Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Bilthoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Bilthoven heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Bilthoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Bilthoven of directe omgeving.

515 klanten uit Bilthoven bevelen een bij Casius in Bilthoven aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Bilthoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: de vloer van een kerk renoveren, granitovloer met zwarte rand, vloeren parketvloer en laminaat offerte, gietvloer +- 250 m2, een betonnen vloer storten in een schuur, nieuwe vloeren leggen, kete; vervangen. betonstorten woonkamer + vloerverwarming, zandcement storten vloer met isolatie, egaliseren en een gietvloer aanbrengen, zandcement over vloerverwarming, noorse leisteen vloer, vloer egaliseren op vloerverwarming, pS-renovatievloer Droog Rc=5,2 Begane grond installeren, oSB of underlayment ondervloer leggen, garage ombouwen naar woonruimte en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Bilthoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Bilthoven:

Vloer tuinhuis storten

Ik heb 5 m3 beton nodig voor de vloer van een tuinhuis. Afstand wagen tot vloer is 35 meter. Ik doe zelf het rijen.

VBI renovatievloer droog

We willen een VBI renovatievloer (droog) laten plaatsen in onze jaren 60 woning in Bilthoven. Gaat om ~110 m2. Liefst ook met vloerverwarming. De oude vloer halen we er zelf uit, dus u kunt gelijk aan de slag.

Luik in parketvloer naar kruipruimte maken

Ik heb een houten vloer met parket. Er is een kruipruimte maar geen luik. Aangezien we vloerisolatie willen laten aanbrengen is het nodig een luik te maken. Graag hoor ik van u hoe veel dit zou kosten en op welke termijn u dit kunt uitvoeren.

Gietvloer in de keuken van circa 15 m

Ik wil graag een gietvloer in mijn keuken hebben in het grijs/ antraciet of betonlook Er liggen nu tegels in en ik denk dat de gietvloer eroverheen kan. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 15 m2. Wat voor soort gietvloer geschikt is ontvang ik graag advies over.

Laminaat leggen

Ik wil graag dat er 14 of 15 december 2018 plus/minus 60 m2 laminaat gelegd wordt. Er dient ook een ondervloer en plakplinten gelegd te worden. Het materiaal is besteld en wordt thuis bezorgd. De woning is nieuwbouw en dus helemaal leeg.

Vloerbedekking vervangen door laminaat

Ik zoek een prijsindicatie voor het laten leggen van een laminaatvloer, 3,45 x 3,75 meter, in een slaapkamer op de 1e verdieping van een woonhuis met houten tussen vloer. Thans ligt er vloerbedekking met een ondervloer. Gewenst is zoveel mogelijk geluidsreductie.

Laminaat leggen en hoge mdf plinten plaatsen

Leggen van laminaat en ondervloer op de 1e en 2e verdieping elk van 35 m2 dus totaal ongeveer 70 m2. De ruimtes zijn niet geheel leeg maar de weinige meubels kunnen makkelijk worden verplaatst. Laminaat, ondervloer en muurplinten zijn in de woning aanwezig.

Terazzovloer aanleggen

Het slopen van plavuizen en laten leggen van een terrazzovloer van 8 m2. Het betreft de hal van een bestaande woning.

Vloer egaliseren in de woonkamer

Egaliseren vloer woonkemer 35m2 waarvan open keuken en stukje gang. Zo spoedig mogelijk

Betonvloer egaliseren

Beneden woonkamer Na het verwijderen van tegels,er zijn onefheden en kuiltje ontstaan. Wij zijn van plan vloerverwarming en daarna laminaat opleggen.

Plavuizen verwijderen en zandcementvloer repareren

Wij hebben een woning gekocht waarvan de overdracht in april zal plaatsvinden. Ik ben nu een aantal klussen aan het begroten. Ik wil op de begane grond ongeveer 55 m² plavuizen laten verwijderen en de onderliggende zandcementvloer laten repareren/egaliseren, zodat daar later laminaat gelegd kan worden. Er zit geen vloerverwarming in. Er is ruimte voor een afvalcontainer. Wij ontvangen graag uw offerte.

Laminaat met schade vervangen

Bij werkzaamheden is er schade aan onze laminaatvloer ontstaan. Er zit een gat in één van de planken waardoor die plank vervangen moet worden. Die plank zit ongeveer in de middelste rij. Doen jullie dit ook? Wat zou het kosten om een offerte te maken voor de rechtsbijstandverzekering?

