Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit IJsselstein te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in IJsselstein heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in IJsselstein u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in IJsselstein of directe omgeving.

445 klanten uit IJsselstein bevelen een bij Casius in IJsselstein aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit IJsselstein bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: vloer gehele begane grond renoveren, sleuven van vloerverwarming egaliseren en PVC leggen, herstellen van scheve vloer, mozaiekvloer in beton gegoten laten verwijderen en afvoeren, granito vloer leggen, parketvloer leggen op overloop, kwaaitaal vloer repareren of vervangen, fundering leggen voor serre met optie tegelwerk en vloerverwarming, grindvloer reparatie, betonplaat storten en vlinderen, cementdekvloer smeren, nieuwe laminaat vloer leggen, laminaat in gehele huis leggen, betonvloer storten voor schuilstal pony's, advies, leveren en leggen van parket of bamboevloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in IJsselstein staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in IJsselstein:

leveren en leggen van nieuw laminaat, ondervloer en plakplinten

Weghalen van huidige laminaatvloer (24 m2) Leveren van nieuwe laminaatvloer, ondervloer en plakplinten: 8 mm, V-groef, donkerbruin Leggen van laminaat, ondervloer en aanbrengen van plinten (24m2) Zo spoedig mogelijk

Vloerrenovatie

Wat moet er gebeuren met mijn ongeveer 65 m2 vloer met vloerverwarming als hoofdverwarming: - Tegelvloer er uit halen, 80% ligt al ‘hol’ - Tegels afvoeren - Vloer egaliseren - Houten vloer leggen/lijmen - Plinten leggen.

Laminaat leggen en plinten bevestigen

Laminaat leggen en plinten bevestigen voor circa 65 m2. Inclusief ondervloer. Er ligt nog een vloerbedekking in, welke er uit gehaald moet worden. Betreft hetzelfde aantal vierkante meters.

Schade aan laminaat laten repareren

Er is een laminaat plank beschadigd, waardoor het laminaat eruit moet. Het gaat om ongeveer 15 m² dat vervangen moet worden.

Leggen van laminaat

We hebben laminaat gekocht bij de Gamma en willen dat graag op de eerste verdieping doorlopend gelegd hebben, verdeeld over drie kamers en de overloop. Het gaat om 30 of 45 vierkante meter (15 ontbrekende vierkante meters ligt er aan of we de overgang van het nu al liggende laminaat netjes kunnen wegwerken. Plinten doen we waarschijnlijk zelf.

Siergrindvloer in de woonkamer aanbrengen

Aanbrengen siergrindvloer in woonkamer. 30 m2. Huidige ondergrond is dekvloer.

Vloer egaliseren

Betonvloer egaliseren na ingefreesde vloerverwarming. Circa 45 m2.

Betonvloer egaliseren

Er zijn 90 m2 aan tegels weggehaald maar de lijm is blijven zitten. Dus deze moet weggehaald worden zodat de vloer weer vlak is. Hierop moet ik neolith 6 mm verlijmen dus moet het vlak wezen.

Flexxfloors laten leggen

Ik wil 16 m2 flexxfloors laten leggen. Het enige probleem is dat dit voor volgende week vrijdag de 29e moet gebeuren. Indien mogelijk, zou ik hier dan een offerte van kunnen krijgen.

Egaliseren vloer

Graag zou ik een offerte ontvangen om ongeveer 15 m2 gelijk te trekken aan de andere vloer. Dit verschil is ongeveer 1 cm.

Vloer egaliseren

78 m² vloer egaliseren na het in frezen van vloer verwarmingsleidingen. Werk: IJsselstein. Dikte tot 1 cm

Betonnen vloer storten

Voor ons huis willen we graag een offerte voor en beton vloer. +- 90 m2 wat gaat dit kosten per m2 en wat voor vloer krijg je dan

Vastgelijmd tapijt verwijderen

Op 1 mei a.s. worden wij eigenaar van een woning in IJsselstein. Daar zit op de hele eerste verdieping (2 slaapkamers en overloop met eerste traptrede) supervast gelijmd tapijt op de vloer, circa 50 m2. Het zit er al op sinds de jaren '90. Dat zouden we graag door u op 2 mei a.s. laten verwijderen, samen met de lijmresten die eronder zitten. Of er ook nog geëgaliseerd moet worden is de vraag, er komt een klikvinyl vloer op met een ondervloer en de vloer onder het tapijt is waarschijnlijk beton.

Verlijmd tapijt laten verwijderen

Graag ontvang ik een offerte van u voor ongeveer 48 m2 verlijmd tapijt verwijderen, inclusief het verwijderen van lijmresten in de eerste of tweede week van mei uit ons nieuwe huis. We weten nog niet wat voor lijm zich onder het tapijt bevindt. We worden pas op 1 mei eigenaar van de woning. Wellicht dat er daarna ook geëgaliseerd moet worden.

