Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor afwerken ruwe beton vloer:

Afwerken ruwe beton vloer

In mijn woning in Oudewater is recent een nieuwe beton vloer gestort. Dit is nu nog een ruwe betonvloer welke ik vlak afgewerkt wil hebben zodat er later laminaat overheen kan. De oppervlakte is 22 vierkante meter.
Onze klant uit Oudewater (Utrecht) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor afwerken ruwe beton vloer uit heel Nederland:

Raam door openslaande deuren vervangen

Wij zoeken een serieus klusbedrijf voor het vervangen van een raam door openslaande tuindeuren in een woning in Dordrecht. Het betreft een oud huis (1890) en wij willen enigermate het karakter van de woning behouden. Het betreft hier dus een maatwerk klus. Het te vervangen kozijn/raam zit in de achtermuur en heeft dubbel glas. De muur onder het raam moet worden weggebroken en er moeten nieuwe openslaande tuindeuren met veel glas (dubbel glas) geplaatst worden. Graag prijsopgave inclusief alle kosten (werk, materialen; hardhout, dubbelglas, beslag, scharnieren en eventuele extra kosten. Wij houden zoals zoveel mensen, niet van grote verrassingen achteraf. De werkzaamheden zijn inclusief: - Exact opmeten van kozijnen / ramen - Verwijderen van oude raam en kozijn - Plaatsen nieuwe (hard)houten deuren - Hang- en sluitwerk - Aanbrengen grondverf - Afwerken zijkanten Exclusief: - Schilderen van kozijnen Bijgaand een plattegrond van de woning met aanduiding waar het kozijn zit. Een ruwe inschatting van de maten is 3.20 x 1.50 cm In afwachting van uw reactie

Opbouw afwerken met stucwerk

Wij hebben een met gipsplaten afgewerkte opbouwkamer met een wand opp van circa 43 m2 en een plafond van 25 m2. In de gang een niet afgewerkte ruwe wand met opp van 10 m2. Wanden Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Voorzolder en trapgat afwerken

Ik ben op zoek naar een bedrijf voor het afwerken van mijn voorzolder en het trapgat. Het ruwe werk staat, maar de wanden moeten nog glad gestreken worden en naden moeten nog afgekit worden. Daarna moet alles geschilderd worden. Alles standaard wit, de balken in hoogglans. Eventueel wil ik in een later stadium de volgende zolderkamer laten afwerken. Ik laat het werk graag even bekijken en ontvang daarna uw offerte.

Spackspuitwerk in de keuken

Wij willen graag de keuken vernieuwen waarbij wanden bloot komen te liggen die niet (volledig) zijn afgewerkt. Graag willen wij deze op een voordelige manier laten afwerken. Wij zijn geïnteresseerd in spackspuiten voor de wanden en eventueel het plafond. De oppervlakte van de wanden in de keuken plus de kamer ernaast is naar ruwe schatting zo\'n 70m2. De oppervlakte van het plafond is zo\'n 50m2 (gelieve apart vermelden). Tevens hebben wij op de bovenste verdieping wat lekkage gehad wat wij ook graag zouden willen laten opknappen. De lekkage heeft een hoek aangetast waardoor een lelijke en poreuze plek is ontstaan. Deze vlek trekt over 1 wanden en een kleine rand langs het plafond. Alles bij elkaar zo'n 2 m2 aan schade. In verband met de verzekering hiervoor graag een aparte offerte. Wanden Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen)

Spackspuiten van wanden en plafond

Wij willen graag de keuken vernieuwen waarbij wanden bloot komen te liggen die niet (volledig) zijn afgewerkt. Graag willen wij deze op een voordelige manier laten afwerken. Wij zijn geïnteresseerd in spackspuiten voor de wanden en eventueel het plafond. De oppervlakte van de wanden in de keuken plus de kamer ernaast is naar ruwe schatting zo'n 70 m2. De oppervlakte van het plafond is zo'n 50 m2 (gelieve apart vermelden). Tevens hebben wij op de bovenste verdieping wat lekkage gehad wat wij ook graag zouden willen laten opknappen. De lekkage heeft een hoek aangetast waardoor een lelijke en poreuze plek is ontstaan. Deze vlek trekt over 1 wand en een kleine rand langs het plafond. Alles bij elkaar zo'n 2 m2 aan schade. In verband met de verzekering hiervoor graag een aparte offerte.

Zolder afwerken na dakkapel plaatsing

In verband met plaatsing van dakkapel van 4.40 meter schuiven de knieschotten naar voren en komt er ruwe betonvloer vrij. Dit moet waterpas worden aangeheeld met cement.

Schoonmetselwerk stucen of spackspuiten

Ik wil graag in een grote trappenhal het schoonmetselwerk glad laten afwerken met stucwerk of spackspuitwerk. Ruwe inschatting denk ik ergens rond 140 m2. Het betreft een grote, vrijstaande villa. Wij krijgen de sleutel over een maand dus willen de werkzaamheden met 4-6 weken laten uitvoeren.

Wanden en plafond in keuken stuken

Wij gaan onze keuken renoveren. De wandtegels worden verwijderd. Daarna willen wij de nog ruwe wanden laten stuken. Het gaat om ongeveer 35 m². We weten nog niet zeker of dit glad pleisterwerk moet worden of schuurwerk. Verder willen wij het plafond van 15 m² laten glad pleisteren. Er zitten gipsplaten op. De naden tussen de platen zullen wij zelf met band afwerken. Wij ontvangen graag een prijsopgave.

Kitten van de badkamer

Kitten van nieuwe badkamer. Badkamer is 2,8 bij 2,1 bij 2,6 met bad, douche, wc (met reservoir 0,8 bij 0,8) met wastafel. Raamkozijn is +/- 2 bij 1. Geschatte aantal meters is 60. Ruwe schatting van klus. Het gaat om afwerken en waterdicht maken van de badkamer.

Spackspuiten van muren op de begane grond

Eind mei krijgen wij de sleutel van ons nieuwbouwhuis, wij willen hier graag de muren laten spack-spuiten in een wit-tint. (Exacte kleur en structuur nog niet bekend) Het zou in ieder geval gaan om de woonkamer met open keuken + de gang beneden. (+/- 80m2) Boven zijn we nog niet helemaal uit, maar wellicht willen we daar ook een deel laten spack-spuiten. De 2 wanden achter de keuken zouden wij graag compleet glad afgewerkt hebben waarna wij deze zelf in de gewenste kleur kunnen overschilderen en vochtproof kunnen afwerken. Is dit ook mogelijk? In de bijlage is een tekening van de begane grond te vinden, hier staan ook de (ruwe) afmetingen in. De woning is 12,2m bij 4,85m. De hoogte van de ruimte is (volgens eerste tekeningen) 2,68m. Vloer afplakken is niet nodig, is nog ruw bet