Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor cementdekvloer egaliseren:

Cementdekvloer egaliseren

Voor het leggen van een PVC-laminaat vloer willen wij graag een prijs ontvangen voor het egaliseren van een 4 weken oude cementdekvloer van 65 m2.
Onze klant uit Montfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor cementdekvloer egaliseren uit heel Nederland:

In cementdekvloer vloerverwarming frezen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: in cementdekvloer vloerverwarming frezen. Ontkoppelen radiatoren en egaliseren van vloer

Egaliseren van de vloer

Graag zou ik de cementdekvloer van de bovenverdieping laten egaliseren. Het zijn 3 slaapkamers en de hal. Het is in totaal circa 43,5 m2.

Egaliseren van een cementdekvloer

25 m2 egaliseren van de zolderverdieping tbv een zelfklevende pvc vloer.

Cementdekvloer egaliseren

In mijn woning (bestaande bouw) is de vloerverwarming gefreesd. Nu ben ik op zoek naar een vakman die de vloer kan afwerken. De sleuven moeten dicht gesmeerd/afgewerkt worden en er zitten enkele putjes in de vloer die ontstaan zijn bij het verwijderen van de oude tegelvloer. Op de vloer wordt uiteindelijk een PVC click vloer gelegd. Oppervlakte is circa 35 m2, alleen begane grond.

Cementdekvloer egaliseren

Er moet bij ons een 50 m2 worden voorzien van een cementdekvloer en een egaline laag. De vloer wordt nadien voor 70% van PVC (lijmen) voorzien en 30% komt een PU gietvloer op. De vloer mag dus niet barsten nadien. Graag een gespecificeerde offerte.

Egaliseren van de cementdekvloer

Klaar maken van vloer voor het gebruik van gietvloer nieuwbouw woning 128 m2.

Bestaande cementdekvloer egaliseren

We willen een bestaande cement dekvloer egaliseren. Het gaat om 90 m2. De verwachting is dat het 4 -6 mm moet zijn. Er komt parket op. Nu ligt er een oude Bruynzeel parketlaag op gelijmd, wat ik zelf ga verwijderen.

Cementdekvloer egaliseren

Het egaliseren van een cement dekvloer van ongeveer 70 m2.

Cementdekvloer egaliseren

Betreft een nieuwbouwwoning. Cementdekvloer ligt er strak in, parketlegger wil graag werken op een vloer die is geëgaliseerd. Verloop cementdekvloer is maximaal 2 mm per 2 meter.

Cementdekvloer laten egaliseren

Ik wil een cementdekvloer van een nieuwbouwwoning laten egaliseren en de ingefreesde sleuven moeten gedicht worden. Het is ongeveer 55 m2.

Partners

Partners van Casius