Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Hoogland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Hoogland heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Hoogland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Hoogland of directe omgeving.

240 klanten uit Hoogland bevelen een bij Casius in Hoogland aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Hoogland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: de vloer van een kerk renoveren, granitovloer met zwarte rand, een betonnen vloer storten in een schuur., nieuwe vloeren leggen, kete; vervangen. betonstorten woonkamer + vloerverwarming, zandcement storten vloer met isolatie, egaliseren en een gietvloer aanbrengen, zandcement over vloerverwarming, noorse leisteen vloer, vloer egaliseren op vloerverwarming, pS-renovatievloer Droog Rc=5,2 Begane grond installeren, egaliseren schuin aflopende vloer, beton storten voor zwembad vloer, vbi renovatievloer met vloerverwarming semi droog leggen, vloer egaliseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Hoogland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Hoogland:

Laminaat leggen plus hoge plinten hele huis

Gezocht ervaren laminaat legger om 75 m2 vakkundig te laten leggen. Graag mensen met ervaring en geen amateurs. Tussen week 15 en week 16.

Cement dekvloer aanbrengen

Graag ontvangen wij een prijsopgave voor een cementdekvloer (op een nieuw geplaatste vloerverwarming) totaal 85 m2 (meerdere ruimtes.)

Betonvloer egaliseren

Egaliseren van betonvloer (circa 24 m2) in schuur. Vloer moet sterk zijn. Schuur wordt ook gebruikt voor motorstalling. Moet dus ook niet glad worden in verband met water.

Ondervloer met laminaat

De kans is aanwezig dat ik binnen kort een woning ga huren. Deze woning heeft nog geen ondervloer, hij dient minimaal 10 DB te zijn qua demping, ik heb geen idee hoe of wat verder? Daarnaast zou ik graag laminaat willen, met plinten. Zowel het laminaat als de ondervloer zal ik ook bij u bestellen. Het gaat om een oppervlakte van 55 m2.

Cementdekvloer vervangen op de begane grond

Ik wil graag 50 m2 cementdekvloer voor installatie vloerverwarming. Geen voorwerk nodig. Prijs inclusief materialen.

Leggen van laminaat en plinten

Ik wil mijn totale benedenverdieping van ongeveer 70 m² laminaat laten leggen. Laminaat van goede kwaliteit.

Laminaat op de woonkamervloer leggen

Ik wil graag een laminaatvloer in de woonkamer laten leggen. Deze is ongeveer 32 m2. De vloer en ondervloer (folie+platen) zijn aanwezig. Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden. De ondergrond is beton. De wens is ook dat dit zo snel mogelijk uitgevoerd wordt. De plinten hoeven niet gedaan te worden.

Betonnen vloer egaliseren

Onze inpandige berging heeft een slechte betonnen vloer. Ik zou graag eens willen weten wat een nieuwe toplaag kost. Het is en blijft een schuur dus geen luxe afwerking maar gewoon een nieuwe toplaag zodat het er weer netjes uitziet. Er zit een kruipluik in deze ruimte. Afmeting is 230 x 440 cm. Op de bijgevoegde foto zit links het kruipluik.

Betonvloer storten en afwerken in de bijkeuken

Ik wil graag een betonvloer in mijn bijkeuken laten storten en laten afwerken. De bijkeuken is ongeveer 6 m2.

Vloeren egaliseren

Wij willen graag medio augustus onze huiskamer, serre, hal en keukenvloer laten egaliseren. De eindafwerking wordt een gietvloer. Op dit moment liggen in de keuken Portugese tegels. In de serre Vietnamese hardsteen en in de woonkamer en hal een plankenvloer, verspijkerd op spaanplaat. De basis hieronder is een cement dekvloer. Ik zou graag de planken strippen uit de woonkamer en over de tegels en spaanplaat heen de egalisatielaag willen laten aanbrengen tot 1 niveau op de gehele benedenverdieping. Kan dit, en wat is hiervoor uw prijs? Het gaat om in totaal 67 vierkante meter.

Beton storten

vloer storten

Laminaat vloer leggen

Laminaat vloer met ondervloer leggen in de woonkamer. Op de begane grond op een betonnen vloer van 60 vierkante meter. Gaat om kliklaminaat met v- groef. Laminaat met ondervloer zijn aanwezig.

Laminaat leggen

Laminaat leggen in mijn nieuwe woonkamer, hal, slaapkamer en keuken. Totale oppervlak ongeveer: 40 a 45 m2. Laminaat zal ik zelf aanschaffen. Betonnen vloer. Ook ondervloer en plinten.

Ik zou graag willen weten wst het kost ...

Ik zou graag willen weten wst het kost om lijm- en tapijtresten(foamlaag) van een betonnen vloer te verwijderen op zeer korte termijn. Het oude tapijt is reeds verwijderd en afgevoerd,