Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaat leggen in kinderkamer:

Laminaat leggen in kinderkamer

Laminaat leggen in een kinderkamer van 3.55 X 2.50 meter. Ik heb de ondervloer en het kliklaminaat al binnen. Graag zo snel mogelijk.
Onze klant uit Kockengen (Utrecht) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat leggen in kinderkamer uit heel Nederland:

Laminaat leggen

Vloer woonkamer (incl keuken), vloeren slaapkamers en overloop 1e verdieping en vloer zolder totaal ca 140 m2 in een lege eengezinswoning.

Behang en laminaat leggen

Ik wil graag de gang opnieuw behangen en laminaat leggen. Het betreft 7 rollen behang en 2,50 br x 4,00 l en 1,50 br bij 3,00 l laminaat + plinten. Alle materialen schaf ik zelf aan.

Laminaat

We willen op de bovenverdieping graag laminaat laten leggen dat doorloopt. 3 kamers en een hal zonder onderbreking.

Vervangen van een beschadigde vloer

In verband met een lekkage in de gang wil ik graag een offerte aanvragen voor het vervangen van een beschadigde vloer in de hal voor een nieuwe vloer (zie bijlage voor een plattegrond). Deze klus zou uit twee afspraken bestaan. Op de eerste dag wordt de oude vloer er uitgehaald en afgevoerd. Dit omvat het netjes doorzagen van beschadigde laminaat vloer bij drie deurposten, omdat de huidige vloer in 1 stuk door het gehele appartement gelegd is en alleen het stuk in de gang vervangen hoeft te worden. Vervolgens worden de plinten, beschadigde vloer en ondervloer verwijderd. Wanneer de ondergrond voldoende gedroogd is, kan de tweede afspraak plaatsvinden. Dit omvat het leggen van ongeveer 9. 20 m2 ondervloer (GAMMA Firstfloor Isoline Ondervloer Isoline 7. 2M2 FSC), ongeveer 9. 20 m2 laminaat (GAMMA Confort laminaat zwart eiken 2,25 m² 7mm), ongeveer 13 meter plinten (GAMMA Confort plakplint 411 zwart eiken 240 cm) en drie dorpels (Finifix overgangsprofiel donker grijs 34 mm 93 cm). Ik hoop dat ik zo voldoende duidelijk ben geweest. Wel vraag ik mij nog af of deze offerte inclusief of exclusief materiaalkosten is?

Laminaat vloer leggen

Graag zouden wij onze laminaat vloer laten leggen. Gaat om een appartement van 80 m2. De benodigde spullen hebben wij zelf in huis. Graag hoor ik wat mogelijk is.

Laminaat vervangen na waterschade

In verband met waterschade willen wij ongeveer 15 m² laminaat laten verwijderen en daar nieuw laminaat met nieuwe plinten laten leggen. Wij ontvangen graag uw offerte voor onze verzekeringsclaim. We zullen zelf nieuwe materialen kopen en laten die graag door de vakman plaatsen.

120 m2 laminaat leggen

Het laten leggen van een laminaatvloer, inclusief ondervloer en plinten over een oppervlak van 120 m2. Het betreft een nieuwbouw woning waarbij de vloer geëgaliseerd is. Laminaat, ondervloer en plinten zijn reeds in ons bezit. Uitvoering graag rond 7 - 8 december.

Egaliseren smeervloer + laminaat leggen

Paar plekken smeervloer egaliseren (meer dan 2mm) en het leggen van een laminaat vloer, vloeroppervlakte 27 m2. Geen voorwerk nodig. Wij hebben nog geen laminaat aangeschaft maar weten al wel welke wij willen.

Laminaat vloer leggen

Vloer leggen van circa 18 m2, inclusief ondervloer en plakplinten, en het afvoeren van de oude vloerdelen. Er ligt nu een oude laminaatvloer in. Graag 7 mm dik, 24 cm breed.

Laminaat leggen met folie en plinten

Wat kost 20 vierkante meter laminaat. 20 vierkante meter folie ondervl o er en 30 meter plinten. Dit ivm verzekering.

Partners

Partners van Casius