Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaat leggen in kinderkamer:

Laminaat leggen in kinderkamer

Laminaat leggen in een kinderkamer van 3.55 X 2.50 meter. Ik heb de ondervloer en het kliklaminaat al binnen. Graag zo snel mogelijk.
Onze klant uit Kockengen (Utrecht) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat leggen in kinderkamer uit heel Nederland:

Laminaat

Ik wil graag laminaat laten leggen. In totaal gaat het om 40 M2. Er zitten veel hoeken ook hebben de twee kamers een schuine wand. Tussen de tegels bij de keuken en het keukenblok zit nog een strip van circa 10 cm waar laminaat moet.

Traprenovatie en laminaat leggen

We willen graag een offerte voor: De trap van de begane grond naar de 1e verdieping is nu bedekt met hoog polig tapijt alsook de overloop en een slaapkamer. Alle tapijt moet verwijderd worden. De trap moet bedekt worden met overzettreden (14 treden). De overloop (132x238) en slaapkamer (423x293) moet laminaat gelegd worden. In de slaapkamer staat een inbouwkast waaromheen de laminaat gelegd moet worden. De open trap van 1e verdieping naar de zolder (14 treden) moet dicht gemaakt worden en bedekt worden met overzettreden.

Tegels verwijderen laminaat leggen vloerverwarming behouden

Ik wil op de begane grond tegels verwijderen die eigenlijk reeds zijn geplaatst, heb liever laminaat maar wil mijn vloerverwarming behouden en eigenlijk wil ik dit zonder schade op de beton die is gelegd over de vloerverwarming.

Nieuwe tegelvloer in de hal

Laminaat uit hal verwijderen. En afsnijden bij de woonkamer. (Laminaat ligt nu door van woonkamer naar hal). Dorpel plaatsen voor overgang laminaat woonkamer naar tegelvloer in de gang. Tegels leggen in de hal, 7m2. Bij het kruipluik wil ik het zo hebben dat we die nog open kunnen maken. Waarschijnlijk afwerken met aluminium profiel.

Laminaat leggen

Ik wil nieuwe laminaat voor de woonkamer leggen, ongeveer 60 m2. Ik heb nu ook laminaat dus die moet eerst weg halen.

Laminaat vloer op ondervloer leggen

Het laten leggen van een laminaat vloer van 50m2. Woning is met beton opgeleverd. Ondervloer in aanwezig.

Laminaat vloer leggen

Ik zou graag de vloer willen laten leggen inclusief ondervloer in mijn nieuwe woning. Het gaat om boven en benedenverdieping, in totaal 111 vierkante meter. Wat gaat mij dit kosten?

Vloer leggen in kinderkamer

Ik wil graag laminaat leggen in een kinderkamer. Er ligt nu vloerbedekking dat eruit moet. En er moet een ondervloer gelegd worden.. en verder weet ik niet precies wat er nog bij komt kijken? De vloer is denk ik zo'n 14 m2.

Laminaat inclusief ondervloer en plinten leggen

Het laten leggen van een laminaatvloer en ondervloer inclusief plakplinten. Het gaat om de woonkamer, hal en slaapkamer ongeveer 55m2

Anhydriet vloer egaliseren

Wij willen klik pvc laten leggen. Het betreft nieuwbouw +/- 138 m2. Tijdens ons voorschouw zag ik toch wel dat de vloer niet overal egaal is. De bouwer wees erop dat de vloer in principe opgeleverd wordt voor direct leggen van laminaat en vloerbedekking. Er ligt vloerverwarming door heel het huis. Graag een prijsopgaven en advies. Wij denken dat 1 a 2 mm genoeg zal zijn .. er komt ook een ondervloer onder de pvc welke ook wat oneffenheden weghaalt. Enig spoed geboden zou ik op prijs stellen ivm planning. U kunt mij bereiken opGr,

Partners

Partners van Casius