Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaat in een nieuwbouwwoning leggen:

Laminaat in een nieuwbouwwoning leggen

Op een nog nader te bepalen datum in december wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Wij hebben 110 m² laminaat besteld bij Praxis en willen dat dan op alle vloeren in het hele huis laten leggen. Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte.
Onze klant uit Houten (Utrecht) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat in een nieuwbouwwoning leggen uit heel Nederland:

Traprenovatieset in de nieuwbouwwoning aanbrengen

Ik wil 2 houten trappen ( elk 15 treden per trap ) in mijn nieuwbouwwoning met laminaat of PVC laten bekleden.

Laminaat leggen op 2 verdiepingen in een nieuwbouwwoning

Op 12 december wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Wij zijn op zoek naar een vakman die op de 1e en 2e verdieping laminaat kan gaan leggen, het liefst al in diezelfde week. Het gaat om ongeveer 100 m² laminaat, eik donkerbruin van 7 mm. We zorgen dat alle materialen aanwezig zijn. We ontvangen graag een offerte.

Laminaat leggen op de bovenverdieping

Ik wil op de bovenverdieping van onze nieuwbouwwoning graag laminaat laten leggen in 3 slaapkamers en op de overloop. Het gaat om ongeveer 35 m². De woning is nog leeg. Ik zal het materiaal zelf aanschaffen. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Nieuwbouwwoning stucen en behangen

Ik wil graag een offerte bij u opvragen voor wandafwerking in onze woning. De woning wordt volgend jaar maart/ april opgeleverd en staat in Poeldijk (gemeente Westland). We willen op de begane grond de wanden en het plafond glad gestuct en geverfd hebben. Op de 1ste en 2e verdieping behang (en eventueel verven) Het behang moet gewoon glad zijn (geen structuur). Ik heb in de bijlage een plattegrond van de woning en een berekening van het aantal vierkante meters. (berekening heb ik zelf gemaakt, weet dus niet zeker of dit 100% klopt). De vloeren op de begane grond worden betegeld, en op de verdiepingen komt laminaat. De vloerenlegger zal de wanden ook voorzien van muurplinten. Kunt u mij een prijsopgave doen van bovenstaande werkzaamheden? Ook horen wij graag als u bijv andere ideen heeft voor de wandafwerking (bijv latex spuiten) voor ons is belangrijk dat de muren strak en glad worden opgeleverd. Alvast Bedankt. Wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk en Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk en Afspuiten latex

Laminaat leggen in appartement

Ik wil graag een nieuwe vloer aanleggen in mijn woning een appartement. Het gaat om 53 vierkante meter laminaat exclusief zaagverlies. Met hoge plinten en plakplinten. Het gaat om een nieuwbouwwoning met vloerverwarming, er zijn geen radiatoren aanwezig. Ook is de woning nog leeg. Datum uitvoering 12, 13, 14 of 15 december.

Laminaat leggen op drie verdiepingen

Op 3 etage's van een nieuwbouwwoning dient een ondervloer, laminaat en plakplinten gelegd te worden. De oppervlakte is ongeveer 130 m2.

Laminaatvloer leggen in een nieuwbouwwoning

Eind september wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. We laten daar eerst de stukadoor aan de slag gaan. Als het stucwerk goed droog is, willen we er de vloeren laten voorzien van laminaat. Het gaat om ongeveer 62 m² doorlopend laminaat in de woonkamer, keuken en hal. We hebben hiervoor 66 m² Hoomline Royal V2 Matterhorn laminaat gekocht. We ontvangen graag uw offerte.

Natuursteen vloer en PVC of laminaat leggen

Wij hebben een nieuwbouwwoning en willen hier een marmer tegelvloer in hebben. Het betreft 74 m2. Op 2 verdiepingen wil ik graag laminaat of PVC in hebben en dat zal 203 m2 zijn. Zal wellicht iets van voorwerk gedaan moeten worden (egaliseren of iets dergelijks).

Laminaat leggen in nieuwbouwwoning

Ik zou laminaat met ondervloer en opzetplinten geplaatst willen hebben in de woonkamer/keuken, slaapkamer, en gang begane grond. En op de eerste verdieping 2 slaapkamers, overloop en kleine berging, laminaat, ondervloer en plakplinten. Er zit vloerverwarming in de woning dus de ondervloer zal folie zijn. De totale hoeveelheid is ongeveer 85 m2. Het aantal meters aan plinten is nog niet bekend. Half september uitvoeren.

Laminaat leggen op bovenverdiepingen

Ik wil 85 m2 laminaat laten leggen op de 1e verdieping en zolderverdieping (6 ruimtes). Inclusief ondervloer, horizontale plakplinten en verticale staande plinten. Graag ontvang ik een offerte van u. Het betreft een nieuwbouwwoning. De laatste week september of 1e week oktober.

Partners

Partners van Casius