Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaat in een nieuwbouwwoning leggen:

Laminaat in een nieuwbouwwoning leggen

Op een nog nader te bepalen datum in december wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Wij hebben 110 m² laminaat besteld bij Praxis en willen dat dan op alle vloeren in het hele huis laten leggen. Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte.
Onze klant uit Houten (Utrecht) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat in een nieuwbouwwoning leggen uit heel Nederland:

Laminaat leggen op drie verdiepingen

Op 3 etage's van een nieuwbouwwoning dient een ondervloer, laminaat en plakplinten gelegd te worden. De oppervlakte is ongeveer 130 m2.

Laminaatvloer leggen in een nieuwbouwwoning

Eind september wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. We laten daar eerst de stukadoor aan de slag gaan. Als het stucwerk goed droog is, willen we er de vloeren laten voorzien van laminaat. Het gaat om ongeveer 62 m² doorlopend laminaat in de woonkamer, keuken en hal. We hebben hiervoor 66 m² Hoomline Royal V2 Matterhorn laminaat gekocht. We ontvangen graag uw offerte.

Natuursteen vloer en PVC of laminaat leggen

Wij hebben een nieuwbouwwoning en willen hier een marmer tegelvloer in hebben. Het betreft 74 m2. Op 2 verdiepingen wil ik graag laminaat of PVC in hebben en dat zal 203 m2 zijn. Zal wellicht iets van voorwerk gedaan moeten worden (egaliseren of iets dergelijks).

Laminaat leggen in nieuwbouwwoning

Ik zou laminaat met ondervloer en opzetplinten geplaatst willen hebben in de woonkamer/keuken, slaapkamer, en gang begane grond. En op de eerste verdieping 2 slaapkamers, overloop en kleine berging, laminaat, ondervloer en plakplinten. Er zit vloerverwarming in de woning dus de ondervloer zal folie zijn. De totale hoeveelheid is ongeveer 85 m2. Het aantal meters aan plinten is nog niet bekend. Half september uitvoeren.

Laminaat leggen op bovenverdiepingen

Ik wil 85 m2 laminaat laten leggen op de 1e verdieping en zolderverdieping (6 ruimtes). Inclusief ondervloer, horizontale plakplinten en verticale staande plinten. Graag ontvang ik een offerte van u. Het betreft een nieuwbouwwoning. De laatste week september of 1e week oktober.

Laminaat opnemen en in een nieuwbouwwoning weer leggen

Onze nieuwbouwwoning in Nijkerk is bijna klaar. Wij willen onze huidige laminaatvloer van ongeveer 46 m² die van heel goede kwaliteit is en in nieuwstaat verkeert, graag laten opnemen, transporteren en in de nieuw woning laten leggen. Het leggen willen we in week 37 met u inplannen, het opnemen van het laminaat ergens in de voorafgaande weken. We ontvangen graag uw offerte.

Laminaat leggen op eerste verdieping

Het laten leggen van laminaatvloer, inclusief ondervloer en muurplinten op de eerste verdieping betreft circa 150 m2. De strekkende meters aan plinten weet ik niet uit mijn hoofd. Ik het de materialen al gekocht. Er hoeft niets verwijderd te worden. Het betreft een nieuwbouwwoning.

Parketvloer en laminaat in het hele huis leggen

Wij willen een vloer laten leggen in onze hele nieuwbouwwoning in Weesp (verwachte opleverdatum in december). Het betreft een houten vloer op de begane grond met vloerverwarming. Op de 1e en 2e etage laminaat. Grofweg is per verdieping 50 m2. De vloeren willen we bij Praxis aanschaffen. Graag een offerte voor het leggen inclusief het plaatsen van (hoge) plinten. Bijgevoegd de tekeningen van de woning.

Laminaat, ondervloer en plint leggen in een nieuwbouwwoning

Momenteel wordt onze nieuwe woning gebouwd en wij verwachten daarvan in november de sleutel te krijgen. Wij willen laminaat, ondervloer en plinten bestellen bij Gamma. Dat willen wij laten leggen op de 1e en 2e verdieping in 6 kamers en een gang. Het gaat om in totaal ongeveer 94,5 m² laminaat. Wij willen hiervoor graag een offerte ontvangen.

Lamp ophangen en laminaat leggen

Betreft een lamp aan het badkamer plafond hangen en het leggen van een vloer. Het is een nieuwbouwwoning en het gaat om één kamer van circa 17m2. De (hoge) plinten moeten weggehaald worden, vervolgens de ondervloer en laminaat leggen, en dan dezelfde hoge plinten weer monteren. Het is belangrijk dat u uw eigen gereedschappen heeft (inclusief één om de planken op de juiste maat te snijden). Liever contact via email aangezien dat ik mijn telefoon niet op werk/school mag opnemen.

Partners

Partners van Casius