Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaat leggen en plinten bevestigen:

Laminaat leggen en plinten bevestigen

Laminaat leggen en plinten bevestigen voor ca. 65 m2. Inclusief ondervloer. Er ligt nog een vloerbedekking in, welke er uit gehaald moet worden. Betreft dezelfde aantal vierkante meters.
Onze klant uit IJsselstein (Utrecht) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat leggen en plinten bevestigen uit heel Nederland:

Laminaat leggen

Ik wil graag 80 vierkante meter laminaat laten leggen. Inclusief plinten en ondervloeren.

Laminaat leggen

Wegens waterschade moet ik de laminaatvloer in mijn hal, slaapkamer en wellicht ook woonkamer vernieuwen inclusief ondervloer en leggen. Daarnaast zal de vloer en evt. Muren gedroogd moeten worden met absorptiedrogers om vochtproblemen in de toekomst te voorkomen. Vloer in hal en slaapkamer zijn in slechte staat: houtrot en schimmel zijn duidelijk zichtbaar. Het gaat om een oppervlakte van +/- 25m2 (hal en slaapkamer), onduidelijk is nog of vloer onder woonkamer ook vochtig is. Dan zou er 30m2 bij komen

Laminaat leggen

Wij willen graag laminaat laten leggen op de 1ste en 2de verdieping in onze nieuwe woning aan de leidsche RIjn. Alles bij elkaar is de oppervlakte 86 m2. Ook de ondervloer. Alles gehaald bij Praxis. Ondervloer: Platen comfort. Laminaat: Montmelo Natuur Eik. Voorkeur Datum: 6, 7, of 8 augustus 2018.

Laminaat, ondervloer en plinten leggen.

Laminaat, ondervloer en plinten leggen op de begane grond(huiskamer, hal).

Klussen in huis

Excuus! Ik heb nu de woning gemeten met centimeter en niet met mijn stappen. Mijn eerdere aanvraag is nu veranderd in m2. Het is geen 130 maar 60 m2 Gemeten 6,5 breedte en 9 meter lang. En hiervoor laminaat verwijderen en nieuw leggen offerte graag. Nogmaals excuus en

Klussen in huis

Laminaat vloer verwijderen en nieuwe leggen. Ongeveer 130 m2

Laminaat leggen

Ik wil een laminaatvloer + ondervloer + plinten (Hoge) laten leggen. Vanaf

Laminaat op de 1e verdieping plaatsen

Ik wil graag in 3 slaapkamers laminaat laten leggen. De slaapkamers zijn 13m2, 8m2 en 11m2. Ook zouden wij graag in de hal het zelfde laminaat plaatsen. Wij ontvangen graag een offerte.

Laminaat over parket laten leggen

Ik heb een bamboeparket vloer (45 m2), ligt er mooi en strak in, kleur bevalt niet, wil er dus nu laminaat eroverheen laten leggen, wat kost me dit? Graag eind augustus starten met de klus.

Vloer- en montagewerk in de woning

Ik wil 67 m2 laminaat laten leggen in huis, 4 rol gordijnen en 5 lampen laten ophangen.

Partners

Partners van Casius