Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Rhenen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Rhenen heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Rhenen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Rhenen of directe omgeving.

130 klanten uit Rhenen bevelen een bij Casius in Rhenen aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Rhenen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: cement dekvloer gepleisterd, houten vloer vervangen door beton broodjes vloer, garagevloer van nieuwe toplaag voorzien, houten vloer vervangen door schuimbeton met vloerverwarming, flexxfloors click deluxe type Gobi laten leggen, schuimbeton fundering in ons oude huis, terrazzo vloer laten leggen, schuimbeton en anhydriet dekvloer aanbrengen, laminaat leggen, beneden vloer tegelen, vloerverwarming elektrisch aanleggen, lamelparketvloer schuren en lakken, infrezen vloerverwarming, parket schuren en behandelen, convectorput dichten en isoleren, houten plafond vloer verlagen en vervangen door moderne houten vloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Rhenen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Rhenen:

Parketvloer schuren en oliën of lakken

In augustus wil ik graag mijn woonkamer vloer (parket) laten schuren en olieen of lakken. De kleur is nog niet bekend. Het gaat om ongeveer 27m2.

Gietvloer aan laten brengen

Ik wil graag een offerte voor het leggen van gietvloer . Materiaal is aanwezig. Dus alleen het leggen. 56 m2 bgg

Cementdekvloer in een nieuwbouwwoning egaliseren

Op 13 oktober wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Wij willen op de hele beganegrondvloer een beton-ciré vloer laten aanbrengen. Voordat dat kan, moet de cementdekvloer van 115 m² eerst geëgaliseerd worden. We zoeken een bedrijf dat dit voor ons kan verzorgen op woensdag 25 oktober en ontvangen daarvoor graag uw offerte.

Benedenvloer van woning egaliseren

Het egaliseren van de gehele begane grond van een bestaande woning. Het is niet geheel vlak. Een dekvloer van 5 tot 6 cm dikte, want ik wil daarna PVC laten leggen. Het is in totaal ongeveer 80 m2.

Laminaat weghalen en leggen

Ik heb waterschade waardoor mijn laminaat is gaan krimpen. Het gaat om 42 m2 wat eruit moet. Graag ontvang ik een offerte voor de volgende werkzaamheden: Wat ook gebeuren moet is: - Oude laminaat eruit 42 m2; - Laminaat leggen 42 m2; - Ondervloer leggen 42 m2; - Plinten 38 meter. Al vast bedankt.

PVC-vloer in de hal laten leggen

Ik wil graag in de hal (ca. 8 vierkante meter) op mijn plavuizenvloer een nieuwe PVC vloer laten leggen. Een deel moet worden voorzien van een inloop (mat) gedeelte. Uitdagend is dat de vloer aansluit op natuursteen in de keuken en op parket in de woonkamer. Zorgvuldige en nette afwerking is de key. Materialen zijn nog niet aangeschaft. Graag offertes via email.

Parket vloer beuken schuren en lakken

Circa 45 m2 beuken parketvloer schuren en lakken of beitsen op de begane grond.

Vloeren behandelen met olie

Ik wil mijn eiken houten vloer opnieuw laten schuren en met white of grey wash laten behandelen en daarna oliën of lakken. De oppervlakte is ongeveer 50 m². De vloer is nog nooit geschuurd.

Tapijt door laminaat vervangen

Ik wil graag in de woonkamer en slaapkamer de vloerbedekking eruit laten halen en daarvoor laminaat laten leggen. Inclusief ondervloer en plinten. Laminaat is nog niet aanwezig en de afmetingen van de beide kamers zijn onbekend. Graag maak ik een afspraak met u om de mogelijkheden te bekijken en een offerte te laten maken.

Parketvloer renoveren in de woonkamer

Hierbij het verzoek tot uitbrengen van een offerte voor: - Het schuren van de parketvloer van de woonkamer 42m2 (beganegrond). - Naden dichtmaken. - Spijkers indrevelen en stoppen (indien nodig?). - leveren van 2 componenten olie en bijpassende plinten.

Complete laminaatvloer laten leggen

De werkzaamheden zijn als volgt: - Aluline ondervloer leggen - Laminaat leggen, ongeveer 30 m2 - Plinten plakken,hoge en lage plakplinten Het oude laminaat zou eventueel verwijderd mogen worden door de vakman. De kamer is waarschijnlijk niet helemaal leeg: een grote kast kan eenvoudig in 3 delen verdeeld worden, maar moet misschien verschoven worden De materialen zijn van de week door de Karwei gebracht.

Eiken lamelvloer leggen

Eiken lamellen vloer leggen, 26cm breed, ongeveer 85 m². Vloer koop ik zelf. Uitvoering waarschijnlijk eind volgende week of die week erop.

Laminaatvloer in appartement leggen

Graag wil ik weten hoeveel het gaat kosten om in een ruimte van 100 m2 laminaat te laten leggen. Laminaat met een brede plank. De woning is gelijkvloers en bestaat uit vijf ruimtes.

Vaste vloerbedekking leggen

Bestaande vloerbedekking moet in een werkkamer worden gelegd . De vloerbedekking is nauwelijks gebruikt , en is van het merk van besauw Gaat om een stuk van 4,5 bij 3,5 meter. Vloerbedekking aanwezig.

Leggen vloer eiken stroken, 65m2

Wij willen graag een eiken vloer, stroken, laten leggen in ons nieuwbouw appartement . Het gaat om een oppervlak van 65 m2 inclusief ondervloer. Nieuwe vloer en ondervloer aanwezig. De werkzaamheden dienen in de periode 2e helft augustus uitgevoerd te worden.

Schuren lakken parketvloer

Te schuren en te lakken vloer. Circa 30m2. Voorkeur voor matte afwerking in drie lagen.

Parketvloer (maple) schuren en lakken

Onze parketvloer in de huis/eetkamer, keuken en hal is aan een schuur en lakbeurt toe. De staat van de vloer is goed. Wel zitten er een aantal versleten plekken aan het oppervlak in de hal en keuken. De vloer is 9 jaar geleden gelegd en al een keer eerder geschuurd en gelakt. Het vloeroppervlak is ongeveer 30 m2. Graag ontvang ik uw offerte.

Leggen keukenvloer

Het leggen van tegels in de keuken, met aanleg van vloerverwarming (bijverwarming) oppervlakte plm 15 m2. Tegels kopen we zelf.

Het schuren en behandelen van een reeds ...

Het schuren en behandelen van een reeds liggende jatoba planken houten vloer in de woonkamer/hal/keuken van ongeveer 10 jaar oud, oppervlakte van ongeveer 45 vierkante meter.

Project winkel in Rhenen. Vloer ...

Project winkel in Rhenen. Vloer verwijderen en opnieuw leggen op een vlakke vloer, vinyl in een nader te bepalen kleur.

Het leggen van honingraat parket in ...

Het leggen van honingraat parket in nieuw te bouwen woning. Zowel de begane grondvloer als in de kelder. +/- 210m2

Egaliseren van harde vloer op niveau van ...

Egaliseren van harde vloer op niveau van de woonkamer. Egalisatie met cement.

Leggen van laminaat en ondervloer op ...

Leggen van laminaat en ondervloer op overloop, slaapkamers en zolder