Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Utrecht of directe omgeving.

8116 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: fermacell vloer aan laten leggen, anhydrietvloer aanbrengen / storten, vloerverwarming plaatsen en nieuwe tegelvloer leggen, pVC vloer en ondervloer leggen, gietvloer van anhydriet plaatsen, linoleum vloer vervangen, betonvloer storten en afwerken, linoleum egaliseren en bekleden, egaline aanbrengen op de kantoorvloer, vloer van schuimbeton aanbrengen, betonvloer voor tuinhuis storten, cementdekvloer storten en vlinderen, beuken visgraat parket leggen, linoleumvloer leggen, vloerverwarming en vloertegels aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Utrecht:

Laminaat leggen

Laminaat leggen. Laminaat heb ik al. Andere benodigdheden nog aan te schaffen. Svp mailen ipv bellen.

Plinten plakken en kitten

We hebben al plinten (9010) van 9 cm aangeschaft. Deze moeten nog gelijmd en gekit worden. We hebben ook lijm gekocht. We zoeken een partij voor het plaatsen van de plinten. Het gaat om ongeveer 77 meter aan plinten.

Granitovloer in hal en gang herstellen

Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor het herstellen van een 'Granitovloer' in de hal en gang van een jaren '30 woning in Utrecht. In de gang ook reparatie van een behoorlijke scheur. Hal circa 3.40 m2 en gang 2 m2.

Beschadigd laminaat vervangen

Als gevolg van waterschade is er laminaat beschadigd aan ons huis. Er is maar een klein deel beschadigd, maar aangezien het laminaat helemaal doorgelegd is in alle slaapkamers, moet het geheel vervangen worden. Ik zou graag een offerte ontvangen waarin gespecificeerd staat wat de kosten zijn voor het verwijderen en opnieuw leggen van het laminaat, inclusief een ondervloer en plinten. Wij wonen zelf momenteel in het buitenland, dus communicatie graag per mail.

Witte plinten laten monteren

Ik wil in een woning van 55 m2 graag witte plinten laten monteren.

Laminaat leggen op bovenverdieping

Laminaat dat in de woonkamer lag op de bovenverdieping in twee slaapkamers en de overloop leggen. Afwerken met plinten en twee deuren inkorten. Totaal circa 25 m2. Uitvoeren tussen 25 en 29 juni

PVC vloer leggen

Ik wil een PVC vloer laten leggen. Het gaat om ongeveer 49 m2. De ondervloer moet geplaatst worden, de plinten niet.

Kliklaminaat laten leggen

Ik wil 17 m2 kliklaminaat laten leggen in mijn kamer.

Laminaat leggen

Ik wil graag 55 m2 laminaat, ondervloer, staande en gedeeltelijk liggende plinten laten leggen in een benedenwoning met betonnen vloer. Ik heb alle materialen in huis, het laminaat is vanaf woensdag 16 mei geacclimatiseerd. Ik zou het graag zo spoedig mogelijk vanaf die datum laten leggen.

Parketvloer aanhelen in de keuken

De keuken wordt verbouwd en krijgt een andere indeling. Er komt een stuk vrij van circa 1 m2 waar momenteel geen parket ligt. Dit dient aangelegd te worden. Hierbij kan gebruik gemaakt worden van een stuk parket dat na verbouwing beschikbaar wordt. Ook de plint kan verplaatst worden (zie foto). Het gaat om een eikenhouten lamelparketvloer die (voor zover bekend) niet verlijmd is. Deze klus dient uitgevoerd te worden wanneer de oude keuken reeds verwijderd is en de nieuwe keuken nog geplaatst moet worden. Tussen 21 mei en 23 mei. Eventueel zijn er nog een aantal planken in onze woning die niet heel netjes liggen die de vakman zou kunnen corrigeren.

Advies, verbeteren en kieren aantikken vloer

We hebben een oude houten vloer en er is veel ruimte tussen de vloerdelen. Het zijn oude vloerdelen en die willen we graag beter op elkaar laten aansluiten. We willen graag een goed advies, omdat er ook redelijk wat vering zit in de vloer. Het gaat om een vloer van 27 m2 (en mogelijk meer voor alle slaapkamers). De vakman kan het beste langskomen om zelf de vloer en de vloerdelen te zien. Mogelijk ook voor de slaapkamers waar ook deze houten vloerdelen liggen.

