Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Baarn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Baarn heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Baarn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Baarn of directe omgeving.

361 klanten uit Baarn bevelen een bij Casius in Baarn aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Baarn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: de vloer van een kerk renoveren, granitovloer met zwarte rand, nieuwe vloeren leggen, kete; vervangen. betonstorten woonkamer + vloerverwarming, zandcement storten vloer met isolatie, egaliseren en een gietvloer aanbrengen, zandcement over vloerverwarming, noorse leisteen vloer, vloer egaliseren op vloerverwarming, pS-renovatievloer Droog Rc=5,2 Begane grond installeren, egaliseren schuin aflopende vloer, beton storten voor zwembad vloer, vbi renovatievloer met vloerverwarming semi droog leggen, vloer egaliseren, betonvloer ophogen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Baarn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Baarn:

Quick Step laminaat leggen

Het leggen van Quick-step laminaat in huiskamer/keuken en entree. Het gaat om ca. 55 m2. Moet compleet zijn met plinten. Mogelijk dat voor het leggen kamer eerst moet worden gewit. Bouwtekening en foto's van huidige situatie zijn voorhanden. Graag de offerte inclusief het verwijderen en afvoeren van oude vloerbedekking en laminaat.

Massief houten parketvloer leggen

Ik wil een massieve houten vloer laten leggen in twee slaapkamers en de overloop. In totaal ongeveer 25 m2. De vloerdelen zijn aanwezig. Hebben eerst in de woonkamer en gang gelegen. De vloerdelen kunnen gelijk gelegd worden over de huidige platen.

Houten vloer leggen bovenverdieping

Ik zoek een vakman die een vloer wilt leggen op bovenverdieping. Op houten ondervloer, het gaat om houten planken (met groef) van ongeveer 4 meter bij 17 centimeter. Er moet nog worden uitgezocht of een ondervloer noodzakelijk is. Het Gaat om 75 m2 op de bovenverdieping wat bestaat uit 4 slaapkamers en een gang.

Laminaat vervangen

Hallo na een cv ketel lekkage op de gang , heb me laminaat waterschade aan overgehouden. Waardoor me laminaat is gaan uitzetten. Schade loopt door naar de woonkamer. Bij de kast waar de cv ketel is, is de muur en plintjes gaan schimmelen. Wat ik wil is een expertise laten uitvoeren, en 40m2 laminaat laten leggen . De materialen en de arbeidskosten apart laten offreren. Graag zie ik jullie offerte tegemoet. Mijn huis is 56 m2

Schade door lekkage aan de vloer laten herstellen

Ongeveer 5 m2 laminaatvloer is uitgezet door water lekkage. De vloer er uit halen en een nieuw stuk 5 m2 laminaat er weer in leggen.

Cementdekvloer egaliseren

Ik wil graag een prijsopgave voor het egaliseren van een cementdekvloer. Het gaat om ongeveer 40 m2.

Vloer egaliseren

Wat zijn ongeveer de kosten voor het egaliseren van twee betonnen vloeren Woonkamer en slaapkamer 60 m2 ongeveer Woning staat ( leeg )

Lamelparket op de vloer laten leggen

Ik wil graag een houten lamelparket vloer laten leggen (zwevend) in twee kamers op de eerste verdieping van mijn woonhuis uit 1908. Totaal is het 29 m² met 1 vierkante kamer van ongeveer 4 X 4 en 1 kamer van ongeveer 3 X 4,5 met hoekje eruit i.v.m. de schoorsteen. Ik heb het lamelparket al gekocht (meer dan 29 m² i.v.m. zaagverlies). Lamelparket DecoMode houten vloer Flores met klik- verbinding (denk aan laminaat) gekocht bij de Praxis. Plinten zitten er al op. De vloer is afgetimmerd met vlakke platen. De ondervloer voor geluidsisolatie en opvangen van kleine oneffenheden moet ik nog aanschaffen. De deuren zijn zeer waarschijnlijk al op maat. In een van de kamers moet er ook nog een drempeltje in.

Houten lamelparket vloer laten leggen

Ik wil graag een houten lamelparket vloer laten leggen (zwevend) in twee kamers op de eerste verdieping van mijn woonhuis uit 1908. Totaal is het 29 m2 met 1 vierkante kamer van ongeveer 4 X 4 m en 1 kamer van ongeveer 3 X 4,5 m met hoekje eruit in verband met de schoorsteen. Ik heb het lamelparket al gekocht (meer dan 29 m2 in verband met zaagverlies). Lamelparket DecoMode houten vloer Flores met klik- verbinding (denk aan laminaat) gekocht bij de Praxis. Plinten zitten er al op. De vloer is afgetimmerd met vlakke platen. De ondervloer voor geluidsisolatie en opvangen van kleine oneffenheden moet ik nog aanschaffen. De deuren zijn zeer waarschijnlijk al op maat. In een van de kamers moet er ook nog een drempeltje in. Graag wil ik een offerte wat het kost om in deze twee kamers het lamelparket te leggen waarbij ik zal zorgen voor het lamelparket en de ondervloer.

