Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor cementdekvloer egaliseren:

Cementdekvloer egaliseren

Voor het leggen van een PVC-laminaat vloer willen wij graag een prijs ontvangen voor het egaliseren van een 4 weken oude cementdekvloer van 65 m2.
Onze klant uit Montfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor cementdekvloer egaliseren uit heel Nederland:

Bestaande cementdekvloer egaliseren

We willen een bestaande cement dekvloer egaliseren. Het gaat om 90 m2. De verwachting is dat het 4 -6 mm moet zijn. Er komt parket op. Nu ligt er een oude Bruynzeel parketlaag op gelijmd, wat ik zelf ga verwijderen.

Cementdekvloer egaliseren

Het egaliseren van een cement dekvloer van ongeveer 70 m2.

Cementdekvloer egaliseren

Betreft een nieuwbouwwoning. Cementdekvloer ligt er strak in, parketlegger wil graag werken op een vloer die is geëgaliseerd. Verloop cementdekvloer is maximaal 2 mm per 2 meter.

Cementdekvloer laten egaliseren

Ik wil een cementdekvloer van een nieuwbouwwoning laten egaliseren en de ingefreesde sleuven moeten gedicht worden. Het is ongeveer 55 m2.

Cementdekvloer egaliseren

Ik wil graag een prijsopgave voor het egaliseren van een cementdekvloer. Het gaat om ongeveer 40 m2.

Egaliseren van een cement dekvloer

Het laten egaliseren van een cementdekvloer nadat hier een vloerverwarming in is gefreesd. Het gaat om 55 m2.

Cementdekvloer in een nieuwbouwwoning egaliseren

Op 13 oktober wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Wij willen op de hele beganegrondvloer een beton-ciré vloer laten aanbrengen. Voordat dat kan, moet de cementdekvloer van 115 m² eerst geëgaliseerd worden. We zoeken een bedrijf dat dit voor ons kan verzorgen op woensdag 25 oktober en ontvangen daarvoor graag uw offerte.

Cementdekvloer egaliseren

Ik heb een ruimte van 21,8 m2 die geëgaliseerd moet worden ten behoeve van een PVC afwerkvloer. De cementvloer ligt er achterin goed in, de voorste 9 m2 in niet zo mooi gelegd.

Cementdekvloer klaarmaken voor een PVC-vloer

We hebben een nieuwbouwwoning waar we een pvc vloer in willen verlijmen. De vloer is al netjes en vlak. Maar voor betere hechting willen we hem laten egaliseren. Gaat om ongeveer 130 m2 en er is maar minimale dekking nodig. Daarna wordt de pcv vloer gelegd (hier hebben wij al iemand voor).

Tegelvloer verwijderen en nieuwe tegels leggen

Wij hebben een geschakelde eengezinswoning gekocht en willen daar rond 21 september naar toe verhuizen. Er ligt daar een tegelvloer van ongeveer 70 m² op de begane grond. Het gaat om grote tegels in de keuken/woonkamer en in de gang. Daaronder ligt vloerverwarming in een cementdekvloer. We willen de huidige tegels laten verwijderen en de ondergrond laten egaliseren. Daarna willen wij er keramische plavuizen van 60 x 60 cm laten leggen. De nieuwe tegels zullen aanwezig zijn. Er staan voor uw indruk foto's van het huis op Funda. Wij ontvangen graag een gedetailleerde offerte van bedrijven die in week 37 of 38 tijd hebben voor de totale klus. We horen vanwege de planning van onze verhuizing ook graag van u hoeveel dagen we niet op de vloer mogen lopen.

Partners

Partners van Casius