Laminaat vervangen in gang en kinderkamer

Ik wil graag laminaat leggen voor 25 m2 voor de gang en kinderkamer. Tevens moet laminaat in de gang en kinderkamer verwijderd worden, dus arbeidskosten voor het verwijderen en leggen.

Offerte voor waterschade laminaat

Door waterschade wil ik mijn laminaat laten herstellen. Helaas loopt het laminaat op deze verdieping door en zou het vervangen moeten worden (40 m2). De verzekeraar wilt graag een offerte ontvangen. Kunt u een offerte maken waarin de volgende werkzaamheden staan vermeld: - eraf halen en afvoeren van het oude laminaat - leggen van 40m2 laminaat inclusief plakplinten - oude gordijnen eraf halen en nieuwe gordijnen opnieuw bevestigen Mogelijk ben ik nog iets vergeten wat hierbij hoort, maar hopelijk kunt u een totaalbeeld schetsen.

Laminaat in de kamer en op de overloop leggen

Ik wil laminaat laten leggen in de kamer van 3,65 x 2,10 meter en overloop 2 x 1,2 meter.

Vloer leggen met plakplinten

Ik wil laminaat laten leggen in een kamer die ongeveer 196 cm bij 285 cm is. Hierbij moeten ook de ondervloer en plakplinten gelegd worden. Verder moet deze installatie zo snel mogelijk uitgevoerd worden (binnen 6 tot 10 werkdagen).

In kamer en overloop laminaat leggen

Leggen van laminaatvloer in kleine kamer (3,65 * 2,1) en op overloop. Plus afwerking en plinten bevestigen.

Houten vloer met kieren aantikken

Graag wil ik de houten vloer in onze woonkamer en keuken (totaal 39 m2), beide gelegen op de 1e verdieping, laten aantikken zowel in de lengte als in de breedte. Er zitten her en der ook gaten in het hout die ik graag op zou wil laten vullen. Ik zie een offerte graag tegemoet.

Flexxfloor leggen in de keuken, gang en toilet

Ik wil het liefst voor zaterdag 31 maart een vinyltegelvloer (Flexx Floor) laten leggen in mijn keuken, gang en toilet. Het gaat om ongeveer 15 vierkante meter.

Laminaat leggen

Door lekkage van de stadsverwarming is schade ontstaan aan een deel van mijn laminaat (Decomode Budapest van Praxis) in mijn woonkamer. Ik zoek iemand die dit kan helpen herstellen en die een offerte kan maken van de totale kosten. Het gaat dan om geheel of gedeeltelijk vervangen laminaatvloer, inclusief plakplinten (zonder ondervloer) van zo'n 50 m2. Hier moet nog wel een deel van verwijdert worden. Het werk zal door mijn inboedelverzekering betaald worden. Zij hebben niemand langs gestuurd dus ik kan niet goed inschatten om hoeveel werk het precies gaat. Er staat nu voor de tweede week op rij een droogmachine te draaien die hopelijk binnen nu en een week de betonnen ondervloer weer droogt.

Laminaat laten leggen

Ik wil laminaat laten leggen (plus ondervloer en plinten). Het zal in totaal om zo'n 25 vierkante meter gaan.

Hardhouten vloer aantikken en in de olie zetten

We willen graag de hardhouten vloer in onze woonkamer en de gang (ongeveer 52 m2) laten aantikken en in de olie laten zetten.

Vinyl laminaat op de vloer laten leggen

Ik wil graag 50 m2 vinyl laminaat leggen, door diverse kamers in het huis. Zodat het een mooi geheel vormt.

Vinyl leggen

Betreft 50 m2 vinyl laminaat leggen (Comfort Licht Eiken) inclusief sescys click vinyl ondervloer. De vloer komt in de woonkamer, hal, slaapkamer en keuken. Plinten plaats ik zelf, wel de vloer doorleggen. Graag ontvang ik een offerte.

PVC laminaat laten monteren

Ik wil graag PVC Laminaat aanschaffen bij de Gamma. Het gaat om het product PVC Combi Click. Op de site is alleen te zien wat de leg kosten zijn voor laminaat. Mijn aan u is wat de kosten voor het PVC laminaat is. Ik hoor graag van u!

Inmeten van een vloer

Ik overweeg een vloer via jullie aan te schaffen en deze door jullie te laten leggen. Kan iemand de vloer komen inmeten? Op welke termijn zou dat zijn en wat zouden de kosten zijn?