Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor vloerrenovatie:

Vloerrenovatie

Wat moet er gebeuren met mijn ongeveer 65 m2 vloer met vloerverwarming als hoofdverwarming: - Tegelvloer er uit halen, 80% ligt al ‘hol’ - Tegels afvoeren - Vloer egaliseren - Houten vloer leggen/lijmen - Plinten leggen.
Onze klant uit IJsselstein (Utrecht) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerrenovatie uit heel Nederland:

Badkamer renovatie

Ik wil de badkamer renoveren: - Badkamer betegelen -> 15 m2 muur en 2.5 m2 vloer - Storten van vloertje (deel vloer is open geweest in verband met de vloerrenovatie ongeveer 1.5 m2) - Leidingen verleggen en verplaatsen wasbak en douchestang - Montage douchedeur

Vloer renovatie door te tegelen

Ik wil graag dunne tegels over de bestaande tegels laten plaatsen. Dus een vloerrenovatie zonder hak en breekwerk. Het gaat om 45 m2. Tijdstip van handelen hangt een beetje samen met de prijs. Welke vlakken wil je laten betegelen? Vloeren Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 45 a 50 m2 Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken? Woonvloer / interieurtoepassing

Twee doorbraken in een draagmuur

Ik zoek een gerenommeerd aannemersbedrijf voor de volgende klussen in mijn begane grond woning. Doorbraken draagmuur. 1x nieuwe doorbraak en 1x deur verplaatsten. Daarna gaat een door de VvE gekozen bedrijf de vloer verder renoveren (zij doen alleen vloerrenovatie en kunnen mij niet verder helpen). En daarna heb ik ook iemand nodig voor onder andere de badkamer en de voordeur die de andere kant op moet openen. Constructieberekeningen en vergunning zijn binnen. Er is mij verteld dat het bij de draagmuren om een dag klus gaat. Ik hoop hierdoor dat dit mogelijk ergens tussendoor kan. Mocht dit mogelijk zijn uiteraard. Het puin mag ook afgevoerd worden.

Uitbouw maken en vloer renoveren

Graag wil ik een uitbouw van 6 bij 3 meter aan de achterzijde van de woning laten plaatsen. Het zal een verlengde zijn van de woonkamer. De elektra moet worden doorgetrokken, 2 a 3 palen geslagen en een dekvloer gestort. In de achterpui willen wij kunststof openslaande deuren met een hout nerf. Daarnaast moet de opening naar de garage dicht gemetseld worden. Separaat ontvang ik nog graag een prijs voor het uitvoeren van vloerrenovatie. De houten vloer en balken moeten worden verwijderd, betonnen liggers erin met EPS delen en dan afstorten met beton. De oppervlakte hiervoor bedraagt 6 bij 7 meter. De vergunning is al rond.

Zo nodig balken vervangen en muren injecteren tegen optrekkend vocht

Enkele balken in mijn woning van 1910 beginnen door te zakken en er hangt een muffe lucht in huis. De oorzaak lijkt te zijn: optrekkend vocht in de muren vanuit de fundering. Graag ontvang ik offertes voor het (zo nodig) vervangen van de vloerbalken (of een andere soort vloerrenovatie) en het injecteren van de muren tegen het optrekkende vocht, als dat de oorzaak is.

Verwarming in bijkeuken aansluiten en leiding vernieuwen

Ik wil de verwarming in de bijkeuken aansluiten en de leiding vernieuwen. In de bijkeuken zit een verwarming. De toevoer is afgekoppeld, buis was verroest en lekte. In de bijkeuken zit geen kruipruimte, daar ligt de buis in de vloer. Mocht dit weer van toepassing zijn, ik heb nog reserve tegels. Dus eventueel vloerrenovatie kan aan de orde zijn. Onder de keuken is kruipruimte waar de buis aangesloten kan worden. De kruipruimte is ongeveer 1,60 meter hoog dus kruipen is niet echt nodig, echter kan het grondwater wel hoog staan, hoge laarzen beveel ik aan. Wat gaat mij deze klus kosten en hoeveel tijd denk u er mee kwijt te zijn.

Vervanging van een draagbalk

1 deel van een draagbalk in de lengterichting is verrot. Dit betreft een steunbalk die haak onder de dwarsbalken ligt. Deze dient van onderaf vervangen te worden, eventueel via de convector put. Bij voorkeur wil ik geen complete vloerrenovatie in verband met het behoud van de eiken topvloer. Er zijn eventueel foto's beschikbaar.

Vloerrenovatie met droge afwerkvloer

Het idee is dat de woonkamervloer met parketvloer en balkenlaag er in zijn geheel uitgaat. Vervolgens wordt de vloer opgebouwd met VBI PS renovatie vloer of Reno Acero. Vergelijkbaar is natuurlijk ook bespreekbaar. Uitgangspunt is tevens dat er een RC waarde van 5 wordt gerealiseerd. De woonkamer is 8 meter lang en 3.50 á 4 meter breed. Verneem gaarne van u uw voorstel.

Vloerrenovatie en -isolatie

Houten vloer en balken vervangen en isoleren

Keukenplinten leveren en monteren

Onze keuken moet na een vloerrenovatie nieuwe zwarte plinten krijgen. Deze moeten gemonteerd worden. Bestaande uit 2 meter verdeeld in 2 delen, 3 meter, 2 zijplinten bij fornuis inclusief plinthoeken. Kickspace rooster opnieuw monteren, ventilatie tbv koelkast uitschulpen of rooster. Graag met dweilprofiel op de vloer. Het is een hoekkeuken.