Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Maarssen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Maarssen heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Maarssen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Maarssen of directe omgeving.

853 klanten uit Maarssen bevelen een bij Casius in Maarssen aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Maarssen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: vloerverwarming met fermacell platen, vervangen plavuizenvloer met vloerverwarming, bestaande grindvloer van totaal circa 60 m2 laten sealen, aanleggen zandcement dekvloer 5 cm, inclusief egalisatie, houtenvloer vervangen door schuimbeton en vloerverwarming aanleggen, keramische parket tegels in visgraat leggen, laminaat leggen HDF of PVC, siergrindvloer keuken verwijderen, vloerverwarming aanleggen in keuken en woonkamer, pVC vloer leggen en 2 trappen bekleden, parketvloer in huiskamer, gang en keuken vervangen, houtenvloer vervangen door schuimbeton en vloerverwarming aanleggen, cement dekvloer laten storten en afwerken met woonbeton, vbi ps renovatievloer met vloerverwarming aanleggen, broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, laminaat laten leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Maarssen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Maarssen:

Betonrot in vloer laten herstellen

Ik wilde mijn vloer laten isoleren. Degene die dat wilde doen constateerde betonrot in mijn kruipruimte. Graag zou ik willen dat een expert de schade zou bekijken en een offerte wilt maken voor het herstel.

Vloer leggen in de gang en huiskamer

De afmetingen van de verdieping zijn 5 m bij 12 m. De huiskamer en de gang moeten voorzien worden van een nieuwe laminaatvloer. De vloer moet om bestaande keuken, inbouwkast, trap en wc heen gelegd worden.

Laminaat laten leggen

Ik wil graag een laminaatvloer vervangen op mijn voorzolder. Dit is ongeveer 15 m2. Een voorzolder met een doorlopende vloer waarbij een gedeelte weggehaald moet worden. Graag een prijs inclusief afvoer van de huidige vloer en eventueel plaatsen van een dorpel. Vakman levert ook nieuwe laminaat.

Laminaatvloer leggen

Wij hebben een nieuwe quickstep laminaat vloer besteld voor onze beneden verdieping wij zijn benieuwd wat dit gaat kosten om te laten leggen? Dit gaat dan om ondervloer, laminaat en plakplinten. Vloeroppervlak: 43 m2 Aantal meters plint:±36 m Ik hoop snel van u te horen!

Laminaat na waterschade vervangen voor de verzekering

Ik wil graag in de keuken 10 m2 en woonkamer 30 m2 en de gang 10 m2 laminaat vervangen door tapijt of iets anders. Schade door een lekkende kraan van de keuken het water is onder het laminaat door gelopen en daarom is mijn vloer opgezwollen.

Verzakte houten vloer herstellen

Ik zoek een vloerenbedrijf die mijn houten verzakte vloer kan herstellen. We hebben een cm verzakking aan de voorzijde van onze woonkamer. Onze ingang van de kruipruimte zit aan de achterkant van de woonkamer. We hebben eerder al een keer de verzakking verholpen. Er was een deel van de draagbalk namelijk verrot. Dat deel is vervangen omdat er geen hele nieuwe balk in de opening van de ingang van de kruipruimte kon. Echter na 2 jaar is de verzakking weer terug. De vloer is 40 m2 en is bereikbaar via de kruipruimte.

Tegelvloer badkamer vernieuwen

Slopen oude tegelvloer, zonder de wandtegels te vervangen of beschadigen En plaatsten nieuwe vloer in badkamer tegels (keramiek houtlook langwerpig) al in huis. Huidige douchegoot blijft op dezelfde plek. Oppervlakte badkamer 6m2. Indicatie van de prijs graag per e-mail, uitvoering nog niet zeker.

Houten vloer laten leggen

Graag ontvang ik een indicatie voor het laten leggen van een houten vloer. de woonkamer, keuken en hal zijn leeg op het moment van plaatsing en totaal ongeveer 40 m2 groot.

Laminaat vervangen

Na een kleine lekkage dient in de hal op de eerste verdieping een stuk laminaat vervangen te worden. Inclusief materiaal (wit laminaat, plinten, muurplint en ondervloer) ongeveer 10 M2.

Laminaatvloer en plintwerk aanpassen

Een plank van onze laminaatvloer in de gang is losgeraakt. Deze moet worden versmald, zodat de vloer weer mooi aansluit. In de woonkamer en de gang dienen er nog plinten gelegd te worden. Dit zal ongeveer 60 strekkende meters zijn.

Verwijderen van een tegelvloer

Graag ontvang ik van u een offerte voor het verwijderen van een tegelvloer op de begane grond, 1990. De tegels zijn verlijmd en het gaat om ongeveer 100 m2. De vloerverwarming niet aanwezig. Kunt u ook aangeven wat de kosten zijn als het puin wordt afgevoerd, ruimte voor container kort bij is aanwezig.