Linoleumvloer repareren

We hebben een aantal slijtage plekken aan onze linoleum vloer die we willen laten repareren (zie toegevoegde foto's). Bij elkaar gaat het om zo'n 2 m2

Vloeren egaliseren en PVC leggen

Graag de kosten voor het egaliseren van 75 m2 betonvloer (woonhuis) in voorbereiding op het leggen van een pvc vloer. Graag de prijs per m2 en de prijs per m2 voor het leggen van een pvc vloer die gelijmd moet worden.

Laminaat vervangen na waterschade

Na lekkage door een defecte vaatwasser of riolering is het laminaat in mijn keuken beschadigd en moet worden vervangen. Het gaat om ongeveer 12 m2 laminaat. Graag ontvang ik een prijsopgave voor de verzekering. Na goedkeuring van de verzekering zal ik het werk zo snel mogelijk laten uitvoeren. Omdat mijn huis binnenkort in de verkoop gaat wil ik dat alles er weer netjes uit ziet.

Laminaat laten leggen

Ik wil graag op de 1e verdieping 56 m2 laminaat laten leggen. Het gaat om 4 slaapkamers en een overloop. Er ligt al een ondervloer (groene platen) van een oud laminaat. Redelijke rechte kamers, weinig hoekjes. Plinten hoeft niet. Datum: op vrijdag 9 oktober 2015.

Laminaatvloer en keukenplint vervangen

Ik heb lekkage gehad in mijn keuken, waar een gelijmde laminaatvloer ligt. De keuken is 10 tot 12 m2. ik wil graag een offerte van het verwijderen van de vloer, plus een nieuwe vloer. Ook is de keukenplint onder het aanrechtkastje opgezwollen, moet dus ook vernieuwd worden. Het laminaat en de plint verwijderen en alles vernieuwen. De offerte moet eerst langs de verzekering.

Plavuizen verwijderen en de vloer egaliseren

Circa 8 m2 plavuizen verwijderen in keuken van een huurwoning en daarna de vloer, vermoedelijk beton, egaliseren. Graag ook het afval meenemen.

Vloerbedekking reinigen

Woonkamer van 60 m2 met hoogpolig tapijt en slaapkamer 15m2 met idem hoogpolig tapijt. Wat kost de reiniging van deze vaste vloerbedekking?

Grenen vloer in de huiskamer laten leggen

Ik wil heel graag een houten (grenen) vloer in mijn huiskamer. De kamer is langwerpig en 6,5 bij 4 meter. Nu ligt er laminaat, wellicht kan de grenen vloer hier overheen worden gelegd. Qua hoogte zou dit kunnen. Wat is de prijs inclusief en exclusief het leggen van de grenen vloer?

Betonvloer storten in de schuur

Het gaat om het storten van een betonnen vloer voor een nieuw te bouwen schuur. De afmeting wordt 5,8 meter bij 4 meter. De dikte van de betonvloer moet 15 - 18 cm worden, totaal dus 3,5 a 4 m3. De schuur komt achter het huis en is te bereiken via een achterom met een lengte van 70 meter en ongeveer 1 meter breed. De betonbak kan ik zelf maken, in overleg. Foto is beschikbaar met afgetekend waar de nieuwe fundering moet komen. Het oude schuurtje is inmiddels afgebroken.

Dorpel bij de garagedeur aansmeren

In Bilthoven monteren wij vrijdag een nieuwe garagedeur. De vloerdorpel moet aangesmeerd worden. De dorpel lengte is ca 2400 mm en de breedte ca 200 mm Een en ander zou geëgaliseerd moeten worden. De ondergrond is beton.

Beton storten op de woonvloer

Beton storten op de woonkamervloer met een druklaag van 4 centimeter, klasse C 20/25. Het betreft een oppervlakte van 65 m². 10 Centimeter druklaag voor een oppervlakte van ongeveer 25 m². Er is geen mogelijkheid om dicht bij het huis te komen, de aaneengesloten woonvloer ligt ongeveer 20 meter vanaf de weg. Er zal dus ingespoten moeten worden.

Eiken vloer schuren en lakken

Ongeveer 50 vierkante meter eiken vloer op de begane grond schuren en lakken (mat), dit betreft de woonkamer en hal. Opstaande plinten kunnen niet van de muur (gelijmd). Deze schilderen wij en hoeven dus niet gelakt te worden. We willen het eigenlijk zelf doen om de kosten te drukken, maar zijn in verband met de toch nog forse prijzen voor de lak (zeker als je drie lagen wilt doen) ook benieuwd naar wat dit bij een vakman kost.

Laminaat kliksysteem laten leggen

Graag zo spoedig mogelijk een prijsopgave van het deskundig leggen van 100 M2 kliklaminaat, door een ervaren vakman op dat gebied. Plaats is Bilthoven. Dit heb ik gekocht bij Praxis Utrecht Alvast bedankt,