Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaatvloer leggen:

Laminaatvloer leggen

Wij hebben een nieuwe quickstep laminaat vloer besteld voor onze beneden verdieping wij zijn benieuwd wat dit gaat kosten om te laten leggen? Dit gaat dan om ondervloer, laminaat en plakplinten. Vloeroppervlak: 43 m2 Aantal meters plint:±36 m Ik hoop snel van u te horen!
Onze klant uit Maarssen (Utrecht) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaatvloer leggen uit heel Nederland:

Laminaatvloer laten leggen

Graag zouden wij een offerte willen ontvangen voor het verwijderen, afvoeren en vervangen van 10m2 kliklaminaat. Ik beschik inmiddels over het materiaal.

Laminaatvloer leggen

Ik wil graag een laminaat vloer laten leggen van 42 m2. Huidige vloer haal ik er zelf uit.

Laminaatvloer of parketvloer laten leggen

I would like to renew the parketvloer (or perhaps laminaat?) in one room at my appartment, walls also. The surface is around 4 m2 and when you add walls I think It is about 20 m2 in total. I also would like you to perform finishings, like "plinten". notes: * I haven't purchase the material(s) so please kindly include the item prices in your offer. * walls and floor still have the old parket so you also need to remove them before start laying the new product. * some parts of the walls might have molds because of a water lekage.

Vloerverwarming aanleggen

Ik heb een PVC vloer gekocht. Daaronder wil ik vloerverwarming dat aangesloten kan worden op stadsverwarming. De oude laminaatvloer wordt eruit gesloopt, als ook de ondervloer. Vloerverwarming leggen in de huiskamer en de gang van de hal, ongeveer 49 m2. Het afdoppen van de radiatoren moet ik nog regelen. Er wordt ook gestuct namelijk. Over het type vloerverwarming laat ik mij informeren.

Laminaatvloer laten leggen

Ik wil graag een offerte voor laminaat in een slaapkamer; inclusief leggen. Ongeveer 14 m2. Ook wil ik graag een luik laten maken

Laminaat voor de verzekering

Wil graag een laminaatvloer van 7 mm laten leggen (eiken grijs) inclusief ondervloer. Gaat om de begane grond met vloerverwarming van 50 m2 bestaande uit woonkamer, keuken en hal inclusief hoge plinten van 9 cm. Graag oude vloer verwijderen en afvoeren.

Laminaatvloer leggen

Ik wil zo'n 71 m2 laminaat laten leggen in 3 ruimtes. Huiskamer, kleine slaapkamer en overloop. Ondervloer en plinten doe ik zelf

Waterschade slaapkamer

Ik heb waterschade aan mijn bed, behang, rolgordijnen en mijn laminaatvloer. Ik wil het behang verwijderen, afvoeren en nieuwe laten leggen, zelfde geldt voor de laminaatvloer. Het gaat om 3 x 3 meter. Graag ontvang ik een prijsindicatie.

Laminaat vloer leggen

Vloer aangeschaft leggen 40 m2 met hulp van een persoon voor sjouwen van de meubels. Ter zijne tijd klaar zijn om direct een laminaatvloer te leggen.

Zoldervloer egaliseren

Zolder op 2e verdieping. Bereikbaar met vaste trap. Oppervlakte is ongeveer 25 a 27 m. Nu nog grove betonlaag als vloer, deze wil ik geëgaliseerd hebben zodat ik later een laminaatvloer kan leggen. Ik heb nog wel een paar vragen zoals: * bikken jullie uitstulpingen ook eerst eruit? * is het nu te koud voor zo'n klus? Er is geen verwarming op de zolder. Wel een raam.

Partners

Partners van Casius