Klik PVC-vloer laten leggen

Het leggen van een klik pvc vloer van 40m2. De vloer krijgt vloerverwarming en moet daarna geegaliseerd worden.

Bestaande houten vloer opnieuw leggen

Ik overweeg vloerverwarming en wil graag mijn bestaande parketvloer behouden. Ik zou graag willen weten of mijn vloer geschikt is voor vloerverwarming en of deze eruit gehaald kan worden en weer opnieuw gelegd kan worden. Op het moment dat dat duidelijk is kunnen wij afspraken maken over de klus en de details bespreken.

Vloer onder het laminaat egaliseren

Wij hebben een laminaat vloer gelegd, maar nu begint op de naad van de eetkamer en woonkamer het laminaat te verzakken. Wij hebben daar ooit een muur weggehaald en blijkbaar niet goed glad gemaakt met de ondertegels, wij willen dat graag opnieuw laten doen. Gaat om ongeveer 2.5 x 4 meter.

Laminaat leggen

Laminaat leggen plak plinten 60 m2

Egaliseren van een betonvloer

Ik wil de woonkamer en hal egaliseren. Die zijn ongeveer 50 m2.

Laminaat met waterschade vervangen

Wij hebben waterschade en willen nu een offerte voor laminaat laten leggen: GAMMA Ambiance laminaat met V-groef grijs bruin eiken 2,25 m² 7mm. € 17,95 m2. Het gaat om een totaal oppervlak van 34m2 waarbij het laminaat en de ondervloer vervangen moet worden. Graag ook meenemen in de offerte het verwijderen en afvoeren van de oude vloer.

Vloer egaliseren

In de gang van ons huis ligt een tegelvloer van ongeveer 9 m² die we niet mooi vinden. De tegels liggen in een cementbed en omdat het slopen veel werk met zich mee brengt, zijn we op zoek naar andere mogelijkheden. Daarom overwegen we om de vloer te laten egaliseren, zodat we laminaat/PVC kunnen leggen. We hebben ongeveer 1 cm speling t.o.v. de deuren, dus veel ruimte is er niet. Graag ontvangen we informatie over de mogelijkheden en kosten.

Laminaatvloer op zolder leggen

Ik wil graag nieuwe laminaat vloer in ons woning: een laminaatvloer op zolder (21 m2). Graag wil ik de vloer afgewerkt met plinten en een onder-vloer. De vloer, onder-vloer en de plinten zijn aangeschaft. Graag op een vrijdag de vloer leggen. Wat zou dit kosten?

Siergrind laten schilderen

Ik zou graag mijn siergrind vloer een andere kleur willen geven. Hij is zwart. 70 vierkante meter Ik hoor graag wat de kosten zijn en wat voor verf ik kan uitzoeken qua kleur

Afwerkvloer in de woonkamer leggen

Ik wil in onze L-vormige woonkamer van 32 m² graag een afwerkvloer laten leggen van 6 cm dik over de nieuwe vloerverwarming. Daarna wil ik deze mooi glad laten vlinderen. Ik denk dat deze klus eind mei kan worden verzorgd. De woning is goed bereikbaar vanaf de openbare weg. Het verste punt in de kamer ligt 15 meter vanaf de weg. Ik ontvang graag uw offerte voor het leggen van de afwerkvloer.

Laminaatvloer herstellen

Ik wil mijn laminaatvloer laten opknappen. Op sommige plaatsen zitten er kieren in het laminaat. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Betonvloer in de woonkamer storten

Ik wil graag een nieuwe vloer met vloerverwarming in onze L-vormige woonkamer van 32 m². Ik zorg zelf voor de voorbereiding en plaats balken en een broodjesvloer. Ik wil er daarna een constructieve betonvloer op laten storten van 6 cm dik. Er komen 2 kruipluiken in de vloer. De woning is goed bereikbaar vanaf de openbare weg. Het verste punt in de kamer ligt 15 meter vanaf de weg. Ik laat het beton bij voorkeur op 22 mei storten. Ik ontvang graag uw offerte.

Laminaatvloer inclusief plinten leggen

Laminaatvloer incl. Plinten leggen in woning. Oppervlakte 125 m2

Vloertegels eruit halen en vloer egaliseren

We wonen in een eengezinswoning. We willen ons huis verbouwen. De tegels willen we eruit hebben. Dat is ongeveer 56 m2. En daarna moet het geëgaliseerd worden voor de nieuwe vloer. Hoeveel gaat dit ongeveer kosten? Alvast bedankt voor de moeite.