Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Houten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Houten heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Houten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Houten of directe omgeving.

913 klanten uit Houten bevelen een bij Casius in Houten aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Houten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: grindvloer reinigen, vloerverwarming en vloer realiseren, inclusief verwijderen radiatoren, laminaatvloer laten leggen, houten vloer laten leggen, vloertegels en vloerverwarming, kelder afwerkvloer en afvoer goten realiseren, betonvloer laten storten, verzakte ondergrond van de keuken herstellen, onderhoud eiken vloer, fermacell vloer leggen, houten vloer eruit, nieuwe beton vloer erin, parket leggen, inclusief schuren, olieën en plinten, vloer storten, bewerkte visgraat parket leggen, laminaat leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Houten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Houten:

Laminaat leggen

Op zolder dient er een ondervloer, laminaat en hoge plinten gelegd te worden. De oppervlakte is ongeveer 35 m2.

Convectorput dichten en isoleren

Ik wil een convectorput met afmetingen 177x35 cm en ongeveer 55 cm diep laten dichten. Convector en leidingen zijn reeds verwijderd. Vloer dient geïsoleerd te worden en laatste 5 cm dient te worden afgewerkt met een (zand)cementdekvloer zodat de vloerverwarming kan worden ingefreest. Uitvoerdatum bij voorkeur in week 10.

Parketvloer verwijderen en vloerverwarming infrezen

Wij willen graag onze bestaande houten vloer en tegelvloer in de keuken vervangen door PVC met vloerverwarming als hoofd verwarming. Misschien in de toekomst een warmte-terugwin-installatie. Voor het opvullen, egaliseren en leggen hebben we al iemand, maar er moet nog meer gebeuren, onder andere de verwarming zelf (infrezen). We hebben er nog wel een aantal vragen over: - onze bestaande vloer moet verwijderd worden, kan u dat ook verzorgen? Dat is ongeveer 35 m2 houten vloer. Deze is genageld (en mogelijk verlijmd) op een ondervloer van 'broodjes' deze zijn gelijmd op de cementen de vloer. En ongeveer 30 m2 tegels (keuken + gang). Deze tegels zijn gelijmd op een ondervloer om ze op dezelfde hoogte te brengen als de houten vloer. De ondervloer bestaat uit grote platen. - we hebben een convectorput, die moet dan ook dicht gemaakt worden, kunt u dat ook doen? - er lopen nu pvc leidingen door de dekvloer, kunnen die blijven zitten bij het infrezen? - we twijfelen nog of er ook vloerverwarming in het toilet nodig is, zou dat te warm worden? - Onze vloerenlegger wil zelf de verwarming sleuven dicht maken zodat er geen discussie is of de vloer vlak genoeg is om te egaliseren. We willen het graag dit najaar gedaan hebben. Wat kunt u voor ons hierin betekenen en wat gaat dat kosten?

Staand toilet ombouwen naar hangend toilet

Ik wil een staand toilet ombouwen naar een zwevend toilet, inclusief plaatsen van het inbouwreservoir en bouwen van de ombouw. Er is dus leidingwerk nodig.

Grindvloer reinigen en repareren

Ik wil graag een indicatie voor de kosten van het grondig reinigen van onze grindvloer van ongeveer 90 vierkante meter in een kamer met een open keuken en een hal. Daarnaast gaat het tevens om een reparatie van de vloer. Er zitten namelijk putjes in de vloer, Er is los grind aanwezig.

Zandcement dekvloer egaliseren

Binnenkort moet onze gelijmde houten vloer eruit. Daarna moet de vloer geëgaliseerd worden daar er een gietvloer geplaatst gaat worden. De oppervlakte is ongeveer 56 m2. Kunt u aangeven wat de kosten zijn voor het verwijderen van de oude vloer en het egaliseren?

Egaliseren van plavuizen

Graag zouden wij vinyl leggen op onze vloer, maar dit moet ge egaliseerd worden

Laminaat Decomode leggen

Er moet 29,6 m2 laminaat gelegd worden in 2 kamers en de gang. Dit komt neer op 33 m2 laminaat. Mijn keuze is de decomode pure barie. Daar heb ik dan 17 pakken van nodig. Ik wil een ondervloer erbij. En het laten leggen en bezorgen. Hoeveel kost dit?

Laminaat leggen

37 vierkante meter laminaat laten leggen

Coating aanbrengen op epoxyvloer

Wij hebben een epoxy grindvloer, maar onze kinderen kruipen erover en hun broeken gaan daardoor stuk. We denken dat zo'n coating kan helpen en zijn benieuwd wat dat kost. Het gaat om de benedenverdieping, de woonkamer en hal van in totaal circa 38 m².We ontvangen graag uw advies en een prijsopgave en willen weten of een coating erg glimt.

Vloer egaliseren na infrezen vloerverwarming

Op 20-12 worden er leidingen voor vloerverwarming gefreesd in onze woonkamervloer en deze vloer moet op 21-12 geëgaliseerd worden zodat de sleuven dicht zijn en de vloer gereed is om PVC/Laminaat te leggen. Het gaat om circa 45 m2. Graag een offerte voor het egaliseren van de vloer.

