Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Lopik te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Lopik heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Lopik u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Lopik of directe omgeving.

46 klanten uit Lopik bevelen een bij Casius in Lopik aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Lopik bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: de vloer van een kerk renoveren, granitovloer met zwarte rand, nieuwe vloeren leggen, kete; vervangen. betonstorten woonkamer + vloerverwarming, zandcement storten vloer met isolatie, egaliseren en een gietvloer aanbrengen, zandcement over vloerverwarming, noorse leisteen vloer, vloer egaliseren op vloerverwarming, pS-renovatievloer Droog Rc=5,2 Begane grond installeren, egaliseren schuin aflopende vloer, beton storten voor zwembad vloer, betonvloer ophogen, leggen laminaat en ondervloer, egaliseren + laminaat leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Lopik staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Lopik:

Egaliseren van pvc vloer

Hierbij de vraag of jullie ook een pvc vloer egaliseren waarbij er vloerverwarming in de vloer gefreesd is wat nog niet dicht gesmeerd is. Zou gaan om ongeveer 45 m3 in de woonkamer.

Laminaatvloer vervangen

Ik wil graag de vloer van de 1e verdieping vervangen inclusief ondervloer i.v.m. waterschade. Graag zou ik willen weten wat dit kost voor circa 19 m2. Graag een offerte met prijs inclusief en exclusief materiaal. Graag per mail.

Grindvloer leggen

Ik wil een grindvloer laten leggen van 65 m2 op de begane grond, dit is het gehele huis woonkamer keuken en gangen.

Tapijt en lijmresten verwijderen

Zou het mogelijk zijn dat u voor ons verlijmd tapijt (op betonnen ondergrond) komt verwijderen, lijmresten verwijderd en vloer weer vlak / glad krijgt in het specifieke weekend van ofwel vrijdagmiddag 01-09-17 va 15:00 uur. Ofwel zaterdag 02-09-17, desnoods maandagochtend hoewel de tapijtleggers dan al komen. Het gaat om 2 ruimtes op de eerste verdieping

Laminaatvloer vervangen

Betreft het vervangen van de laminaatvloer op de eerste verdieping. Het is een grote slaapkamer, 2 kleine slaapkamers en de overloop. In totaal is het ongeveer 47 vierkante meter. De nieuwe vloer heb ik reeds gekocht. Tevens moeten er hoge plinten a 45 meter gemonteerd worden en ongeveer 1 meter aan plakplint. Ik vermoed dat de ondervloer opnieuw gebruikt kan worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Vloer van sloophout laten leggen

Wij willen graag een sloophouten vloer laten leggen in de woonkamer en hal ( totaal ongeveer 30 m2 ). Ondergrond: Egale cementvloer met een paar klamme plekken. Graag advies betreft de ondergrond. Ook de vraag of wij zelf kunnen helpen om eventueel de kosten te drukken en advies over de nazorg van de houten vloer. De vloer gaan wij deze week halen en wij horen dus graag welke ondervloer geschikt is om aan te schaffen.

Egaliseren en afwerkvloer storten in stalruimte

Graag laat ik een stalvloer van 370 m2 egaliseren en hier vervolgens een gladde afwerkvloer op storten. Er zitten ook nog mestgoten in die opgevuld moeten worden.

Vita lamelparket laten leggen

Wij willen op de benedenverdieping Vita lamelparket (click systeem) strak en netjes laten leggen. Het lamelparket moet gelegd worden in de hal, keuken, woonkamer en bijkeuken. Dit betreft in totaal 53 m2. Ondervloer kunnen wij in alle vertrekken zelf al klaarleggen. Plinten hoeven niet gemonteerd te worden, dat doen we ook zelf. Lamelparket is aanwezig, verder hebben wij geen montagemateriaal. Graag zouden we dit op 1 dag laten doen en wel op dinsdag 28 oktober. Hoe laat kan er begonnen worden en wanneer is de klus klaar? Graag uw vrijblijvende offerte per email.

Leggen 140 m2 laminaat, ondervloer en folie

Leggen van 140 m2 laminaat, Redupax ondervloer en folie op 1e verdieping. Geen plinten. Betreft houten vloer met estrichdelen. Klus dient plaats te vinden rondom half juli. Max. duur project: 1 week. Alle materiaal voorhanden.

nieuwe vloer leggen

nieuwe vloer leggen

Het storten van een betonvloer inclusief ...

Het storten van een betonvloer inclusief een bewapeningsmat in een bestaande garage.

Kamervloer leggen parket lamel; Ongeveer ...

Kamervloer leggen parket lamel; Ongeveer 30m2.