Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor vloer onder het laminaat egaliseren:

Vloer onder het laminaat egaliseren

Wij hebben een laminaat vloer gelegd, maar nu begint op de naad van de eetkamer en woonkamer het laminaat te verzakken. Wij hebben daar ooit een muur weggehaald en blijkbaar niet goed glad gemaakt met de ondertegels, wij willen dat graag opnieuw laten doen. Gaat om ongeveer 2.5 x 4 meter.
Onze klant uit Maarssen (Utrecht) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloer onder het laminaat egaliseren uit heel Nederland:

Laminaat vloer leggen

Ik wil eem laminaat vloer laten leggen in mijn keuken en gang Het is ongeveer 10 meter bij 2 meter Niet precies aangezien keuken en gang op plekken minder breed zijn Hoe duur zou het kosten om het eiken bruin grijs met breder planken leggen enz kosten Is het mogelijk om op tegelvloer te plaatse?

Houten vloer leggen of laminaat

Keuken 4 bij 1.20

Voor waterschade laminaat

We hebben waterschade gehad in de keuken . Een sifon was la langere tijd lek. Waardoor er water onder het keukenblok naar de laminaat vloer is gelopen , nu is er een stuk van 2 x 2 meter beschadigd . Maar de keuken en de woonkamer en de bijkeuken en de 2 halletjes is allemaal doorgetrokken met het hetzelfde laminaat. Nu wil de verzekering een schade offerte hebben,om te kijken of ze het gaan verzekeren. Maar hoef alleen het stuk in de keuken ? Of blijf je dan verschil zien . En moet gewoon alles ?

Houten vloer leggen

Het betreft de eerste verdieping van een woonhuis. Ondergrond beton. (er ligt nu laminaat met ondervloer

Laminaat leggen met plintjes

Het leggen van laminaat incl plinten voor een vloer van 2. 20 x 3. 60 (in de keuken)

Laminaat vloer op ondervloer leggen

Het laten leggen van een laminaat vloer van 50 m2. De woning is met beton opgeleverd. Ondervloer in aanwezig.

Laminaat en ondervloer vervangen

Wij willen in het nieuwe jaar onze laminaatvloer van 48 m² laten vervangen. We hebben al groene ondervloeren laminaat gekocht. De woning is gemeubileerd. Tijdens de klus zullen enkele meubels verplaatst moeten worden. De oude laminaatvloer moet worden verwijderd en de nieuwe vloer geplaatst. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Vloer leggen in kinderkamer

Ik wil graag laminaat leggen in een kinderkamer. Er ligt nu vloerbedekking dat eruit moet. En er moet een ondervloer gelegd worden en verder weet ik niet precies wat er nog bij komt kijken? De vloer is denk ik zo'n 14 m2. De ondervloer en plinten moeten ook geplaatst worden.

Anhydriet vloer egaliseren

Wij willen klik pvc laten leggen. Het betreft nieuwbouw ongeveer 138 m2. Tijdens ons voorschouw zag ik toch wel dat de vloer niet overal egaal is. De bouwer wees erop dat de vloer in principe opgeleverd wordt voor direct leggen van laminaat en vloerbedekking. Er ligt vloerverwarming door heel het huis. Graag een prijsopgaven en advies. Wij denken dat 1 a 2 mm genoeg zal zijn. Er komt ook een ondervloer onder de pvc welke ook wat oneffenheden weghaalt. Enig spoed geboden zou ik op prijs stellen ivm planning.

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Waterschade tweede verdieping, rond 5 m2, laminaat vloer. Lekkage ontstaan door een wasmachine. Graag een schaderapport voor de verzekering.

Partners

Partners van Casius