Gietvloer in badkamer aanbrengen

In de badkamer is nu een tegelvloer. Graag willen wij een gietvloer in de badkamer. Indien mogelijk mag dit over de tegelvoer heen. Het ligbad zal verwijderd zijn en er komt een inloopdouche.

Laminaat in een nieuwbouwwoning leggen

Op een nog nader te bepalen datum in december wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Wij hebben 110 m² laminaat besteld bij Praxis en willen dat dan op alle vloeren in het hele huis laten leggen. Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte.

Egaliseren van de betonnen vloer

Het betreft het egaliseren van de betonvloer op de begane grond. De woonkamer, keuken, hal en uitbouw is 56 m2. Dan zou de woning helemaal leeg moeten zijn. Daar gaat de wc vanaf en een deel waar de keuken opstaat. Dus voor het gemak plus minus 50 m2 wat gedaan moet worden, ongeveer 3 mm. Op dit moment wordt er een uitbouw van 5.46 bij 2 meter geplaatst. De ongeveer 10 m2 moet ook worden geëgaliseerd.

Egaline aanbrengen

De huidige woonkamer van 45 m2 heeft een betonvloer met op enkele plaatsen lijmresten. Voor het plaatsen van een nieuwe vloerverwarming dient er ongeveer 10 mm egaline gestort te worden.

Plavuizen vloer egaliseren

Het egaliseren van plavuizen vloer met vloerverwarming, zodat er click PVC vloer overheen gelegd kan worden. De oppervlakte is 50 m2. Het puin dient ook te worden afgevoerd.

Siergrindvloer verwijderen en egaliseren

Ik wil graag een indicatie van de kosten voor het verwijderen van een grindvloer op de begane grand van een woning, ongeveer 50 m2. Tevens zou ik graag een losse prijs krijgen voor het egaliseren van dezelfde 50 m2. Onder de grindvloer ligt beton. Het betreft de hal en de woonkamer, op dit moment ligt er laminaat overheen (zal ik zelf verwijderen).

Plavuizen vloer laten egaliseren

Plavuizen met vloerverwarming egaliseren zodat er PVC overheen gelegd kan worden. De plavuizen hebben voegen van ongeveer 2 mm diep. Hoor graag van u wat hiervan de kosten zijn.

Houten vloer herstellen, schuren en in olie zetten

Onze massief eikenhouten vloer (37 m2) is toe aan groot onderhoud: schuren en opnieuw in de olie zetten (grijs gekleurd - grey wash effect). De vloer heeft vellingsgroeven en is zwevend gelegd. In de keuken (eronder) is de vloer echter niet goed geklemd, waardoor enkele planken steeds weglopen. Dat willen we graag opgelost hebben. De platte plinten op de haakse zijden zijn losgekomen (door het werken van de vloer). Deze moeten ook weer vastgezet worden (kunnen waarschijnlijk opnieuw gebruikt worden.

Houten vloer wit laten spuiten

Wij willen graag het lamelparket in onze nieuwe woning (bestaande bouw) laten schuren en wit laten spuiten. Het betreft totaal zo'n 65 m2 en het is op de begane grond (woonkamer & halletje). De vloer die er ligt heeft een eiken toplaag en is ooit wit geolied. Het is voor ons belangrijk dat dit tussen 12 juni en 20 juni kan gebeuren. Graag ontvang ik een offerte.

Jatoba vloer schuren en oliën

Wij krijgen een nieuwe woning met 'Jatoba' vloer in de olie. De oppervlakte van de woonkamer is 70 a 75 m2. De vloer heeft her en der krassen en moet opgeknapt worden. Graag willen wij de vloer licht laten opschuren en opnieuw in olie /hardwaxolie zetten. Indien mogelijk iets lichter maken. Graag in week 31 in Houten. Graag totaal offerte.

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil graag vloerverwarming op de benedenverdieping. Betreft het infrezen, aanleggen en dichtsmeren van slangen voor een oppervlakte van 40 m2.

Vloer egaliseren, vloerverwarming en tegels leggen

Op de begane grond, 77 m2 dient er vloerverwarming geplaatst te worden. Hier na zal de vloer moeten worden geëgaliseerd en tegels gelegd. De tegels zijn al aanwezig, de overige materialen nog niet.

Laminaat leggen met hoge plinten

Het laten leggen van een vloer van 30 m2 en hoge plinten 21 strekkende meters meters. Het gaat om een studio zonder deurdrempels. De vloer heeft een Megaloc kliksysteem. De plinten zijn 12 cm hoog. Het laminaat heb ik al, de ondervloer ook. Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden.

Garagevloer repareren en egaliseren

Mijn garagevloer van ongeveer 16 m2 is oppervlakkig beschadigd en moet geëgaliseerd worden. Het betreft volgens mij een betonvloer (met een cementen afdeklaag). Op bijgaande foto zijn de grijze vlakken de oppervlakkige beschadigingen tot ongeveer 5 mm diep.