Error loading MacroEngine script (file: Subnav.cshtml)

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor vinylvloer leggen:

Vinylvloer leggen

Ik wil een 35 m2 vinylvloer laten leggen. Dat moet in de woonkamer, keuken en gang.
Onze klant uit Driebergen-Rijsenburg (Utrecht) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vinylvloer leggen uit heel Nederland:

Vinyl leggen

Ik ben op zoek naar een vinyllegger die een kamer van 3 bij 4 meter kan voorzien van een vinylvloer. De ondergrond bestaat uit beton.

Vloer leggen en wanden behangen

Ik wil graag een ondervloer laten leggen en ook behangen in mijn slaapkamer. Het is een vrij kleine kamer namelijk 2.34 bij 2.86 meter. Huidige situatie: behang op de muur en vinyl op de vloer. ik wil de vinylvloer en het oude behang er graag door de vakman uit laten halen. Nieuw laminaat is al aangeschaft, maar ik zou ook graag willen overleggen wat er nodig is aan ondervloer.

Tapijt en vinylvloer leggen in de caravan

Ik wil graag een nieuw vast tapijt leggen in de twee slaapkamers van onze stacaravan en een nieuwe vinyl vloer in de keuken, badkamer en inkom. In de woonkamer ligt nog een mooi vast tapijt. Vermits ik deze caravan pas heb aangekocht heb ik nog geen duidelijk afmetingen. Is het alvast mogelijk om mij te contacteren indien jullie deze werken uitvoeren? Ik weet niet precies hoeveel m2 het is.

Vinylvloer, ondervloer en plinten leggen

Het verwijderen van de oude laminaatvloer, leggen van nieuwe Vinyl flexx vloer, ondervloer en plinten. Totaaloppervlak 60M ( verdeeld over twee woonlagen )

PVC vinylvloer aanleggen

Ik wil graag het hele appartement van totaal oppervlak van 94 m2 laten leggen, ik zal zelf het materiaal halen, u hoeft het alleen te legaliseren en te leggen en als het kan ook nog 28 feb 2018

Vinylvloer met ondervloer leggen

Ik laat graag 20 m² ondervloer met daarop een vinylvloer leggen op de zolder. De werkruimte zal zo goed als leeg zijn m.u.v. de wasmachine en wasdroger. Er zal iemand aanwezig zijn om te helpen met het verplaatsen van deze apparaten. Ik koop de materialen zelf bij Praxis. Ik ontvang graag uw offerte voor het leggen.

Vinylvloer leggen in toilet

Wij hebben op dit moment, kleine grijze tegels in onze toiletten. Wij willen daar eigenlijk vinyl overheen, maar omdat het eerst geëgaliseerd moet worden is dat best prijzig voor zo een kleine ruimte. Kunnen jullie ons adviseren?

Vinylvloer leggen

Ik ga op 1 augustus verhuizen en wil in mijn nieuwe woning dan graag vinyl laten leggen. Er liggen nu tapijttegels in op een redelijk vlakke betonnen ondergrond. Ik zal de tapijttegels afvoeren en het vinyl zelf aanschaffen. De kamer waar het om gaat is een beetje asymmetrisch en heeft de maat 520 en 535 cm bij 280 cm. Ik hoor graag wat de kosten zijn. Op of rond 1 augustus wil ik deze klus laten verzorgen.

Vloer leggen in nieuw huis

Wij willen een vloer laten leggen in ons nieuw op te leveren huis medio augustus. Het betreft een laminaatvloer beneden ca. 60m2 en waarschijnlijk een vinylvloer op de verdiepingen ca. 75m2

Vinylvloer leggen boven

Op mijn bovenetage wil ik ongeveer over 3 weken een vinylvloer met ondervloer inclusief (hoge) plint laten leggen. De ruimte bestaat uit 2 slaapkamers en een overloop. Alles moet aaneensluitend gelegd worden. De ruimte loopt niet recht, dus er is wat snijwerk. Is totaal iets kleiner dan 40 m2. Liefst vooraf schouw waarop de vloer aangeschaft en gelegd kan worden. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius