Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Breukelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Breukelen heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Breukelen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Breukelen of directe omgeving.

160 klanten uit Breukelen bevelen een bij Casius in Breukelen aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Breukelen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: cement dekvloer gepleisterd, houten vloer vervangen door beton broodjes vloer, garagevloer van nieuwe toplaag voorzien, houten vloer vervangen door schuimbeton met vloerverwarming, flexxfloors click deluxe type Gobi laten leggen, schuimbeton fundering in ons oude huis, terrazzo vloer laten leggen, schuimbeton en anhydriet dekvloer aanbrengen, parket schuren en behandelen, convectorput dichten en isoleren, houten plafond vloer verlagen en vervangen door moderne houten vloer, grindvloer met scheuren repareren, cementvloer aanbrengen, betonvloer storten en vlinderen, kwaaitaalvloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Breukelen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Breukelen:

Tapijt uit een kantoorruimte verwijderen

Ik wil 1 laag tapijt verwijderen uit een kantoorruimte. Tapijt is verlijmd op betonnen ondervloer. In totaal gaat het om ongeveer 270 m2 verspreid over 2 verdiepingen.

Betonnen terras egaliseren

Ik heb een betonnen terras bij mijn woonark waar scheuren inzitten. Deze scheuren zou ik graag laten repareren en hierover heen een egalisatie laag laten aanbrengen. Het terras is 18.50 bij 3.50 meter groot en goed bereikbaar.

Vloer van beton egaal maken

Kunt u mij een indicatieprijs geven voor het verwijderen van oude tegels, en het egaliseren van de betonvloer daaronder? Het doel van het egaliseren is dat hierop vervolgens een laminaatvloer met ondervloer opkomt. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 35 m2 op de begane grond.

Betonnen vloer egaliseren

Een bestaande betonnen vloer egaliseren circa 25 m2

Laminaat in twee kamers laten leggen

Ik wil de oude houten vloer laten verwijderen en een nieuwe ondervloer + laminaatvloer laten leggen in een kamer, op de overloop en in een werkkamer. Een bed, kast, bureau etc staan er nog in. Daar is hulp geboden om het te verplaatsen. In totaal plusminus 30 vierkante meter. Het laminaat en dergelijke is in overleg te leveren.

Laminaat met ondervloer en plakplinten leggen

15 m2 Met Ondervloer en plakplinten

Hoge plinten vervangen

Ik heb een houten vloer, in woonkamer, hal en keuken, waarbij de hoge plinten aan vervanging toe zijn. Ik gok dat het gaat om 40 meter. Kunt u mij een idee geven wat hiervoor de kosten zullen zijn. U zilt zeker nog aanvullende vragen hebben, die hoor ik graag.

Laminaat vervangen

Wegens waterschade heb ik een offerte nodig die ik kan indienen bij mijn verzekering. Wanneer de verzekering akkoord geeft op de offerte kunnen de werkzaamheden uitgevoerd worden. Het gaat om het leggen van laminaat en een nieuwe ondervloer, totaal 36 m2 en het plaatsen van hoge plinten, totaal 31 meter.

Laminaat volledig compleet leggen

Laminaat volledig compleet leggen: ondervloer en laminaat leggen. Dat is 50 m2. Hoge plint monteren, 30 meter en plakplinten, 15 meter. De oude vloer is reeds weg en de ondergrond is geëgaliseerd beton. Ik heb een offerte nodig voor goedkeuring door van de verzekering, vanwege waterschade. Bij goedkeuring wordt de order vergeven. Na 27 juli willen we de nieuwe vloer laten leggen. Tot die tijd willen we de vloer laten drogen.

Betonvloer egaliseren en coaten

Graag laat ik de vloer van een bovenwoning egaliseren en coaten. De oppervlakte is ongeveer 70 m2.

Granieten vloer in de badkamer leggen

Ik wil graag een nieuwe badkamervloer laten plaatsen. Huidige vloer is betegeld en ik wil graag een 'ouderwetse' granieten vloer in de badkamer. Kan het over de huidige vloer aangebracht kunnen worden. De ruimte is 2.15 m2. Kunnen de verwarmingsbuizen dan ook gelijk in de vloer gelegd worden?

Betonvloer over de vloerverwarming storten

Ik wil graag een betonvloer over de vloerverwarming laten storten. Het gaat over betonvloer waar de vloerverwarmig al ligt. Betonvloer van 40 m2 5 cm dik op de eerste verdieping.

Laminaat vloer leggen

Wij willen een nieuwe laminaatvloer laten leggen op 2 slaapkamers. Een slaapkamer van 4 x 3 meter, een van 5 x 4 meter een een gangetje van 2 x 1 meter dus totaal ca. 34 m². We halen zelf de oude laminaatvloer eruit en er ligt al een ondervloer in. Het nieuwe laminaat schaffen wij zelf aan.

Schuren en lakken van een Tapis parkervloer

Wij hebben een kambala tapis parketvloer van 54 m2. De vloer is gelegd in 1987 en in 1996 een keer opnieuw geschuurd en gelakt. De vloer willen we nu opnieuw laten schuren en lakken. We hebben de volgende vragen: Hoe vaak kan een tapis vloer geschuurd worden? Met hoeveel lagen wordt de geschuurde vloer gelakt? Welke lak wordt gebruikt? Wordt er vooraf gecontroleerdof de vloer alsnog geschuurd kan worden? Uiteraard willen we graag weten hoeveel de klus kost en welke garantie er gegeven wordt. Gaarg indicatie per mail.

klik laminaat leggen

34 m2 laminaat leggen op 1ste etage.

houten laminaat vloer in hal en keuken ...

houten laminaat vloer in hal en keuken flat leggen+oude zeil eruit. tevens schilderen hal,keuken w.c en badkamer(kleine ruimtes) dus;wanden,plafond en houtwerk+ bevestigen nieuwe grepen kastjes/laden na schilderen houtwerk. en nieuwe rubbertjes plaatssen op druppelende kranen badk. en keuken

Voor een nieuw appartement in breukelen ...

Voor een nieuw appartement in breukelen moet een vloerverwarming aangebracht worden en een natuursteen vloer gelegd. De steen is van basalt en is waarschijnlijk 60 x 60. De vloer moet in de maand november gelegd worden.

Wij hebben een leistenen vloer gekocht ...

Wij hebben een leistenen vloer gekocht (formaat 60 x 60) en willen deze, na het laten aanleggen van vloerverwarming, door een vakman laten plaatsen. Het gaat om de begane grond en beslaat ongeveer 45 m2. Het is nog niet duidelijk of de vloer gelijmd of in de mortel gelegd moet worden. Ons huis is 11 jaar oud.

Project: nieuwe dubbelwandige houten ...

Project: nieuwe dubbelwandige houten garage met betonnen vloer wordt 1e week oktober opgeleverd. Opdracht: industriele harde tegels leveren, leggen en voegen. Afm 7x5 meter. Gewenste kleur: antraciet. 2e week van oktober uit te voeren. Prijs tegels max 10 euro/m2