Egaliseren van een schuurvloer

Kunt u een indicatie geven wat de kosten zijn voor het egaliseren ven de betonnen tegels op de vloer in een oude schuur. De oppervlakte is ongeveer 6 bij 6 meter.

Granito vloer herstellen, reinigen en polijsten

Graag zouden wij onze granito-vloer in de hal (ongeveer 4 m2) laten herstellen, reinigen en polijsten. Hij is momenteel betegelt over de granito vloer. We zien het liefst een indicatie van de prijs voor zowel in- als exclusief het verwijderen van de tegels.

Vloer egaliseren op de eerste etage

Graag zou ik een prijsopgave vragen voor de egalisatie van onze 1e etage: - 3 slaapkamers; - 1 hal; - 1 slaapkamer ligt enigszins in een kuil (verschil 5-8 mm), rest lijkt minder verschil en waarschijnlijk met enkele mm op te vangen; - Totaal circa 40 m² vloeroppervlakte; - Uitvoering op 6,7 of 8 maart. Dank alvast voor jullie prijsopgave.

Nieuwe laminaatvloer leggen

Ik wil graag mijn oude vloer laten verwijderen. Hierna wil ik graag een nieuwe vloer laten leggen. Het gaat om een woonkamer van 15 m2. Het gaat om een laminaatvloer. Ik ben Engelssprekend, de aanvraag is voor mij vertaald.

Betonvloer storten en ruw afwerken

Graag ontvang ik een offerte voor het storten en afwerken van een betonvloer van ongeveer 1000 m2 ten behoeve van een paardenstal. De vloer moet ruw afgewerkt worden.

Laminaatvloer leggen en klein herstel

Ik wil een laminaatvloertje laten leggen van 11 m2. Ik heb daarvoor alles in huis: vloer, ondervloer en plinten. Het is op de 1e verdieping. In een ander deel van de vloer zit ook nog een gebarsten plank, een halve meter van kant ongeveer. Graag zou ik het herstel hiervan ook laten opnemen in de offerte.

Parketvloer en laminaatvloer leggen

Houtenvloer voor beneden verdieping laten leggen, ongeveer 50 m2. Laminaatvloer voor verdiepingsvloer ongeveer 50 m2. Starten op maandag 19 september

Balkon waterdicht coaten

Mijn flat in Baarn heeft een balkon van tegen de 10 m2 die een nieuwe coating nodig heeft. Er is vorige jaar een renovatie van de balkons uitgevoerd, inclusief coating. Bij mij is dat helemaal mislukt, er zitten allemaal blaasjes op. Ik wil dit graag opnieuw en wél goed laten doen. Ik zou dit graag op korte termijn willen laten uitvoeren.

Betonnen vloer laten schilderen

35m2 betonvloer. NB. Ruimte staat vol spullen ,kan dus alleen in gedeeltes gelakt woren !! haarscheuren repareren

Laminaat in slaapkamers leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen in een slaapkamer van 12 m2, een slaapkamer van 6.3 m2 en een hal van 3.7 m2. De ondervloer en plakplinten moeten ook geplaatst worden.

Laminaat leggen in de gehele woning

In een appartement op de begane grond dient laminaat gelegd te worden. Het zal gaan om 50 m2 ondervloer, laminaat en plakplinten.

Laminaat leggen op de benedenverdieping

Ik wil graag een prijsopgave voor het leggen van 45 m2 laminaat inclusief ondervloer op de benedenverdieping. De vloer zal direct op beton gelegd moeten worden. Materiaal is aanwezig.

Parket schuren en afwerken

Graag offerte voor het schuren en afwerken van 40 m2 laminaatparket.

Laminaat in woonkamer en keuken leggen

Ik wil graag 55 vierkante meter laminaat laten leggen in de woonkamer, keuken, twee slaapkamers en in de gang. Offerte is nodig voor de verzekering in verband met waterschade. De oude vloer kunnen we eventueel zelf verwijderen. Graag door de expert laten bekijken of het in zijn geheel vervangen moet worden of dat het ook mogelijk is een deel ervan te vervangen.

Laminaat op de bovenverdieping leggen

Het betreft de bovenverdieping. Deze bestaat uit 3 kamers en een overloop. Deze wil ik allemaal met hetzelfde laminaat laten leggen met hoge plinten. De kamers zijn ongeveer 9 m², 8 m², 8 m² en dan nog de overloop 5 m². Laminaat Expression zilvergrijs eiken, artikelnummer 504844. Nog niet aangeschaft.

Houten vloer opschuren en opnieuw lakken

Op sommige plekken op mijn vloer heb ik verf laten vallen. De vloer moet nu geschuurd en opnieuw gelakt worden. Gehele vloer is 60 a 65 m2.