimte.

Laminaatvloer herstellen

Ik wil graag een herstelofferte ontvangen. Vloer is beschadigd door waterschade en denk dat heel het huis hersteld moet worden. Gaat om 70m2 totaal doorlopende laminaat. Toilet en douche zijn al voorzien. Als vervangend laminaat zou ik graag een Licht bruin prijs kwaliteit verhouding terug zien.

Rotte vloerbalken vervangen en vloer isoleren

Er zijn 7 of meer balken gedeeltelijk rot (bruinrot) op de begane grond van onze woonkamer (10,9 x 4 meter). Bouwjaar 1906. De ruimte eronder is goed toegankelijk middels een aardige kruipruimte. Ook willen wij de vloer isoleren.

Laminaat voor de verzekering

Ik wil graag in de woonkamer 30 m2 laminaat laten leggen. Ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen.

Gietvloer badkamer

We zijn op dit moment bezig met onze badkamer te verbouwen. Er ligt nu een nieuwe cement vloer in maar willen hier nog een witte (Ral 9016) gietvloer overheen. Het gaat om in totaal ongeveer 5m2. Graag zoeken wij een partij die dit op korte termijn kan doen.

Laminaat leggen in de woonkamer en de hal

We want to change the current floors from the living room and hallway. The total surface is approximately 30 m2. We want a quotation for materials and installation of the new flooring. The price range for the hard wood floor would preferably not higher than EUR 30-45/m2. Looking forward to hearing from you soon.

Laminaat herstellen na waterschade

Door lekkage in de vriezer is er water onder het laminaat gekomen. Zowel de ondervloer als het laminaat moet deels worden vervangen, mocht er nog water liggen moet dit uiteraard ook worden gedroogd. Betreft een stukje van 3x3 m in de keuken. Graag de prijs incl. montage en btw. De prijs is geen probleem, als het maar vakkundig wordt gedaan. Graag offerte even mailen.

Laminaatvloer laten leggen en egaliseren woonkamer

Ik heb 60 m2 aan woonoppervlak waar ik graag een laminaatvloer in wil laten leggen, het gaat het om de woonkamer (17 m2) slaapkamer (15 m2), slaapkamer (13 m2), slaapkamer (8 m2) en gang. Graag zou ik ook de woonkamer laten egaliseren. Er zit een streep door de woonkamer, hierdoor zitten er scheuren in de vloer. Het is niet veel hoger dan de rest van de vloer, maar het is toch een soort heuveltje (5 mm hoger dan de rest dan de vloer). De vloer is van beton.