Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor vloer onder het laminaat egaliseren:

Vloer onder het laminaat egaliseren

Wij hebben een laminaat vloer gelegd, maar nu begint op de naad van de eetkamer en woonkamer het laminaat te verzakken. Wij hebben daar ooit een muur weggehaald en blijkbaar niet goed glad gemaakt met de ondertegels, wij willen dat graag opnieuw laten doen. Gaat om ongeveer 2.5 x 4 meter.
Onze klant uit Maarssen (Utrecht) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloer onder het laminaat egaliseren uit heel Nederland:

Laminaat leggen

Het laten leggen van een laminaatvloer, inclusief ondervloer en plinten over een oppervlak van 120m2. Het betreft een nieuwbouw woning waarbij de vloer geegaliseerd is. Laminaat, ondervloer en plinten zijn reeds in ons bezit.

Egaliseren smeervloer + laminaat leggen

Smeervloer egaliseren (meer dan 2mm) en het leggen van een laminaat vloer, vloeroppervlakte 27m2

Laminaat vloer leggen

Vloer leggen van circa 18 m2, inclusief ondervloer en plakplinten, en het afvoeren van de oude vloerdelen. Er ligt nu een oude laminaatvloer in. Graag 7 mm dik, 24 cm breed.

Ondervloer, laminaat en plinten leggen

Ik ga binnenkort verhuizen. Ik wil in mijn nieuwe woning een ondervloer, laminaat en plakplinten laten leggen. De oppervlakte is in totaal ongeveer 63 m². Het betreft een woonkamer van 31 m², een gang van 4.5 m², een washok van 2.4 m² en 2 slaapkamers van 12.3 m² en 13 m². Ik ga alle materialen hiervoor bestellen en verwacht dat die halverwege week 43 hier geleverd kunnen worden. Ik zoek een vakman die tijd heeft voor het leggen van de vloer aan het eind van week 43 of in week 44. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte en hoor dan ook voor onze planning graag even hoeveel werkdagen u nodig heeft voor de klus.

Laminaat vervangen na lekkage

Laminaat & folie verwijderen, nieuw folie & laminaat aanbrengen op vloer van 100 m2 op een zandcementvloer. Huidig kliklaminaat: Promo Clic Eiche Flaxen TC4283PC 1285 x 192 x 8 mm.

Laminaat vervangen na lekkage op de zolderverdieping

Doordat een afvoer van de verwarming op onze zolderverdieping heeft gelekt, is er een deel van het laminaat met de ondervloer beschadigd. Er moet in totaal ongeveer 18 m² worden vervangen. Ook moet er een aansluiting tussen het dak en de vloer worden vernieuwd. Ik ontvang graag een offerte voor mijn verzekering. Ik haal het laminaat met de ondervloer er zelf uit. Daaronder ligt zeil dat ook weg moet. Als alles goed droog is kan het nieuwe laminaat worden gelegd. Ik koop dat zelf bij Praxis. Het gaat om 1 zolderruimte waarbij het laminaat om het trapgat moet worden gelegd.

Hout of laminaat leggen

Een vloer leggen plus ondervloer en afwerking plinten voor 100m totaal. Op de 1e en 2e etage.

Laminaat leggen in woonkamer en hal

Het laten leggen van laminaat in een woonkamer en hal die nu bijna helemaal leeg zijn. Er staat alleen 2 kasten in en een koelkast. Het gaat om een vloer van totaal 50 m2 ongeveer. Plinten hoeven niet geplaatst te worden.

Laminaatvloer vervangen

Het laten leggen van een laminaat vloer van 30 m2. Oude laminaat moet eruit gehaald worden.

Laminaat leggen en raamdecoratie monteren

Ik wil grijs eiken laminaat in het hele appartement laten leggen. Ruw geschat is het ongeveer 100m2 groot. Er ligt nu vloer bedekking, graag advies of het hier over heen kan worden gelegd. Indien het over de vloer bedekking kan, zullen de deuren waarschijnlijk iets ingekort moeten worden. Tevens wil ik bij 3 ramen een houten luxaflex laten ophangen. Twee ramen zijn ongeveer 2,5 meter breed en een raam is 3,5 meter breed. Alles zal eerst ingemeten moeten worden. Graag advies en een offerte.

Partners

Partners van Casius