Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Utrecht of directe omgeving.

8115 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: cementdekvloeren leggen voor 16 woningen, broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, zandcement vloer storten, gietvloer aanbrengen, vloeren en verwarming nieuwbouw aanleggen, kunststof gietvloer aanbrengen, gehele vloer plaatsen inclusief vloerverwarming, beton storten en tegels, graniet vloer, granieten gietvloer leggen, vloer fundering storten en afvlinderen voor buitenverblijf, nieuwe vloer of renovatie na waterschade, vloer leggen in nieuw appartement, plavuizen vloer laten leggen, uitbouw garagevloer storten, een betonnen vloer storten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Utrecht:

Granieten vloer aanleggen

Mijn huis is uit ca 1900. Op de beletage (boven het souterrain) ligt een nu een houten vloer op de originele houten ondervloer. Ik wil graag in de gang, keuken en het toilet een granieten vloer, het liefst over mijn houten vloer heen als dat kan. Het gaat om een oppervlakte van 100 m2.

Remove old floor and place new floor

Sleuteloverdracht is 01-10-2020. Daarna zo spoedig mogelijk de tegelvloer begane grond verwijderen, afvoeren en egaliseren met zandcementdekvloer en laminaat leggen. Er ligt vloerverwarming. Het gaat om circa 43 m2. Zie foto. We would like to remove tiles from our floor and place laminaat on the floor. Our floor has floor heating. The floor area is approximately 43 m2. Please see attached picture of existing floor.

Vloer eruit halen en nieuwe leggen plus reparatie

14m2 parket vloer laten leggen en de oude eruit halen en af voeren. Daarnaast 4m2 visgraat reparatie Betreft waterschade, de verzekeraar vergoed.

Houten vloer schuren

Ik wil graag onze houten vloer laten schuren en lakken (vloerdelen) in de woonkamer/keuken van circa 8-10 m bij 4-5 m. Op welke termijn zou dit mogelijk zijn? Hoe lang duurt een dergelijke klus incl. opdrogen?

Laminaat leggen

Ik wil in 3 ruimtes laminaat laten leggen incl ondervloer en plinten. Het gaat in totaal om circa 11 m2. 2 ruimten met dezelfde soort laminaat 1 ruimte met een ander soort laminaat. De ruimtes zijn 2 x gang/overloop 1 x kleine kamer.

houten vloer (planken) renoveren

Ik wil graag een oude houten vloer (planken met lak) in Utrecht laten renoveren tussen 15 en 22 augustus 2020. Het zijn in totaal ongeveer 48 m2 (26,5 woonkamer en 3 keuken; op de eerste verdieping 13,5 werkamer end 5 overloop). Ik hoor graag advies over de voordelen of nadelen van lak en olie.

Parket met folie verwarming leggen gehele benedenverdieping

Wij willen in ons huis de hele benedenvloer het oude laminaat vervangen door een nieuwe met laminaatverwarming / folie verwarming (inclusief toilet) We zoeken iemand daar ervaring mee heeft of de uitdaging wil aangaan.

Speod! Vloer restaurant beoordelen herstellen

Beoordeling herstelwerkzaamheden ca. 9 m2 houten vloer. Het zou geweldig zijn als er morgen 3 juni iemand langs kan komen, dan ben ik er namelijk zelf ook.

36,6 m2 Terrazzo in woonkamer en hal

Wij willen in ons nieuwe huis (01 december 2020 ontvangen wij de sleutel) in de woonkamer en de hal terrazzo laten leggen, wat zijn daar de kosten van ?Oppervlakte tezamen is 36,6 m2.

Hal, keuken en badkamer authentieke terrazzo vloer

We hebben onlangs de woning gekocht en willen de hal en zo mogelijk ook de keuken en de badkamer voorzien van een authentieke terrazzo vloer. Het gaat in totaal om ongeveer 10 m2. We ontvangen graag een prijsopgave en een voorstel voor vervolgstappen. Op dit moment zit er een oude betonvloer op beide plekken.

Hal, toilet en badkamer voorzien van een granieten vloer

Wij willen in onze hal toilet en badkamer een granieten vloer laten leggen. Het gaat om een nieuwbouw huis met waarschijnlijk betonnen ondergrond met vloerverwarming. Het gaat om 7,1 - 5,5 en 1,3 m2. Ik wil dat dit één geheel is zonder te veel randen.

Vbi renovatievloer met vloerverwarming semi droog

Ik wil graag een nieuwe vloer in huis. Op de begane grond wil ik de woonkamer helemaal voorzien van een nieuwe VBI vloer semi-droog. Het gaat om 27 m2. Ik wil in de keuken (2,6 x 3,4) tegels aanleggen. Datzelfde geldt voor de hal (2,4 x 4,6 meter). In de woonkamer (27 m2) wil ik PVC vloer. Keuken, hal en toilet zijn betonnen broodjes, daar vloerverwarming infrezen. Op de VBI-vloer op de lewis platen ook graag vloerverwarming. Positie rood kruis is verdeler. Vloer is er al uit. Graag ook een nieuwe ondervloer aanleggen in de woonkamer. In de keuken is er al een betonnen ondervloer aanwezig.