Laminaat vervangen

Ik krijg op 1 februari de sleutel van mijn nieuwe woning en wil al in de 3e week van februari gaan verhuizen. Op de bovenverdieping ligt nu 30 tot 40 m² oud laminaat, dat ik wil gaan vervangen. Ik zal zelf nieuw laminaat kopen. Ik ontvang graag een offerte van bedrijven die in februari tijd hebben voor deze klus. Graag een aparte post in de offerte opnemen voor het verwijderen en afvoeren van het oude laminaat.

Visgraat parketvloer leggen

Op 1 februari ontvang ik de sleutel van mijn nieuwe woning. Ik wil in de 3e week van februari al gaan verhuizen. Ik wil begin februari direct stucwerk en latex spuitwerk laten verzorgen. Als dat voldoende droog is wil ik er een visgraat parketvloer van ongeveer 50 m² laten leggen, zonder band of bies. Ik zal de vloer zelf uitzoeken. Ik ontvang graag een offerte van bedrijven die in februari tijd hebben om deze vloer te leggen. Graag een aparte post in de offerte opnemen voor het verwijderen en afvoeren van de huidige laminaatvloer.

Anhydrietvloer egaliseren

We hebben een nieuwbouw appartement gekocht en nu willen we graag plak PVC vloer lijmen. Nu gaf de verkoper aan dat de vloer eerst geëgaliseerd dient te worden. De oppervlakte is 80 m2.

Offerte voor laminaatvloer

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor een te leggen laminaatvloer, inclusief ondervloer (appartement) en plinten en legkosten. Betreft keuken en aansluitende ruimte die in een keer gelegd dient te worden. Laminaat mag ongeveer 10 euro per m2 kosten. Ruimte betreft 2.50 x 2.50 meter doorlopend naar keuken die 3.50 lang X 2 meter breed is. Totale oppervlakte zonder keukenkasten is 6 meter lang bij 2.50 meter breed overlopend naar 2 meter breed.

PVC clickvloer leveren en leggen

Het betreft het leggen van een pvc vloer in een appartement van 50 M2 incl. De pvc vloer die ik besteld hebt is geschikt voor de badkamer omdat de onderlaag gemaakt is van plastic composiet (WPC) Ik wil graag alles door gelegd hebben, dus zonder dorpels! Er ligt nu laminaat met een ondervloer die volgens mij nog prima is? In de slaapkamer, toilet en badkamer is nu nog geen ondervloer aanwezig. Als u die kunt leveren, graag. Mijn wens is geen plakplinten op de vloer maar een (kleine) naad die kan worden afgekit. Dit kan/wil ik zelf wel doen indien gewenst. Ik ben opzoek naar iemand die netjes, nauwkeurig en precies werk levert.

Parketvloer laten schuren en afwerken

Ik wil de houten vloer laten schuren en afwerken. Tevens dient de vloer ook gecontroleerd te worden daar de vloer scheef trek. Er zijn nog planken aanwezig. Tijdens de werkzaamheden is de ruimte leeg. Het gaat om ongeveer 35m2.

Laminaatvloer vervangen

Onze vaatwasser heeft gelekt, en daardoor is de laminaatvloer in onze hal, woonkamer en keuken beschadigd. Het gaat om 55 m² die moet worden verwijderd en afgevoerd. Wij hebben al nieuw laminaat uitgezocht bij Karwei, namelijk Vita Lounge laminaat vintage eiken. Graag ontvangen wij een offerte voor het verwijderen en afvoeren van het oude laminaat en de materiaalkosten en plaatsing van het nieuwe. Wilt u de laminaatkosten ook in de offerte vermelden? Wij hebben de offerte nodig voor de verzekering. Als die akkoord gaat, zullen wij het werk zo snel mogelijk laten uitvoeren.

Parketvloer laten schuren en afwerken

Vloer Parket de parketvloer laten schuren/afwerken: 35

Keukenvloer egaliseren

Het gaat om het egaliseren van de keukenvloer, deze is 3 bij 3 meter. Eerst zat er een scheidingswand tussen de woonkamer en keuken, deze is eruit. Nu blijkt de keuken 8 mm lager te liggen dan de woonkamer. Uiteindelijk komt er kliklaminaat in de keuken. Bedankt voor je antwoord.

Schade aan laminaat herstellen

Na inbraak is mijn laminaatvloer beschadigd door baksteen en glasscherven. Het betreft een oppervlakte van circa 1 m2. Ik heb offerte nodig voor indienen van schadeclaim. Een besluit om tot reparatie over te gaan zal mede afhangen van honorering van de claim

Egaliseren en gietvloer in betonlook aanbrengen

Het egaliseren en aanbrengen van een gietvloer in betonlook, van polyurethaan. De vloer is in een appartement van 1985. Er ligt in twee kamers vloerbedekking, een kamer met zeil en een kamer met plavuizen. Dat halen we er zelf uit. Een afmeting van 3.60 x 1.40 is het deel van de plavuizen, die mogelijk laten liggen als ze geen hoogteverschil hebben met de rest van de vloer. In totaal is het 64 vierkante meter wat ik in betonlook wil hebben. Met de garantie voor een geluidsbeperking van 10dB of meer, de norm voor appartementen. Uitvoering vanaf 14 augustus tot 17 augustus of anders starten met de uitvoering vanaf 20 augustus.