Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor cementdekvloer egaliseren:

Cementdekvloer egaliseren

Ik wil graag een prijsopgave voor het egaliseren van een cementdekvloer. Het gaat om ongeveer 40 m2.
Onze klant uit Baarn (Utrecht) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor cementdekvloer egaliseren uit heel Nederland:

Cementdekvloer egaliseren

Betreft een nieuwbouwwoning. Cementdekvloer ligt er strak in, parketlegger wil graag werken op een vloer die is geëgaliseerd. Verloop cementdekvloer is maximaal 2 mm per 2 meter.

Cementdekvloer laten egaliseren

Ik wil een cementdekvloer van een nieuwbouwwoning laten egaliseren en de ingefreesde sleuven moeten gedicht worden. Het is ongeveer 55 m2.

Egaliseren van een cement dekvloer

Het laten egaliseren van een cementdekvloer nadat hier een vloerverwarming in is gefreesd. Het gaat om 55 m2.

Cementdekvloer in een nieuwbouwwoning egaliseren

Op 13 oktober wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Wij willen op de hele beganegrondvloer een beton-ciré vloer laten aanbrengen. Voordat dat kan, moet de cementdekvloer van 115 m² eerst geëgaliseerd worden. We zoeken een bedrijf dat dit voor ons kan verzorgen op woensdag 25 oktober en ontvangen daarvoor graag uw offerte.

Cementdekvloer egaliseren

Ik heb een ruimte van 21,8 m2 die geëgaliseerd moet worden ten behoeve van een PVC afwerkvloer. De cementvloer ligt er achterin goed in, de voorste 9 m2 in niet zo mooi gelegd.

Cementdekvloer klaarmaken voor een PVC-vloer

We hebben een nieuwbouwwoning waar we een pvc vloer in willen verlijmen. De vloer is al netjes en vlak. Maar voor betere hechting willen we hem laten egaliseren. Gaat om ongeveer 130 m2 en er is maar minimale dekking nodig. Daarna wordt de pcv vloer gelegd (hier hebben wij al iemand voor).

Tegelvloer verwijderen en nieuwe tegels leggen

Wij hebben een geschakelde eengezinswoning gekocht en willen daar rond 21 september naar toe verhuizen. Er ligt daar een tegelvloer van ongeveer 70 m² op de begane grond. Het gaat om grote tegels in de keuken/woonkamer en in de gang. Daaronder ligt vloerverwarming in een cementdekvloer. We willen de huidige tegels laten verwijderen en de ondergrond laten egaliseren. Daarna willen wij er keramische plavuizen van 60 x 60 cm laten leggen. De nieuwe tegels zullen aanwezig zijn. Er staan voor uw indruk foto's van het huis op Funda. Wij ontvangen graag een gedetailleerde offerte van bedrijven die in week 37 of 38 tijd hebben voor de totale klus. We horen vanwege de planning van onze verhuizing ook graag van u hoeveel dagen we niet op de vloer mogen lopen.

Tegelwerk binnen en buiten bij een nieuwbouwwoning

Begin januari 2018 zal onze nieuwbouwwoning worden opgeleverd en wij zoeken een tegelzetter voor het leggen van 90 m² tegels binnen en 40 m² buiten. Binnen willen we tussen half januari en begin februari laten uitvoeren, buiten kan afhankelijk van het weer ook later. Het gaat om de volgende klus: -Eventueel deels egaliseren van de vloer, die wordt uitgevoerd als een geïsoleerde ribcasettevloer (Rcwaarde >=3,5 m2K/W). De vloeren worden afgewerkt met een cementdekvloer van circa 6 cm dik. Graag horen we hoeveel mm u eventueel kunt overbruggen met tegelen. Daarnaast hebben we vloerverwarming die tijdens de bouw in de vloeren wordt aangebracht. -Vanuit de bouw komt de keramische houttegel Pamesa Kingswood Musgo 85x22 cm in de badkamer op de begane grond. Deze willen we doorleggen in de slaapkamer begane grond en woonkamer en keuken. In totaal +/-73 m². -In de entree, toilet en bergruimte willen we de VT Wonen Hormigon Floret Antracite Decor 60x60 cm tegel. Dit gaat om in totaal 10 m². Hierin is nog geen rekening gehouden met snijverlies. -In de keuken komt een hexagon glasmozaïek tegel op de wand tussen het aanrechtblad en de keukenkastjes, maximaal 3 m². -Daarnaast zouden we heel graag de Pamesa Kingswood Musgo buiten willen doortrekken. De ondergrond gaan we zelf (laten) afgraven en ophogen tot de juiste hoogte, maar moet nog worden voorzien van een vochtdoorlatende egalisatielaag. Dit gaat om in totaal 45 m². Het buitentegelwerk hoeft niet tegelijk met het binnen tegelwerk worden uitgevoerd. In de bijlage foto’s van de tegels. We kunnen ook de bouwtekening mailen. Indien u interesse heeft in dit project ontvangen we graag een offerte voor het legwerk. De tegels kunnen we zelf inkopen, mocht u hier ook een prijs voor willen offreren dan graag de offerte opsplitsen in tegels en het legwerk. Lijmen en voegmiddelen graag ook leveren.

Cementdekvloer egaliseren

Ongeveer 18 m2 (hal, keuken en bijkeuken) een paar mm verhogen en egaliseren, zodat deze (nadat de tegels erop liggen) netjes aansluit op de houten vloer in de woonkamer. Er zitten nu nog wel lijmresten op (weet niet of dit eerst verwijderd moet worden?). Kunt u apart in de offerte een prijsindicatie geven voor het plaatsen van nieuwe tegels nadat de vloer geëgaliseerd is?

Garagevloer egaliseren

Wij willen onze cementdekvloer van de garagevloer van 18 m2 laten egaliseren om hem daarna af te werken met betonverf. Ik verneem graag wat de kosten voor het egaliseren zijn inclusief materiaal. En wanneer het kan plaatsvinden?

Partners

Partners van Casius