Granito vloer laten leggen

Wij willen graag een granitovloer laten leggen in de gang en in de keuken en mogelijk in het toilet. Bij voorkeur grijs met een zwarte rand. Het gaat in totaal om ca 12 m2 en de ondergrond is van hout. Kunt u globaal aangeven aan welke prijs we moeten denken en of u daar op korte termijn tijd voor heeft? Bij voorkeur dank voor uw reactie, met vriendelijke groet Bob-Jan Smid, Utrecht

Visgraat lamelparket vloer leggen

Ik wil graag in de woonkamer en keuken, van 37m2, een lamelparket vloer laten leggen. In totaal 18 mm dik. De ondervloer kunnen we zelf leggen. De vloer kopen we zelf. Graag zouden we een bis in de vloer willen.

Terrazzo vloer in hal en toilet

Ik ben benieuwd naar de kosten van het laten leggen van een Terrazzo vloer in de gang en toilet. Bij elkaar ongeveer 6m2. Dan zou ik graag de jaren 30 look willen, dus zwarte band aan de buitenkant/langs de muren met in het midden grijs/wit/zwart en eventueel nog een zwart wit geblokte sierband tussen die kleuren.

Vloerbalken vervangen op de begane grond

Op 20 april heb ik een bouwtechnische keuring uit laten voeren i.v.m. de verkoop van mijn huis. De vloer van mijn slaapkamer op de begane grond is wat verzakt. Uit dit onderzoek blijkt dat de drie houten balken bij de oplegging rot zijn. Ook het vloerbeschot is aangetast. Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen en vervangen van de 3 balken en het beschot. De ruimte is circa 2.90x 2.45. Herstel kan vanaf de bovenkant uitgevoerd worden, want de vloer mag er in zijn geheel uit. Ook hoor ik graag op welke termijn deze klus uitgevoerd kan worden en wat de lengte van deze klus is. Ik wil graag dat deze klus zo spoedig mogelijk uitgevoerd wordt.

Houten vloeren schuren

Op de begane grond wil ik in de woonkamer (28m2) en op de 1e verdieping in een kleine kamer (7m2) de houten plankenvloer (zie foto) met V-groef laten schuren, zodat ik het zelf daarna kan behandelen. Ik zoek een vloerenbedrijf die dit voor mij kan uitvoeren.

Granito vloer leggen in de badkamer

Wij zijn bezig met plannen voor het verbouwen van de badkamer. We zouden graag willen weten wat de kosten zijn voor het laten aanleggen van een granito vloer. Kunt u ook aangeven wat de doorlooptijd van dit aanleggen is en of jullie garantie geven op de vloer? De oppervlakte is ongeveer 5 m2, het is een redelijk rechthoekige ruimte met een nis. We hebben een inloopdouche waarbij de vloer dus gewoon doorloopt. (geen douchebak dus)

Gietvloer +- 250 m2

Het gaat om ongeveer 250 m2 gietvloer. Op dit moment ligt er een vloerverwarming in, daaronder een betonnen vloer. Als het goed is moet er een nieuwe gietvloer komen. Ik laat graag een vakman langskomen om de situatie in te schatten.

Laminaatvloer (en ondervloer) leggen in appartement

Ik heb een appartement in Leiden op het oog (98m2 inclusief badkamer en toilet) en wil graag weten of het mogelijk is om een vloer te laten leggen in de periode 22-26 april 2020 en hoeveel dit gaat kosten. Het is op dit moment een betonnenvloer. Graag inclusief het materiaal.

Leggen laminaat en ondervloer

In mijn nieuwe appartement wil ik een ondervloer + laminaat leggen. Deze heb ik reeds besteld. Het gaat om 3 kamers en een hal van in totaal 45m2. Ik heb 50m2 aan vloer besteld. Het opgeleverde appartement heeft een betonnvloer.

Jatoba vloer reinigen en hardwax aanbrengen 91 m2

In Mei willen wij onze Jatoba vloer op laten knappen. We dachten aan reinigen en opnieuw in de hardwax zetten. Volgens mij is schuren nog niet nodig? Bijgevoegd zijn wat foto’s van de vloer, waaronder waar de vloer lichter is geworden van kleur bij het raam en wat donkerder waar de vloer wat verder van het raam zit. Ook een van een vlek veroorzaakt door kots van een kat, verdwijnt dit met reinigen en hardwax? Op een paar plaatsen is een klem nodig om de planken aan te laten sluiten. Het appartement is ca 91m2 en heeft 2 slaapkamers, en zal leeg zijn.

Zwevende vloer plaatsen

De oppervlakte is 107 vierkante meter We willen een kliklaminaat Pvc laminaat en een zwevende vloer Graag kosten mbt leggen

Spoedklus leggen 30 m2 visgraat lamelparket

Het betreft het leggen van ca 30 m2 visgraat vloer (duoplank) in onze jaren 30 woonkamer. Bij voorkeur start ergens volgende week. Er hoeft vooraf niets verwijderd te worden.

Cement dekvloer in berging aanbrengen (18m2)

Ik heb een berging naast mijn huis, gebouwd op betonnen fundatie plaat en deze is niet geheel egaal. Ik wil graag cementdekvloer aanbrengen, zodat vloer egaal is voordat ik de berging in gebruik neem. Afmetingen zijn 3 meter bij 6 meter. Dikte van vloer maakt mij niet veel uit, mag 3 cm zijn. Parkeren is zeer makkelijk.