Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor tapijt uit een kantoorruimte verwijderen:

Tapijt uit een kantoorruimte verwijderen

Ik wil 1 laag tapijt verwijderen uit een kantoorruimte. Tapijt is verlijmd op betonnen ondervloer. In totaal gaat het om ongeveer 270 m2 verspreid over 2 verdiepingen.
Onze klant uit Breukelen (Utrecht) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tapijt uit een kantoorruimte verwijderen uit heel Nederland:

Kantoor en dakopbouw slopen

Ik wil graag 200 m2 kantoorruimte ontdoen van 2 systeemplafonds en alle elektra onderdelen, tapijt, radiatoren en inrichting. Ook wil ik graag 70 m2 dakopbouw geheel slopen, inclusief de stalen constructie. Totaal 2 weken de tijd om het te doen. Betreft 3e en 4e verdieping. Steiger is aanwezig. De vergunningen zijn aangevraagd.

Laminaat in een kantoorruimte laten leggen

Ik wil graag 44 m2 laminaat laten leggen in een kantoor ruimte. In deze ruimte staan 2 nissen waar omheen gewerkt moet worden, deze nissen meten 1.3 x 2.9 meter en 0.7 x 1.15 meter. De ondergrond bestaat uit dun verlijmd tapijt, dit kan blijven liggen en fungeren als ondervloer. Ik wil de laminaatvloer graag voor 25 maart gelegd hebben.

Vloerbedekking leggen

Tapijt leggen. Dient gespannen te worden over ander kortpolig tapijt in kantoorruimte. Vloeroppervlakte is 14 bij 7 meter.

Na een lekkage moet er ca 80 m2 ...

Na een lekkage moet er ca 80 m2 geschuurd plafond weer netjes worden gemaakt. We denken aan schilderen/latex?? Het is een plafond in een kantoorruimte (09.00 - 17.00 uur) waar 4 werkplekken en een spreektafel staan. Op de vloer ligt tapijt. Voor zo min mogelijk overlast is dit wellicht een weekendklus?

160 m2 tapijt leggen in kantoorruimte. ...

160 m2 tapijt leggen in kantoorruimte. Tapijt is vanaf 10/11 aanwezig (is een aantal stukken aangeleverd) Omdat er nogal veel meubelen tijdens het leggen verplaatst dienen te worden is het belangrijk dat er op een zaterdag moet worden gedaan. Kantoor staat in Apeldoorn. Verwacht een vaste prijs voor leggen inclusief lijm.