Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor grindvloer laten leggen:

Grindvloer laten leggen

Het laten leggen van grindvloer. 45 m2. Momenteel tegelvloer met vloer verwarming eronder. Ik weet niet of dit eerst verwijderd moet worden?
Onze klant uit Nieuwegein (Utrecht) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grindvloer laten leggen uit heel Nederland:

Grindvloer leggen

Graag ontvang ik een offerte voor het leggen van een grindvloer, zwart met glitters erdoor, in de woonkamer. De oppervlakte is ongeveer 55 m2.

Grindvloer over plavuizen leggen

Het leggen van een grind vloer op een bestaande plavuizen vloer. Ongeveer 50 m2

Grindvloer leggen op vloerverwarming

In onze huiskamer en hal willen wij een grindvloer. Oppervlakte 42 m2. De vloer zal nieuw zijn, er komt vloerverwarming in.

Egaliseren en grindvloer leggen

Graag ontvang ik een offerte voor het egaliseren van mijn badkamervloer en het leggen van een grindvloer (ik neem dat dit hetzelfde is als wat elders steentapijt met een gesloten structuur wordt genoemd). Badkamer is slechts zo'n 2 bij 2 meter groot met 1 afvoerput en voorkeur voor het ingieten van een gootje. Voorkeur voor een zeer lichte / witte grindvloer.

Grindvloer of betonlook vloer leggen

Mijn zoon heeft een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1954 en we zijn daar nu aan het klussen. We hebben in de hal een laag tegels van de vloer afgehaald en daar ligt nog een laag onder. Zo hebben we de vloerhoogte ongeveer gelijk gemaakt met de cement dekvloer in de toiletruimte. We willen graag een offerte ontvangen voor het leggen van 5 m² grindvloer of betonlook vloerafwerking in de hal en toiletruimte. Als het mogelijk is willen we dezelfde afwerking op de achterwand van het toilet. We willen een afspraak maken om de klus te laten beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte.

Mozaïek parket verwijderen en grindvloer leggen

Grindvloer leggen gesloten oppvl. 50m2 met plinten en vloerverwarming. Oude mozaik parket moet verwijderd worden.

Grindvloer leggen in de keuken

Ik zou graag een offerte willen ontvangen van het laten leggen van een siergrindvloer in de keuken. Kan dit over de bestaande plavuizenvloer die er nu in ligt? Het betreft een vloeroppervlakte van 250 cm x 260 cm, maar dit is zonder de afmeting onder het keukenblad. Dat is namelijk niet meegenomen in de afmeting. Ik wil graag een offerte van totaalprijs. Dus eventueel ook extra coating leggen.

Grindvloer in de gang leggen

Het gaat om het laten leggen van een grindvloer in de gang, inclusief een luik voor de watermeter. De oppervlakte is plusminus 7 m2. Kunt u aangeven wat de kosten hiervan gaan worden?

Grindvloer leggen in woonkamer

Wij willen graag een grindvloer laten leggen in onze woonkamer, keuken en hal. Alles in 1 geheel. Bij elkaar ongeveer 45m2. Kunt u voor ons een richtprijs geven van het meest gangbare grind

Grindvloer leggen

Het laten leggen van een grindvloer. Het gaat totaal om 72 m2.

Partners

Partners van Casius