Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor vloer onder het laminaat egaliseren:

Vloer onder het laminaat egaliseren

Wij hebben een laminaat vloer gelegd, maar nu begint op de naad van de eetkamer en woonkamer het laminaat te verzakken. Wij hebben daar ooit een muur weggehaald en blijkbaar niet goed glad gemaakt met de ondertegels, wij willen dat graag opnieuw laten doen. Gaat om ongeveer 2.5 x 4 meter.
Onze klant uit Maarssen (Utrecht) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloer onder het laminaat egaliseren uit heel Nederland:

Laminaat leggen voor eind van de maand

Ik wil een 2 ruimte laminaat leggen 1 ruimte: 9m2 ondergrond gladde vloer is gestucd. 1 ruimte 20m2 ondergrond: plavuizenvloer Ik moet voor 30/3 mijn huurhuis uit en 30/3 betrek ik de het nieuwe huis in hoogeveen. Hoe eerder hoe beter.

PVC click vloer + laminaat

Graag zou ik een offerte willen hebben voor het leggen van een PVC click vloer ( Flexxfloors Stick Deluxe) ,het betreft een begane grond van +/- 38m2 (Zie bijlage). Wij willen dit vrij spoedig realiseren afhankelijk van jullie planning en afspreken met jullie om ter plaatsen te gaan kijken i.v.m. of het nodig is om eerst een ondervloer te leggen. Zoals het nu is praten we over een vrij egaal betonnen vloer maar ik denk dat het handig om hierover te overleggen wat het beste is. De volgende vraag die wij hebben is ,wat het zou kosten als jullie voor ons de 1ste verdieping en de zolder met laminaat willen leggen? We hebben het dan over 32m2 voor de 1ste Verdieping en 21m2 voor de zolder. Ook daar hebben wij uiteraard de laminaat ,ondervloer e.d. liggen. Graag Uw offerte voor het leggen van; Onze hoofdopdracht van de begane grond wat gelegd moet worden met PVC click vloer ( Flexxfloors Stick Deluxe ) +/- 38m2. En de vraag wat het zou kosten om de 1ste Verdieping ( 32m2 ) en Zolder ( 21m2 ) met laminaat te leggen.

Laminaat verwijderen en nieuw leggen

Door een lekkage moet de huidige laminaat in de woonkamer, keuken en gang worden vervangen. De huidige laminaat moet eerst worden verwijderd en daarna willen wij de volgende laminaat laten leggen. Het betreft een oppervlakte van 45m2. Graag wil ik de volgende hebben: GAMMA Confort laminaat zilver eiken 2,25 m² 7mm Plint model recht zilver 120x14 mm, 240 cm ONDERVLOER FLEXXFL. SILENCE 5M² Kunt u ook doorgeven wat het kost om een vloer te verwijderen en te leggen? Ik verneem graag van u

Beschadigd laminaat midden in woonkamer repareren

Ons laminaat is beschadigd, midden in de woonkamer is iets scherps gevallen. We willen hier graag een nieuwe strook in. Het is ons duidelijk dat de helft van de vloer dan los moet. Het betreft laminaat charme van Gamma. Graag deze week offerte! BVD

Verwijderen van laminaat en leggen van nieuw laminaat

Ik wil graag het oude laminaat uit mijn woning laten verwijderen (60m2) en afvoeren. Het laminaat ligt overal, behalve in de badkamer en keuken. In de bijlagen een aantal foto's van de huidige vloer en de afmetingen van de kamers. De ondervloer, mits deze nog in goede staat is, kan hergebruikt worden. Daarnaast wil ik ook nieuw laminaat laten leggen (van Quickstep) door het hele huis behalve badkamer, keuken en wc. Ik ontvang graag een offerte waarop deze twee werkzaamheden worden uitgesplitst. De vloer moet ongeveer eind april/ begin mei verwijderd en gelegd worden. Alvast bedankt!

Klik PVC vloer leggen

Het leggen van een PVC vloer, klik PVC, van Flexfloors. Het is click de luxe. Ik heb de vloer gekocht bij de Gamma. 45 m2 laminaat leggen en 25 meter hoge plinten monteren. Eventueel met voorwerk, dit ligt aan de meerprijs.

Laminaat leggen en plafond van badkamer schilderen

Door een lekkage moeten wij een nieuwe laminaat laten leggen op zolder en het plafond van de badkamer laten schilderen. De vloer van de zolder is ongeveer 30 m2, 5 m2 overloop + 25 m2 kamer. Het schilderen van de plafond is ongeveer 4 m2 en willen wij graag in een wit zandverf kleur laten behandelen. De offert zal ingediend worden bij de verzekeringsmaatschappij, hierna zal de vakman het werk moeten uitvoeren.

Laminaat, ondervloer en plinten leggen

Wij gaan binnenkort ons huis verkopen en daarvoor moet de zolder nog een laminaatvloer, ondervloer en plinten krijgen. Zouden jullie een offerte kunnen maken voor het leggen hiervan? Eventueel in combinatie met de aanschaf van de vloer, plinten en ondervloer bij jullie (de goedkoopste optie)? Het gaat om 32 m2 vloer en 11 meter aan plinten. Kunnen jullie ook aangeven hoe snel de vloer gelegd kan worden? Dit moet namelijk uiterlijk voor 30 maart gebeurd zijn omdat dan de foto's gemaakt worden. Geen voorwerk nodig.

Leggen van laminaat en ondervloer

Graag willen we een offerte krijgen voor het leggen van een laminaat vloer en ondervloer van 36 m2. De klus is voor over 2 weken.

Nieuw laminaat leggen

Voor een oppervlakte van ongeveer 25 m2 wil ik een nieuw vloer laten plaatsen door waterschade. De oude vloer moet eerst verwijderd worden. Een deel loopt onder de 3 meter lange inbouwkeuken door, dit moet dus eerst alle gedemonteerd worden alvorens een nieuw vloer gelegd kan worden. Een ander deel loopt onder de wasmachine/droger ook dit dient verwijderd te worden voordat er een vloer gelegd kan worden.

Partners

Partners van Casius