Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaat decomode leggen:

Laminaat Decomode leggen

Er moet 29,6 m2 laminaat gelegd worden in 2 kamers en de gang. Dit komt neer op 33 m2 laminaat. Mijn keuze is de decomode pure barie. Daar heb ik dan 17 pakken van nodig. Ik wil een ondervloer erbij. En het laten leggen en bezorgen. Hoeveel kost dit?
Onze klant uit Houten (Utrecht) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat decomode leggen uit heel Nederland:

Laminaat leggen en afwerken

Wij willen op de 1e verdieping van onze woning laminaat met ondervloer en opstaande plinten laten plaatsen. Het gaat om 34 m² in 2 slaapkamers en een hal. De ondergrond is hardboard. Er moet bij de zoldertrap en bij verwarmingsbuizen wat zaagwerk worden verricht. Het laminaat moet drempelloos worden gelegd. Er staat nog een kast en een bed, die moeten tijdens de klus worden verplaatst. Verder is alles leeg. Ik heb Isoline groene onderplaten en Decomode King Size Porto laminaat met het Unifit Kliksysteem gekocht. De opstaande plinten zijn te bevestigen met QuickStep clips. Ik ontvang graag een prijsindicatie van de vakman die hier op korte termijn tijd voor heeft.

Laminaat leggen in een nieuw appartement

Mijn nieuwbouw appartement is opgeleverd en ik wil daar graag zo spoedig mogelijk 47 m² laminaat met ondervloer laten plaatsen. Ik heb de materialen hiervoor al beschikbaar. Ik kocht Decomode original Reykjavik 7 mm laminaat. Ik hoor graag wie er deze week beschikbaar is voor de klus. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Laminaat leggen in woonkamer

Ik wil graag nieuw laminaat laten leggen in onze woonkamer van 70 vierkante meter. We willen het laminaat: Decomode laminaat King size porto 8 mm. Inclusief witte plinten van ongeveer 7 mm hoog. Ondervloer is al aanwezig. Graag offerte voor het laminaat leggen, inclusief laminaat en plinten.

Decomode King Size laminaat leggen

Wij overwegen laminaat (Decomode laminaat King Size Porto 8 mm 2,53 m²) en een ondervloer (Sencys 2-in-1 ondervloer) in ons appartement, tezamen met plinten en afwerking. Zie plattegrond die is bijgevoegd in de bijlage voor de oppervlakte; Het laminaat moet uitsluitend komen in de woonkamer, de entree en de slaapkamer. Graag zouden we onze oude vloer eruit laten halen. Dit is merendeel oud laminaat met ondervloer (woonkamer en slaapkamer) en een klein stukje tegels (entree). Naast bovengenoemde overwegen we vloerverwarming, eveens bij jullie. Dit hoeft niet per se. Graag een offerte waarin deze mogelijkheid apart wordt benoemd. Graag horen we meer van jullie. Betreft ongeveer 42 m2.

Laminaat leggen

Ik ga verhuizen en wil in mijn nieuwe woning graag 65 m² laminaat laten leggen. Ik heb hiervoor laminaat gekocht, Hongaars visgraat van het merk Decomode Albugeira van 8 mm. De periode dat het gelegd moet worden is de eerste week van november. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Laminaat leggen

Ik zoek hulp die voor mij een laminaat vloer kan leggen. Hal, slaapkamer en keuken/woonkamer. Ongeveer 30m2. Laminaat: Decomode laminaat King Size Porto 8mm 2,53m2. Graag vanaf 15 oktober. Datum nog af te spreken.

Laminaat leggen

Decomode kingsize monaco laminaat leggen op betonnenvloer ongeveer 42 vierkante meter. Dunne laag ondervloer leggen en plinten we denken nog even over vt. Ook bovenetage 3 slaapkamers en hal totaal ongv 41 vierkante meter; 21 vierkante meter ondervloertje en plinten

Laminaat leggen in gehele woning

Wij willen graag laminaat laten leggen op de 1e en 2e verdieping van onze nieuwbouw woning. Het gaat om alle ruimtes behalve de wc en badkamer. De woning is 5.70 meter breed en 9 meter lang. De totale m2 wat gelegd dient te worden zal de vakman moeten berekenen. Wij willen graag het laminaat Decomode laminaat King Size Monaco 8 mm 2,53 m² van de praxis gebruiken. Is het mogelijk om een offerte te ontvangen voor het materiaal inclusief leggen? Er dient ook een ondervloer en plinten gelegd te worden, hier hebben wij nog geen keuze in gemaakt.

Laminaat leggen en hoge plinten plaatsen

Laminaat op de gehele 1e verdieping (excl badkamer) + 2e verdieping in totaal ongeveer 75 m2. Product: Decomode laminaat Original Hamburg 7 mm + hoge plint.

Laminaat leggen

We willen graag laminaat laten leggen in onze nieuwe woning. Het gaat om 40 a 45 m2, en we willen het graag zo snel mogelijk gelegd hebben; het liefst vrijdag 25 augustus. Inkoop van materialen in overleg. We willen graag Decomode Nimes laminaat van de Praxis, maar hebben het nog niet ingekocht. Plattegrond van de woning is bijgevoegd; het gaat om de woonkamer, hal en slaapkamer.

Partners

Partners van Casius