Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaat decomode leggen:

Laminaat Decomode leggen

Er moet 29,6 m2 laminaat gelegd worden in 2 kamers en de gang. Dit komt neer op 33 m2 laminaat. Mijn keuze is de decomode pure barie. Daar heb ik dan 17 pakken van nodig. Ik wil een ondervloer erbij. En het laten leggen en bezorgen. Hoeveel kost dit?
Onze klant uit Houten (Utrecht) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat decomode leggen uit heel Nederland:

Vloer van laminaat laten leggen

Ik wil misschien een laminaat vloer laten aanleggen. Circa 65 vierkante meter. Het gaat dan om eventueel decomode laminaat Porto (iets grotere planken). Ondervloer en plinten hoeven niet gedaan te worden.

Laminaat op slaapkamers laten leggen

Ik wil in mijn appartement in drie slaapkamers laminaat laten leggen, inclusief de ondervloeren en plakplinten. Alle materialen worden door Praxis op 06 april 2018 bezorgd. Deze slaapkamers hebben een oppervlakte van: een van 12, een van 13 en een 24 m2. Gegevens laminaat : Fabrikaat: DECOMODE 7 MM KIEVPLAKPLINT KIEV HONDERVLOER 2IN1 (op advies van de verkoper Praxis).

Laminaat leggen

Door lekkage van de stadsverwarming is schade ontstaan aan een deel van mijn laminaat (Decomode Budapest van Praxis) in mijn woonkamer. Ik zoek iemand die dit kan helpen herstellen en die een offerte kan maken van de totale kosten. Het gaat dan om geheel of gedeeltelijk vervangen laminaatvloer, inclusief plakplinten (zonder ondervloer) van zo'n 50 m2. Hier moet nog wel een deel van verwijdert worden. Het werk zal door mijn inboedelverzekering betaald worden. Zij hebben niemand langs gestuurd dus ik kan niet goed inschatten om hoeveel werk het precies gaat. Er staat nu voor de tweede week op rij een droogmachine te draaien die hopelijk binnen nu en een week de betonnen ondervloer weer droogt.

Praxis laminaat leggen

Ik wil graag een laminaatvloer en ondervloer laten leggen in 3 kamers, 1 hal (1e verdieping) en een zolder. Het totale oppervlak is 72 m2. Ik heb al laminaat (DECOMODE PRAXIS) en een ondervloer (Sencys klisysteem) aangeschaft. De gewenste datum voor het leggen is vanaf 16 maart.

Laminaat leggen met hoge plinten

Ik wil laminaat van de Praxis (8 mm Decomode King zise Porto) laten leggen inclusief hoge plinten. Er ligt nu tegels met vloerverwarming op de vloer. Hierover wil ik laminaat laten leggen. Periode rond 15 februari. Betreft ongeveer 37 vierkante meter.

Laminaat leggen en afwerken

Wij willen op de 1e verdieping van onze woning laminaat met ondervloer en opstaande plinten laten plaatsen. Het gaat om 34 m² in 2 slaapkamers en een hal. De ondergrond is hardboard. Er moet bij de zoldertrap en bij verwarmingsbuizen wat zaagwerk worden verricht. Het laminaat moet drempelloos worden gelegd. Er staat nog een kast en een bed, die moeten tijdens de klus worden verplaatst. Verder is alles leeg. Ik heb Isoline groene onderplaten en Decomode King Size Porto laminaat met het Unifit Kliksysteem gekocht. De opstaande plinten zijn te bevestigen met QuickStep clips. Ik ontvang graag een prijsindicatie van de vakman die hier op korte termijn tijd voor heeft.

Laminaat leggen in een nieuw appartement

Mijn nieuwbouw appartement is opgeleverd en ik wil daar graag zo spoedig mogelijk 47 m² laminaat met ondervloer laten plaatsen. Ik heb de materialen hiervoor al beschikbaar. Ik kocht Decomode original Reykjavik 7 mm laminaat. Ik hoor graag wie er deze week beschikbaar is voor de klus. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Laminaat leggen in woonkamer

Ik wil graag nieuw laminaat laten leggen in onze woonkamer van 70 vierkante meter. We willen het laminaat: Decomode laminaat King size porto 8 mm. Inclusief witte plinten van ongeveer 7 mm hoog. Ondervloer is al aanwezig. Graag offerte voor het laminaat leggen, inclusief laminaat en plinten.

Decomode King Size laminaat leggen

Wij overwegen laminaat (Decomode laminaat King Size Porto 8 mm 2,53 m²) en een ondervloer (Sencys 2-in-1 ondervloer) in ons appartement, tezamen met plinten en afwerking. Zie plattegrond die is bijgevoegd in de bijlage voor de oppervlakte; Het laminaat moet uitsluitend komen in de woonkamer, de entree en de slaapkamer. Graag zouden we onze oude vloer eruit laten halen. Dit is merendeel oud laminaat met ondervloer (woonkamer en slaapkamer) en een klein stukje tegels (entree). Naast bovengenoemde overwegen we vloerverwarming, eveens bij jullie. Dit hoeft niet per se. Graag een offerte waarin deze mogelijkheid apart wordt benoemd. Graag horen we meer van jullie. Betreft ongeveer 42 m2.

Laminaat leggen

Ik ga verhuizen en wil in mijn nieuwe woning graag 65 m² laminaat laten leggen. Ik heb hiervoor laminaat gekocht, Hongaars visgraat van het merk Decomode Albugeira van 8 mm. De periode dat het gelegd moet worden is de eerste week van november. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius