Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor vloer tuinhuis storten:

Vloer tuinhuis storten

Ik heb 5 m3 beton nodig voor de vloer van een tuinhuis. Afstand wagen tot vloer is 35 meter. Ik doe zelf het rijen.
Onze klant uit Bilthoven (Utrecht) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloer tuinhuis storten uit heel Nederland:

Tuinhuis verplaatsen

Ik heb een houten schuurtje met aansluitend overkapping, totaal 3 bij 6 meter, die ongeveer 10 meter verplaatst moet worden. Vloer moet ook nog geëgaliseerd worden.

Cementvloer plaatsen

Wij hebben een tuinhuis van 5x10 meter. De vloer is nog stenen met daaronder gewoon zand. wij zouden de vloer graag van beton of cement hebben. Verwarming is niet nodig, isolatie eigenlijk ook niet, maar we zouden graag een optie zien inclusief en exclusief lichte vorm van isolatie.

Betonvloer storten voor carport en tuinhuis

Beton vloer storten in 'carport'. De carport met daaraan de schuur staat op heipalen. Daarnaast betonvloer voor tuinhuis, waarschijnlijk geen heipalen nodig. Oppervlakte carport 4 * 5 meter. Oppervlakte tuinhuis 4 *4 meter. De huidige bestrating haal ik er zelf uit. Voorkeur om zo spoedig mogelijk te starten, maar aankomend voorjaar mag ook worden aangehouden.

Bouwen casco tuinhuis

Graag ontvang ik een offerte voor het laten bouwen van een casco tuinhuis. Geen voorkeur voor een bepaalde bouwmethode. Prijs graag inclusief EPDM dakdekking. Exclusief betonnen ondervloer, leidingwerk, kozijnen en vloer,- en wandafwerking binnen en buiten. Ook exclusief muurtje (zie bijgevoegde bestanden).

Tuinhuis verwarmen met stralingspanelen om als kantoor te gebruiken

Het betreft een nieuw gebouwd houten tuinhuis met betonnen vloer dat geïsoleerd en afgewerkt is. We willen het gaan gebruiken als kantoor aan huis. Afmeting: 4x 6 x 2.97 meter. Het is de wens dit met stralingspanelen te verwarmen.

Tuinhuis slopen en puin afvoeren

Ik wil ons tuinhuisje slopen en verwijderen. Het gaat om tuinhuisje van 3 m x 4 m met hout vloer. Ook graag afvoeren.

Fundering ten behoeve van tuinhuis en veranda realiseren

Ik zou graag in mijn tuin een fundering willen storten ten behoeve van een tuinhuis met veranda. De fundering moet 10 cm boven de grond uitsteken. Als optie zou ik willen weten hoe duur het is om de bovenkant te vlinderen en wat donkerder te laten kleuren. De oppervlakte bedraagt 7,3 x 3,5 meter. Bij de ingang van de poort dient een schuine kant te worden gemaakt in de fundering. Ik denk dat een zandcement vloer voldoende is met bewapening. Ik heb wel begrepen dat voor vlinderen fijn cement nodig is, klopt dit? graag laat ik mij adviseren wat dan het beste is. Graag ontvang ik een offerte.

Tuinhuis bouwen, dakkapel vervangen en wanden stucen

Garage/Tuinhuis: Achter in de tuin willen we een garage/tuinhuis. Volledig geïsoleerd, vloerverwarming gevlinderd vloer, schuifpui 4,5 meter, elektrische CV ketel. 6,4 m bij 4,2 m. In steen opgetrokken, klein puntdakje, inclusief fundering en gereed maken voor zonnepanelen. Het ontwerp besteed ik uit aan de vakman. Dakkapel: Ik wil de 2 huidige losse dakkapellen vervangen door 1 grote van ongeveer 6 meter breed. De huidige dakramen moeten hierdoor ook worden vervangen. Nu zijn ze 3 meter en de ander is 1,60 meter. De nokhoogte is ongeveer 2,10 meter. Stucen: De tussenwand van de dakkapellen moet opnieuw gestucd worden.

Reparatie tuinhuis

Sinds afgelopen week blijft de vloer vochtig in mijn schuur. Waarschijnlijk ergens lekkage, zowel via de grond als via de rand van het dak. Het stinkt ook. Kan iemand komen en kijken of dit te repareren valt? Ik hoor het graag.

Tuinhuis (kunststof) in elkaar zetten

Een tuinhuis bouwpakket van Keter in elkaar zetten in de tuin. Afm. 185 x 226 x 152 cm. Incl. vloer.

Partners

Partners van Casius